teszt - AVON Ultra Colour ajakfilc.

augusztus 10, 2015

Ebben a tikkasztó hőségben valószínű, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki a minimál makeup-ra szavaz. Ilyenkor a lehető legkevesebb terméket használom. Elsőként egy mattító primert, hiszen a nagy melegben erre duplán szükségem van. Egy kevés korrektor a szem alá, az üde tekintetért. Szempillaspirál és szemöldök ceruza. Az arcomra pedig egy kevés színezett púder kerül. A végén persze nem maradhat el a rúzs. Erről nyáron sem tudok lemondani. Legyen szó folyékony ajakrúzsról, krémes állagról vagy szatén fényűről, bármi jöhet. Ugyanakkor tudom, hogy sokan a hőségben félredobják az ajaktermékeket. Ma Nekik szeretnék mutatni egy remek kis újdonságot. :)

A szépségipar sosem alszik és szüntelenül újabb és újabb termékekkel rukkol elő. Az AVON-nál sincs ez másként. Hiszen megalkották nekünk az Ultra Colour ajakfilcet. De miben más a Lip Tint Pen a többi formulától? Az ajkainkat, úgy festi be hosszú órákra, hogy a szánkon nem képez semmilyen réteget, csupán színt ad neki.

Amit ígér
Érintésálló ajakfilc, mely a fogaidat nem, ámde az ajkaidat annál inkább beszínezi. Precízen tudod használni és tartós viselet bármilyen körülmények között. Könnyen használható: csak rajzold vele körbe az ajkaidat és töltsd ki a színnel.
  • fényes, tartós színek
  • könnyű használat
  • nem ragad, szinte azonnal megszárad

Amit tapasztaltam
A Lip Tint Pen a megszokott AVON-os papírdobozban érkezik. A termék fekete, de szerencsére az alján található egy színkódos jelölés, így ha több árnyalatunk is van, könnyedén megtaláljuk az épp megfelelőt. A kupakja nagyon erősen kattan, így nem kell félni, hogy a filc idő előtt kiszárad. Anyukáknak érdemes a gyerkőcök elől eldugni, mert teljesen olyan, mint egy rendes filctoll. :) A hegye masszív, így pontos kontúrt tudunk húzni és a vizes állagú festéket is egyenletesen adagolja. Egyetlen húzással is szép színt érhetünk el, de ha ez nem lenne elég, bátran lehet építeni az intenzitás érdekében. Felvitel után valóban gyorsan szárad és ígéretéhez hűen nem is ragad. Az árnyalat  hosszú órákon át sem fakul, evés-ivást is jól bírja. Az "előkészítésre" viszont érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni. Felvitel előtt radírozzuk le az ajkunkról az elhalt hámréteget, hogy teljesen sima legyen a szánk felszíne, így biztosan egész nap egyenletes marad. Körülbelül négy óra elteltével szoktam érezni, hogy kicsit húzódik az ajkam, de egy picike ajakbalzsammal ezt könnyen ki lehet küszöbölni.

Kinek ajánlom? Bárkinek. :) Elsősorban, azoknak, aki nem szereti az ajakkencéket, mert lenyalják vagy egyszerűen csak zavarja őket a krémes állag. Ennél a terméknél észre sem veszi az ember, hogy van rajta valami. Nem kell ellenőrizgetni és újra kenni a nap folyamán. Azoknál a rúzsoknál is jól jöhet, amik csúnyán kopnak vagy nem elég tartósak. Ha hasonló árnyalatú rúzst fölé teszünk akkor a kopás sem lesz feltűnő, hiszen az ajkainkat már megfestettük. :)

A terméket nyolc árnyalatban tudjátok megrendelni az augusztusi katalógusból. Most akciósan 1299 Ft-ért.

Ti milyen ajakterméket használtok a nyáron? Próbáltátok már az ajakfilcet?


3 megjegyzés