2014 kedvencei - sminktermékek és kiegészítők.

január 03, 2015

Folytatnám 2014 kedvenceit a számomra legkedvesebb sminktermékekkel és kiegészítőkkel. Ahogy az előző posztban már említettem szeretnék egy kis változatosságot csempészni a blogba, így az újév beköszöntével  nem csak arcápolási és sminktermékeket szedtem össze, hanem pár kiegészítőt is, amiket nagyon szívesen hordtam.

Real techniques expert face brush
Már a megvásárlásakor bemutattam Nektek és havi kedvencek között is szerepelt már. Nem is volt kérdés, hogy az éves "leg"-ek között is ott a helye. Nagyon tömött és puha szálai vannak, ami néha a tisztítást kicsit megnehezíti, de szinte bármilyen alapozót képes egyenletesen, csíkmentesen eloszlani. Ha valaki még sosem használt RT ecsetet szerintem ez legyen az első, amit a kosarába tesz. :)

Maybelline color tattok
Az első Color Tatto megvásárlása óta nálam nincs megállás. Imádom mindegyiket, mert könnyű felütögetni és bombabiztos fennmarad még az én fedett szemhéjamon is. Kellemes, krémes állaguk van és kellőképp pigmentáltak. Egyedül azt sajnálom, hogy itthon nem forgalmazzák az összes színt. :(

Fossil óra és pénztárca
Mind a kettőt ajándékba kaptam. Az órát tavaly karácsonyra kaptam a páromtól, és azóta is imádom. Fehér bőrszíjas, ami szerintem mindig elegáns megjelenést ad a viselőjének. :)
A pénztárcát születésnapi ajándék volt a barátnőmtől. Nagyon örültem neki mert a régi már csúfos állapotban volt. Egyébként az ilyen típusú Fossil pénztárcák különleges anyagból készülnek, amik elképesztően jól bírják a strapát, így mindenképp ajánlom azoknak a hölgyeknek akiknél a drága bőr pénztárcák pikk-pakk elhasználódnak. Nagyon jól lehet benne pakolni, sok hely van a kártyáknak és nekem nagyon tetszik ez a fiatalos, de mégsem túl kislányos minta.

Ray-Ban aviator napszemüveg
Régi vágyam volt egy Ray-Ban napszemüveg. Tavaly február óta pedig már boldog tulajdonosa vagyok egynek. Régebben mindig csak pár ezer forintos napszemüvegeket hordtam, de rá kellett jönnöm, hogy ez a szememnek sem tesz jót. Egyrészt ki tudja tényleg ad-e védelmet a Nap káros sugaraival szemben, másfelől sokszor azt éreztem, hogy nem is látok benne tisztán. Így végül eljutottam arra a pontra, hogy inkább rááldozom az összeget, mint, hogy később elromoljon az egyébként jó látásom. Az orrnyereg fölött és a fülnél is bézs bőr borítású, ami szerintem egyedivé teszi. :)

Six gyöngyös nyaklánc
A gyöngy fülbevalók és nyakláncok szerelmesei vagyok. Coco Chanel óta pedig akár kilószámrá is akaszthatjuk magunkra a hamis ékeket. Sokáig kutattam ez a darab után. A legtöbb ehhez hasonló nyaklánc szerintem ormótlanul nagy. Ezen vannak apróbb és nagyobb gyöngyök egyaránt, számomra tökéletes.

Szőrös pulcsik
Egy ruhadarabot is választottam. Be kell valljam a téli pulcsik nálam mindent visznek. Imádom őket. A legújabb kedvenceim pedig ezek a kis szőrmókok. :)

Avon perfect kiss ajakrúzs
Ha mondanom kell egy rúzst, ami a legtöbbet volt az ajkaimon az nem más mint az Avon perfect kiss. Nagyon kellemes krémes állaga van, könnyen siklik az ajkakon és egyenletesen kopik, így nem kell ezzel sem foglalkoznunk. :)

Catrice Glamour doll szempillaspirál
Régi régi nagy kedvenc. Ezelőtt az Avon superfull spirálja volt a number1, de ennek a Catricnek sikerült azon is túltennie. Nekem nagyon szépen szétválasztja, dúsítja és hosszítja a pilláimat. Kell ennél több? Igen, hogy tartós is legyen. Nos sajnos ez az egy hibája van, hogy olykor hajlamos peregni. 

Terra Naturi highlighter
Imádom, imádom, imádom. Gyönyörű arany színe van, de ha akarom csak a fehér részekből veszek fel az ecsettel a lágyabb szín érdekében. Szupertartós, olcsó és natúr termék, méghozzá a valóban szép összetevőjűek közül.

Fossil óra
Igen, egy újabb Fossil óra. Barátnőmnek köszönhetően nagyon jó áron jutottam hozzá. Ez az óra szerettette meg velem a rosegoldot. Rengeteg barna és bézs holmit hordok, így nekem ez egy remek óra a hétköznapokra.

Six statement nyaklánc és zöld fülbevaló
A statement nyakláncokkal is hasonló a helyzet, mint a gyöngyössel. Vagy túl nagy vagy borzasztóan giccses számomra a legtöbb. Amikor ezt megláttam a Six üzletében egyből lekaptam és nem is volt kérdés, hogy megveszem. Többnyire mindig pulcsik fölött viselem. 
Ékszerek tekintetében a legnagyobb kedvenceim a fülbevalók. Nagyon nehezen választok közülük, mert rengeteg van, de ezt a mély zöld színű fülbevalót sokszor viseltem. 

Samsunk Galaxy S4 telefon
Végül, de nem utolsó sorban egy elektronikai kütyü. Anno nem gondoltam volna, hogy én leszek az, aki ekkora telefonnal mászkál majd, de mégis nagyon megszerettem. A design az nagyon közel áll hozzám. Ez a letisztult fehér külső a lekerekített sarkokkal. Egy darabig szerintem még hű társam lesz. :)

Hát ezek voltak az én 2014-es évi kedvenceim. Aki lemaradt volna a szépségápolási "leg"-ekről az ide kattintva elolvashatja.

Nektek mik voltak az idei kedven sminktermékeitek? Milyen kiegészítőket szereztetek be az idén, ami a szívetekhez nőtt?

8 megjegyzés

  1. Az első Fossil órád nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. ^^ Nagyon szeretem és szerintem nem is vészes az ára. :)

      Törlés
  2. A fluffy pulcsik és a gyöngyös kiegészítők nekem is favoritok voltak. :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csodálom. Szívem szerinte állandóan ezeket hordanám. :)

      Törlés
  3. Az a két nyaklánc és a fülevaló nagyon jól néz ki. :) A pulcsi is nagyon tetszik, bár nekem tuti borzasztóan állna ez a szőrös textúra. Pedig nagyon cuki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :) Szerintem jól állna Neked. Egy ceruza szoknyával vagy egy szűk farmerral, magassarkú csizmával. ;)

      Törlés