újoncok sorakozó! #5 - leárazott zsákmány.

január 19, 2015

Úgy vettem észre, hogy nagyon szeretitek a szerzeményes bejegyzéseket, ezért most a leárazások alkalmával vett dolgokat szeretném bemutatni. :)


A leárazások ellenére, a legtöbb terméket teljes áron vettem, inkább a ruhaneműkhöz jutottam hozzá kedvezményesen. :)


Nagyon örülök, hogy van Yves Rocher a győri Árkádban, így amikor ott járok mindig benézek. :) A márka nagyon tetszetős, de sajnos az arcápolási vonal szinte legtöbb termékeinek első 3-4 helyén ott szerepel az alkohol.... Sajnálom, hogy ilyen előkelő helyet foglal el, mert egyébként nagyon szimpatikus. 
A törzsvásárlói programjuk viszont nagyon jó. :) Sok ajándékot és kedvezményeket adnak, így szerintem mindenképp kérjetek kártyát. Én a vásárlásomhoz most kaptam 2 tollat egy nagyon cuki kis tartóval, illetve egy naptárat. Ha még magasabb értékben vásárolok, akkor ékszer szett-tel is megajándékoznak.


Mivel az arcápolási termékek a fent említettek miatt nem felelnek meg számomra, inkább a test- és hajápolás, illetve a sminktermékek között válogattam. Mostanában egyre többet fekszem be a kádba. A DIY fürdőbombám nagyon jól sikerült, de a habot hiányolom, ezért is vettem meg ezt a tus- és habfürdőt. Az illata isteni, nem mű, hanem olyan valódi, kicsit fanyar, igazi erdei málna illata van.


Választottam még egy akciós spirált is, méghozzá kék színben. Nagyon kíváncsi leszek rá. Szilikonos keféje van, én már évek óta csak ilyet használok, mert ezek váltak be a legjobban. Valakinek van tapasztalata?
Nagy nagy örömömre észrevettem, hogy Pupa is nyílt a győri Árkádban. Sajnos már nem volt időm sokat nézelődni, de gyors végigszemléltem a kínálatot. Nagyon szép az egész üzlet, na még a termékek. A Pupa egy olasz márka, rengeteg körömlakkot és csodaszép sminktermékeket fogalmaznak, most már Magyarországon is. Én erre a lasting color gel lakkra csaptam le, de legközelebb már biztosan több mindent is veszek. Hamarosan részletesebben is olvashattok róla. ;)


És végül pár ékszer. Ezt a hármas szettet az Orsayben vettem, de egyébként I'am. 2990 Ft-ba került. Külön és együtt is lehet hordani ezeket a nagyon kis egyszerű, letisztult láncokat.


A másik gyönyörűséggel párom ajándékozott meg. A H&M-ben kapható, szintén 2990 Ft-ért. Szerintem csodaszép. Nem túl csicsás, de mégis oda vonzza az ember szemét.

A fényképekre már nem kerültek fel a pulcsik, mert lefotózva nem adják ki a fazonjukat. Sajnos már a neten sem találtam róluk katalógus fotót. :( Az Orsayben egy lágy esésű, kötött kardigánt vettem, a H&M-ben egy hatalmas sálat, és két pulóvert. Az egyik egy nagyon mélyzöld, amin csodásan mutat a zenzero achát nyakláncom. A másik pedig egy cuki szarvasos pulcsi. Már ezer éve vágyom egy ilyenre és most 4000 Ft-ért jutottam hozzá 8990 Ft helyett, ami szerintem nagyon jó ár egy hatalmas, vastag pulcsiért. :)

Ti miket szereztetek be a leárazások során? Próbáltatok már valamit a Pupától? Szerettek az Yves Rocherban vásárolni?

6 megjegyzés

  1. A szempillaspirál nekem feketében van meg és imádom! Gyönyörű, hosszú és göndör szempillákat csinál. Teljesen szétválasztja a szálakat. Nálam Nr.1.

    VálaszTörlés
  2. Mióta elköltöztem Győrből, sorban nyílnak a jó boltok. :'D Eddig hol voltak? :D
    Szuper dolgokat vásároltál, főleg a Pupa lakk tetszik, láttam az instádon is, nagyon jól néz ki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bershka is nyílik hamarosan. :D Én egyébként nagyon örülök, hogy egyre jobb üzletek nyílnak. Már csak egy The Body Shopot vagy egy Lusht, na jó meg még egy Stradivariust szeretnék és akkor már majdnem teljesen elégedett leszek. :D
      A Pupa lakkról már kész a bejegyzés, hamarosan részleteket is olvashattok. ;)

      Törlés
  3. Nagyon szép az a statement nyaklánc. :3

    VálaszTörlés