márka fókusz - Ziaja.

július 14, 2015

2015-ös terveim között pár új "rovat" elindítás is szerepelt, az egyik ezek közül a márka fókusz. Ezekben a bejegyzésekben egy adott márkát szeretnék bemutatni. Pár használt termékükről rövid véleményt írok, majd zárásként egy összegzést, miszerint érdemes-e a márkától vásárolni.

Nemrégiben anyukámmal és nővéremmel közösen rendeltünk egy jó nagy Ziaja csomagot. Az újdonságokat az első márka fókusz keretén belül szeretném bemutatni Nektek.

A márkáról
"A Ziaja egy 1989-ben alapított lengyel kozmetikai cég, melyet Alexandra és Zenon Ziaja gyógyszerészek alapítottak. Fő mottójuk a modern technológia és a természetes alapanyagok keresztezése a termékeik megalkotásához. A Ziaja kínálatában arckrémeket, testápolókat, bébi termékeket és lábápoló termékeket is találunk."
forrás: krémmánia

Tusfürdők
Már próbáltam tőlük krémes tusfürdőt. A kakaós sajnos nem aratott nagy sikert, de ezek a géles tusik isteniek. Nem szárítanak, jól habzik mind és az illatuk... Rágós, kólás és egy áfonya és szamóca van a birtokomban és mind egyaránt klassz és hosszan érezhető.


Narancsolajos tusfürdő bőrradír
Mikor megláttam kicsit elszomorodtam, mondván, hogy ez sehogy se fog radírozni. Szerencsére hatalmasat csalódtam. A zselés, géles állaga telis-teli van nagyon pici, ámde annál hatékonyabb radírozó szemcsékkel. Én általában tusolás után radírozok, de ezt akár önmagában radírozó tusfürdőként is lehet használni. Ahogy a bőröm dörzsölnöm, a gél krémessé válik és a piszkot is leviszi a testemről. Ja és majd elfelejtettem. Az illata egy frissen bontott narancsot idéz.


Kasmit proteines kézkrém
No igen. Kézkrémre nekem mindig szükségem van. Az új termékcsaládba tartozó kézkrém kasmír proteint és shea vajat tartalmaz. Kellemes, krémes az állaga. Nem mondom, hogy pillanatok alatt beszívódik, de nem kell vele sokat várni. Finom az illata, amit órákon át is érzek és persze a lényeg, hogy jól hidratál (irritáció nélkül).


Olívaolajos ajakbalzsam
A másik állandó termék, amit használok az ajakbalzsam. Szeretek kísérletezni velük, ezért ez sem maradhatott ki a sorból. Tubusos, tehát higiénikus is egyben. A finom illat itt is garantált, bár az olívaolajhoz nem hasonlít. Enyhén zöldes színe a szánknak csak egy kis fényt ad. A hidratálásra pedig itt sincs panasz. Az utóbbi időben szinte csak ezt használtam.

Továbbá a márkától régóta megvan a Sensitive Enzimes Peeling, amit nagyon szeretek. Részleteket ITT olvashattok róla. Valamint a csomagba volt még kecsketejes kézkrém is, ami sógoromnál landolt. Munkájából adódóan nagyon száraz a keze és eddig csak a Nivea kék tégelyes zsíros krémje segített rajta. Jelentem, kiállta a próbát és nagyon jól működik nála a kézkrém.  ;)

Mivel egy rossz szót nem írtam róluk, nem nehéz kitalálni, hogy a márka belopta magát a szívembe. A remek termékek pedig nagyon olcsók. A tusfürdők 500 ml-esek és 800 Ft-ba kerülnek. Az átlag 250 ml-es tusikat kapjuk ugyanezen az áron. A kézkrémek is olcsók és hatalmasak. Ár-érték, na meg mennyiség arányban szerintem remek. Bátran próbáljatok ki a Ziaja termékeit, amiket online, illetve egyes termékeiket a drogériákban és a TESCO polcain is megtaláltok.

Próbáltatok már valamilyen Ziaja terméket? Hogy tetszik nektek a márka?


7 megjegyzés

  1. Egyik kedvenc márkám, főleg a narancsos radír :) De a kakaóvajas testvajukat is imádom. Most ismerkedem a napozó termékeikkel, egyelőre az is jól vizsgázik nálam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a narancsos radírom, ha elfogy tuti újraveszem, mert annyira jó. örülök, hogy Neked is beváltak a termékei. :)

      Törlés
  2. Azt hittem, hogy ez egy nagyon drága márka azok után amennyire megdicsérted, de hogy ilyen olcsó, muszáj lesz kipróbálnom.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elképesztően jó ára van és tényleg csak dicsérni tudom. bátran vásárolj tőlük ;)

      Törlés
  3. Eddig még nem használtam semmit a Ziaja márkától, viszont ezek után a narancsos bőrradírra és az enzimes peeling-re nagyon kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
  4. Szia! :) Örülök, hogy megtaláltam ezt a posztot. Mindig is nézegettem a polcokon a Ziaja termékeket, de amikor krémmánián megnéztem az INCI-t néhány terméknek, teljesen elkedvetlenedtem, mert vannak olyan termékeik, amikben nagyon csúnya dolgok is vannak. Viszont ebben a posztban amiket felsoroltál, egész tűrhető INCI-vel rendelkeznek :) A testradírt és a peelinget meg is fogom rendelni. A kézkrém is tetszik, és az jakápoló is érdekel amúgy. Az ajakápolóval annyi csak a problémám, hogy sem összetevő listát nem találtam, se véleményt nem láttam, a másik két ajakápolójánál a márkának pedig van kellemetlen tapasztalat (hólyagok a szájon... brr..), így eléggé kétkedő vagyok. Neked nem voltak rossz tapasztalataid az ajakápolóval? Szép estét! :)

    VálaszTörlés