havi kedvencek - 2015 június.

július 04, 2015

Az elmúlt hónap nagyon pörgős volt számomra. Szinte minden hétvégén volt valami esemény, így a blogra is kevesebb időm jutott. Bár az előre megírt, időzített bejegyzéseknek hála talán ezt kevésbé vettétek észre. Elfoglaltságaim miatt kevés beauty újdonságot vettem az utóbbi időben, de kiegészítők terén annál többet megszerettem a hónapban.
Ziaja narancsolajos bőrradír
Nagyon klassz kis termék. Egyenlőre nem akarok részleteket elárulni róla, mert egy másik posztban szerepelni fog, ahol azt is megtudhatjátok miért szeretem ennyire.

Bourjois Healthy Mix korrektor
Mostanában egyre több időt töltök a Bourjois pultoknál. Nem véletlen, hiszen az eddig használt termékeik nagyon tetszenek. Az ára drogériás viszonylatban kicsit drága, de mindenképp megéri. A Healthy Mix korrektor jól fed és nagyon szép bársonyos hatása van. Gyorsan és egyenletesen kell vele dolgozni, mert hamar szárad, de pusztán ezt az egy negatívumot tudom felhozni.

Avon Színmegújító matt ajakrúzsok
Eddig is nagyon szerettem az Avon rúzsait, talán csak a Color Trendbe tartozók nem lettek a kedvenceim. A színmegújító családból két matt árnyalatot is rendeltem (matte rose, matte peach). Egyetlen húzással csodás eredményt érhetünk el, hiszen nagyon pigmentáltak. Könnyen kenhetők, de mégis tartósak. A fénytelen finish ellenére pedig nem is szárítanak.

Avon Luck La Vie EDP
Ez a csodaszép kis üvegcse egy nagyon finom, édes illatot rejt magában. A virágos-gyümölcsös illatjegyeket az édes eper, a gyöngyvirág és a cédrusfa kombinációja teszi teljessé. Sajnos a kellemes illat mellé csak enyhe tartósság társul, de ennek ellenére is ehhez a parfümhöz nyúltam a legtöbbször. A bőrömről pár óra alatt elillan, de a ruháim jól tartják az illatot. Éppen ezért inkább a blúzomra permetezek belőle, hogy egész nap magamon viselhessem a Luck La Viet.

H&M nyaklánc
Még a Glamour napok alkalmával csaptam le rá és azóta nagyon megszerettem. Az egyszerű felsőket is nagyon jól feldobja. Ha ezt viselem szinte nincs, aki a kezébe meg ne forgatná ezeket a geometrikus medálokat.

Avon gyöngy fülbevaló
Ha emlékezetem nem csal a Dior rukkolt elő elsőként ezekkel a kétvégű, gyöngy fülbevalókkal. A hatalmas siker következtében, pedig sorba jelentek meg az utánzatok. Sokáig én csak kínai webshoppokban láttam, de a minőség miatt sosem mertem onnan rendelni. Azonban amikor megláttam az egyik tavaszi Avon katalógusba nem volt kérdés, hogy megveszem. Elsőre kicsit meglepődtem és féltem, hogy ez talán mégsem lesz jó, de szerencsére nem így lett. A hátsó, nagyobb gyöngy könnyű, egyáltalán nem húzza a fülem és nem is csúszik le a picike végéről. Egyszerűen tökéletes. Az utóbbi időben, ha valami fehéret viseltem szinte biztos, hogy ezeket a füliket raktam be.

Deichmann szandál
Még tavasszal egy "csajos nap" keretén belül anyukámmal és nővéremmel szétnéztünk a Deichmannban, hogy milyen új cipellők érkeztek. Őszintén szólva nem is akartam semmit venni, de emellett nem tudtam elmenni. Régóta kerestem már nude szandált, amit akár hétköznap is hordhatok. A sarka nem túl magas és vastagabb is, így nem imbolyog benne az ember. Mindemellett pedig elképesztően kényelmes. Nővérem esküvőjén hajnali 4ig táncoltam benne, anélkül, hogy megfájdult volna a lábam. Ez azért teljesítmény, nem? :)

Ezek voltak a nyár első hónapjának kedvenc termékei. :)

Ti miket használtatok/hordtatok szívesen júniusban?

8 megjegyzés

  1. Az Avonos matt rúzsok nekem is a kedvenceim. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit féltem, hogy szárít majd, de szerencsére ez is nagyon jó. :)

      Törlés
  2. Az első kép olyan szépen van megkomponálva! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, igyekszem minél szebb fotókat készíteni. :)

      Törlés
  3. A nyakláncért még mindig fáj a szívem :( A fülbevaló és szandál is gyönyörű *-*

    VálaszTörlés
  4. Nekem most különösen jól jött a Yamuna ásványi alapozója. Nincs hozzászokva a bőröm a párás levegőhöz, és a Magyarországon töltött 3 hét alatt a 35 fokban az alapozó simán lefolyt róla. Ez a kis Yamuna csoda viszont jól bírta, bár egy pár óránkénti frissítés mattság szempontjából nem árt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. már többször szerettem volna megrendelni a Yamuna ásványi alapozóját, de a szín választással bajban vagyok. Neked melyik árnyalat van meg?

      Törlés