TESZT - Alverde éjszakai koffein szérum szempillákra.

január 06, 2015

Többnyire elégedett vagyok a szempillámmal, mert viszonylag hosszú és ívelt, de szeretném, ha picit dúsabb is lenne. Sajnos a sok spirál megviseli a pilláimat és egy-egy ponton időközönként kihullanak a szálak. Ennek a problémának a megoldására vásároltam meg az Alverde éjszakai koffein szérumot. Lássuk hát mennyire vált be!

Amit ígér
Értékes olajokkal és szömörce héjából kinyert viasszal erősíti és regenerálja a szempillákat.
(Tehát a termék annak ellenére, hogy Krémmánián is növesztő szerként van számon tartva ez egy regeneráló.)
Amit tapasztaltam
A kiszerelése teljesen megegyezik egy hagyományos spiráléval, így nagyon könnyű a használata. Esténként, lefekvés előtt kell alkalmazni a sminkmentes pillákon.

Az összetevők közt megtalálható a nevét adó koffein, szömörce héjából kinyert viasz, ricinus-, jojoba- és napraforgóolaj. Szemvidító és bojtorján kivonat, valamint  E- és C-vitamin. Az INCI elején helyet kapott az alkohol, a végén pedig az illatanyag. Mindkét összetevő irritáló hatású lehet, de szerencsére én semmilyen csípő, égető vagy viszkető érzést nem tapasztaltam.

A hatása nagyon látványos. Szépen regenerálja a szempilláimat, a régi szálakat erősíti, az újak pedig gyorsabban nőnek a használatával. Rendszeres alkalmazása mellett nagyon szép eredményt lehet vele elérni.

A felső képen az eredeti, az alsón egy hónapos használat utáni állapot látható. Mindkét képen ugyanazt a szempillaspirált használtam. Sajnos a festék nélküli fotók nem lettek jók, ezért elnézésetek kérem. A képszerkesztés során vettem észre, hogy a fotók minősége közel sem olyan jó, mint ahogy azt a fényképezőgépen láttam. Ezen okok miatt csak szempillaspirállal készült képeket töltöttem fel, de szerintem itt látszik igazán a hatása. :)

Én nagyon elégedett vagyok az Alverde éjszakai koffein szérummal. A 8 ml-es regenerálót 1299 Ft-ért tudjátok megvásárolni a DM-ben. 

Ti mivel ápoljátok a szempilláitokat? Próbáltátok már ezt a regenerálót?

7 megjegyzés

  1. Igazán látványos a különbség, ki is próbálnám ha nem lenne már így is égig érő a szempillám. Amúgy ez milyen spirál rajtad? Tudom hogy nem a tárgyhoz tartozik, de olyan szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem bátran próbáld ki, mert inkább erősít és dúsít, mintsem hosszít. :) Van egy másik ilyen terméke az Alverdének, ami olyan mint egy tus, ha jól tudom az hosszítást ígér. :)
      Köszönöm, a catrice glamour doll spirálját használtam.

      Törlés
    2. Azt mondod? Na egyed fene, ha a DM felé járok és lesz akkor hazahozom. Catrice? Meg mertem volna esküdni hogy valami drágább :)

      Törlés
    3. Nem. :D 1800 Ft ha jól emlékszem. Én valahogy sajnálok 3000-4000 Ft-ot kiadni spirálokra, amiket 2-3 hónapnál úgysem tudok tovább használni. Egyetlen hibája van csak, hogy kicsit pereg. A vízálló változata mondjuk kevésbé, de az meg csak kókuszzsírral jön le, annyira brutál ragaszkodó.

      Törlés
  2. Tényleg látványos a változás, engem megggyőzött a termék és a teszted. Vásárolok belőle egyet, bár alapból elégedett vagyok a pilláimmal, de egy kis ápolás sosem jön rosszul! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek nagyon örülök. :) Én már a másodikat használom és az esti rutinom állandó része.

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés