havi kedvencek - 2015 január.

február 03, 2015


2015-ben tovább szeretném folytatni a havi kedvencek sorozatot. Én nagyon szeretem olvasni az ilyen típusú bejegyzéseket, hiszen egyszerre több, rövidebb leírást olvashatunk bevált termékekről. Lássuk is az idei év első kedvenceit. :) 

Braun Face arcepilátor és arctisztító készülék
Mindenképp szeretnék róla majd írni egy részletes bejegyzést a hosszú távú tapasztalataimról, de nem véletlen, hogy egy hónapos használat után itt szerepel. ;)

Clarins hidra quench krém
Pixiboxos szerzemény, aminek eleinte nagyon nem örültem, mert normál/száraz bőrre való, így félre is tettem. A hideg téli idő azonban az én arcomat sem kímélte, az egyenként zsíros bőröm több helyen is kiszáradt. Végül mégis jól jött ez a kis mini termék. Hidratál, de még sincs zsíros érzete. Nem állandó része a rutinomnak és valószínű, hogy nem is veszem újra, de a januári kedvencek közt mégis itt a helye.

Balea handkonzentrat kézkrém
Nagyon szeretem ezt a kézkrémet, sokat gondolkodtam, hogy bekerüljön-e az éves kedvencek közé. Végül kimaradt, de pusztán azért, mert csak egy pár hónapja van a birtokomban. Nagyon szépek az összetevői, minden irritáló anyagot kihagytak. Így az illata is inkább büdös, mint kellemes, de pont ezért olyan szuper, mert a legérzékenyebb bőrt is nagyon jól ápolja. 50 ml kapunk potom 400 Ft-ért, a kupakja bombabiztosan záródik, így igazán táskába dobós termék. A mennyiséggel vigyázni kell, egész kis bogyó is elég a kezünkre, mert különben kissé ragacsos marad a kacsónk.

NYX soft matt lip cream
Sokáig haboztam, hogy megvegyem-e és már bánom, hogy nem tettem meg hamarabb. Nemrégiben írtam róla egy tesztet, amiből mindent megtudhattok róla. :)

L'Oréal color riche fedőlakk - 910 gold carat
Mostanában nagyon rászoktam a glitterre. A kollekcióm legszebb darabja, pedig ez az egyforma méretű arany glitteres lakk. Imádom.

Miss Sporty lehúzható alaplakk
Hédinél láttam egy nagyon jó posztot, hogyan tudjuk a lehető legszebben csupa glitterel beborítani a körmünket. Egyből elkezdtem keresni egy lehúzható alaplakkot és a Miss Sporty pultnál rá is találtam. Először féltem, hogy majd magától is leesik, de nem. Amíg a szélénél fel nem levegősítem, addig bírja és úgy vettem észre, hogy a körmömet sem roncsolta. Egyébként én bőrre is kentem már, ombre lakkozásnál vagy másmilyen maszatolással járó nail artnál nagy hasznát vehetjük. A lakkozás után csak simán lehúzom a bőrről és kész is, nem kell fél óráig a lemosóval bíbelődni.

Nektek mik voltak az új év első kedvencei? Próbáltátok már valamelyiket?

2 megjegyzés

  1. A NYX ajakrémen már én is mióta gondolkozom!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most minden NYX termék 20%-kal olcsóbb a Müllerben a mai naptól február 11-ig. Szerintem megéri. ;)

      Törlés