teszt - NYX soft matte lip cream.

január 25, 2015

Egyre nagyobb népszerűség övezi a folyékony ajakrúzsokat. Nem csoda, hiszen az aplikátorral sokkal könnyebben, precízebben tudjuk felvinni a legélénkebb színt is. Picit várni kell a száradással és teljesen olyan hatást érünk el vele, mint egy klasszikus rúzzsal. Hát kell ennél több? Naná. A NYX terméke magába foglalja a fent említetteket és emellett nagyon krémes textúrát ad, matt finishsel. :)

A csomagolása nagyon egyszerű, letisztult. A színe az ajakkrém árnyalatával megegyező és fekete, matt csavarós kupakkal záródik. Mint minden matt ajakterméknél itt is nagyon fontos, hogy hidratált ajkakra vigyük fel. Pár másodperc alatt pedig bársonyosan mattra szárad. Nagyon tartós, evés-ivás próbát is kiállja. A férfiak is örülhetnek, mert ettől a folyékony rúzstól nem lesznek foltosak. :) Minimális szárító hatása van, de én ezt csak pár óra elteltével érzem, ami szerintem nagyon jó teljesítmény.


Nagyon sokféle színben kapható, Magyarországon viszont sajnos csak 8 árnyalat van forgalomban. 8 ml, nagyon pigmentált krémet vehetünk 2490 Ft-ért.

Én a 01 Amsterdamot és a 14 Zürich árnyalatot választottam. Utóbbit akár a hétköznap is viselhetjük, hiszen csodaszép nude, enyhe barackos-rózsás beütéssel. Ezzel szemben az Amsterdam már egy jóval erősebb piros szín.

Ti próbáltátok már a NYX soft matte lip creamjét? Szeretitek a folyékony ajakrúzsokat?

7 megjegyzés

  1. Még sosem próbáltam ajakrúzst, régen szájfényeztem de mostanában nem gyakran. Ennek a kettőnek a színe nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben pont ez a jó. Könnyű felvinni és az a borzalmas ragacsos érzés sincs és mindemellett tartós is. :) Tegyél egy próbát. ;)

      Törlés
  2. Nekem nem teljesen folyékony rúzsom van, hanem ajaktintám, és hát az is legalább ennyire jó, sőt sminklemosóval sem jön le, hanem meg kell várni míg lekopik, úgyhogy óvatosan kell vele bánni..:D (főleg, ha élénk színről van szó)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a Manhattan ilyen, addig dörzsölnöm míg már alig van bőr a számon, mert nem jön le. Lehet, hogy van alkalom amikor ez jól jön, de azért én jobban szeretem ha nyom nélkül le tudom törölni az ajakkencét ha akarom.

      Törlés
  3. húúú de szép színek, nekem főleg a zürich!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azt sajnálom, hogy itthon nem kapható minden árnyalat, pedig csodaszépek. :)

      Törlés
    2. A neten bármikor rendelhetsz magadnak, nekem is van itthon egy Copenhagen, és nagyon megéri az itthon nem kapható árnyalatokat beszerezni!

      Törlés