summer essentials.

július 07, 2015

Már javában tombol a nyár, így itt az ideje, hogy megmutassam Nektek, mik azok a dolgok amiket szerintem mindenképp érdemes beszerezni a nyári időszakban. Nem csak szépségápolási vonalban, hanem egyéb kiegészítők terén is. :)

Fényvédő
Remélem mondanom sem kell milyen fontos a fényvédő használata. Tudom, sokan csak nyáron veszik elő, pedig az év minden napján éri az arcunkat és testünket a Nap káros sugarai. A Bioderma Photoderm Spot 50+ fényvédő már sokszor szerepelt a blogon (ITT és ITT). Minden nap ezt használom az arcomra. A Garnier Ambre Solaire Advanced 50+ pedig strandolás során kerül elő. Nem az a tipikus naptej, ami ragad és fehér réteget képez a bőrön. Hanem viszonylag hamar beszívódik és utána már mehetünk is pancsolni, hiszen vízálló. :) A törökországi nyaraláskor ezzel kentem be a testem és a hófehér bőröm soha nem égett meg.

Bronzosító
A nyár kellékei közül nem maradhat el a bronzosító, ami csodás napcsókolta színt ad az arcunknak. Az Avon népszerű Glow barnító gyöngyök most két új színnel bővültek. A pink bronz árnyalatot használhatjuk bronzosításra, de a lágy rózsás szín miatt pirosítóként is szuper. Sőt mi több, highlighternek sem utolsó. Bárhogy is alkalmazzuk szép színt és fényt ad az arcunknak, ami a nap végén is csodásan mutat.

Arcpermet
Az izzasztó hőségben olykor jól jön egy kis felfrissülés. Nekem erről a La Roche-Posay termálvíz spray gondoskodik. Pillanatok alatt új életre kap a bőröm. Egyetlen fújással az egész arcunkra könnyed vízpermet hull. Nem kell félni, hogy a sminkünknek baja esik, nem a szokásos fúvókája van, ami csak egy helyre összpontosul, hanem valóban az egész arcunkat egyenletesen teríti be.

Testpermet
Ugyanakkor nem csak az arcunk, de a testünk többi része is vágyik a felfrissülésre. Az Avon Naturals testpermet mangó és gránátalma kettőse csodás illatot ad. Nyáron általában a kevésbé tartós parfümöket is szívesen elhasználom, mert azoknak pár óra alatt elszáll az illata, utána pedig jöhet a testpermet. Így elkerülöm a különböző illatok keveredését.

Strandkendő
Elengedhetetlen kelléke a nyárnak. Hogy miért gondolom így? Mert multifunkcionális. Használhatjuk a bikininkre tekerve, készíthetünk belőle turbánt a fejünkre, hogy ne kapjunk napszúrást. Ügyesen hajtogatva táskaként is funkcionál, de az esti hűvösebb órákon stólaként vagy sálként is jól jöhet.  Az én kedvencem ez a Desigual darab. Annyi színben tündököl, hogy szinte mindegy mit viselek biztosan passzol az outfitemhez.

Napszemüveg
Habár sokan a design miatt viselik, fontos, hogy funkciója is legyen. Ez alatt azt értem, hogy érdemes inkább optikában venni (akár egy drágább darabot), ami biztosan védi a szemünket a Nap káros sugarai ellen. Az én kedvencem ez a Ray-Ban, de készülök egy olcsóbb, ugyanakkor szintén védelmet adó szemüveget beszerezni.

Nektek mik azok a termékek illetve kellékek, amik elengedhetetlenek egy nyári lazulós napon? 

facebook | instagram | bloglovin | magyar blogok | weheartit | pinterest | krémmánia

6 megjegyzés

  1. A Vichy arcpermet is szuper, a La Roche-Posay ilyen termékekét is nézegettem már de még nem vettem rá magam a vásárlásra. A bronzosító is tényleg elmaradhatatlan. Én az essence, sun club fényes bronzosítóját használom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Vichyt még nem próbáltam, és az igazat megvallva nem is tudom, hogy az árban kedvezőbb-e. ha ez elfogy majd utána nézek. ;) egyébként annak is ilyen jól szórja a vizet a spray?

      Törlés
  2. Klassz termékek és gyönyörű fotók. :)

    VálaszTörlés
  3. Arcpermet a hűtőből most az életmentő számomra:)

    VálaszTörlés