wish list - koreai termékek.

január 15, 2015

A koreai termékeket lassan fél éve nézegetem, elsősorban Vikinek köszönhetően, aki az Oh my brush című blog írója. Nagyon sok koreai terméket használ és van egy poszt a szerinte legmegbízhatóbb ebayes eladókról, aminek köszönhetően megkönnyíti a mi dolgunkat. Sok olvasgatás után nagyon szimpatikussá váltak a Távol-Kelet termékei. Szinte mind csupa zöld pöttyös INCI-ből áll, ami elsőre nekem nagyon meglepő volt, mert itthon sokszor még a natúr márkák között is vadászni kell az ilyen szép összetevőjű kencékre. Így elhatároztam, hogy ki fogok próbálni tőlük pár dolgot. Most ezeket gyűjtöttem itt össze egy csokorban.
 
Benton csiga-méh esszencia
Lehet van akinek a csiganyálka is nagyon új dolog (igen, ez az a nyál, amit a csiga maga után húz). Regenerálja a bőrt, ezáltal eltűnteti a hegeket. Antibakteriális és kollagénben gazdag. A csigaházat is ezeknek köszönhetően tudja gyorsan megjavítani. Én a Bentontól választottam egy ilyen könnyed gél formulájú esszenciát, ami még méhmérget is tartalmaz.
A Benton egyébként nagyon népszerű, annak ellenére, hogy kevés termekkel rendelkezik. A víz helyett alo vera leveléből származó lét használnak.

 
Mizon hyaluron acid 100% szérum
A hialuronsavról nyilván már sokan hallottatok. Megőrzi a bőr víztartalmát, feszességét és csökkenti a kialakult ráncok számát/mélységét. Habár én még "csak" 22 éves vagyok szerintem fontos, hogy időbe elkezdjük a prevenciót, vagyis a ráncok megjelenésének megelőzését. 

Holika Holika strawberry pore magic cover sealer
Már nagyon régóta vágyom egy primerre, de a drogériában elég kevés érhető el. A Catrice primere csodaszép összetevőkből áll, de a sok negatív vélemény miatt nem vettem meg, de a Rimmel két smikalapja sem győzött meg igazán. Ekkor találtam rá erre a szép INCI-jű picike termékre, amiről csupa jót hallottam. Az ára nagyon baráti, így be kell valljam nem is értem miért nem rendeltem még mindig meg.
A Holika Holika az egyik legnépszerűbb koreai márka.

Tonymoly latte art tejes-kakós pórusösszehúzó pakolás
Az agyagos pakolások szerintem a leghatékonyabbak és ez a termék is ezek közé tartozik. A kiszerelés elképesztő cuki. A krémet is magunknak kell összekeverni a tetején lévő kanál/spatula segítségével és így felvinni az arcra. Találtam előtte utána képeket és tényleg hatékonyan tisztítja a bőrt.

Ahogy a képeken is láthatjátok a koreaiak nem csak a belső szépségre figyelnek, de a csomagolás is nagyon szép, ötletes, a Tonymoly erre igen nagy hangsúlyt fektet. Én a külsőségekre keveset adok szépségápolási termékek esetén, de például a latte art teljesen levett a lábamról. Aki nem hallott még sosem a korai szépségápolási termékekről az ne csüggedjen, mert krémmánián is nagyon sok megtalálható, Távol-keleti címszó alatt.

Ti próbáltatok már koreai készítményeket? Mik a tapasztalataitok? 


4 megjegyzés

  1. Köszönöm az említést, nagyon kedves vagy :))) <3

    Ezt a Holika Holika primert még nem is láttam :o Köszi a tippet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Épp akartam írni, mikor észrevettem a hozzászólásod. :) Nagyon szívesen. ^^
      Na ezt nem gondoltam volna, hogy Neked tudok újat mutatni, de örülök, hogy rátaláltál erre a cuki primerre. :)

      Törlés
  2. Milyen aranyos ez a pakolás. :) Megkerestem eBay-en, de elég húzós az ára, főleg a jelenlegi árfolyamon. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Borzasztó cuki, de az ára már kevésbé kedvező, sajnos. :/ Ezen a linken: http://kosmetista.ru/blog/otzivi/38417.html van előtte-utána kép is és nagyon meggyőző. :)

      Törlés