RÓLAM

Üdvözöllek a Beauty Army blogon!

Ingrid vagyok, a Beauty Army írója. Egy lány akinek sosem áll be a szája és mindenről megvan a véleménye. :) A közlési kényszerem és a beauty világ iránti érdeklődésem itt válik eggyé. Ezen az oldalon adhatom ki magamból a termékekről alkotott őszinte véleményemet és tapasztalataimat, remélve, hogy másoknak is segítek ezzel. Szerintem egy szépségblog vezetése nagy felelősséggel jár, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetek a tudatos, összetevőlista elemző vásárlásra. Szeretném ha minél több nő okosan vásárolna, nem az illat vagy a csomagolás alapján döntene egy kozmetikum mellett.

Pár szó a bőrömről
Enyhén zsíros bőröm van, amin olykor előjön egy-két pattanás, de nem gyulladt aknéval küzdöm. Rezisztens, vagyis ellenálló az arcbőröm. A kézfejem viszont nagyon érzékeny, mert ekcémával küzdök. Próbálok figyelmet fordítani arra, hogy használjak anti-aging termékeket, megelőzve ezzel a korai öregedést. Továbbá hófehér bőröm van, az orromon és az almácskáimon szeplők lapulnak.

Pár szó a hajamról
A fehér szeplős bőrhöz (eredeti) vörös haj társul. Normál esetbe nagyon enyhe hullámok vannak benne. Dús, de nem kifejezetten vastag szálú. Jelenleg (2014.10) derekamig ér. Zsírosodásra hajlamos és szerencsére csak nagyon enyhén törik.


További szép napot és jó nézelődést a blogon! :)