2015 kedvencei.

február 16, 2016

Kissé megcsúszva, de ahogy tavaly, úgy idén is összegyűjtöttem a kedvenc termékeimet 2015-ből. Az év utolsó pár hónapja során nagyon klassz kozmetikumok kerültek a birtokomban, de ezekről most nem lesz szó, csak olyan dolgok szerepelnek ebben a bejegyzésben, amelyek legalább fél éve a birtokomba vannak. A legtöbb 2014-es kedvencet most is használom és nagyon szeretem, de feleslegesnek tartom újra elmondani ugyan azt. Ha kíváncsi vagy melyek azok a termékek akkor ITT és ITT olvashatsz róluk. No, de lássuk a 2015 év kedvenc szépségápolási és dekorkozmetikai termékeit, valamint pár kiegészítőt. :)

Zenzero ékszerek
Tavaly karácsonykor kaptam a páromtól ezt a két csodaszép medált. Az egyik egy zöld achát a másik pedig egy csiszolatlan hegyikristály. Az elmúlt egy évben számtalanszor viseltem. A legegyszerűbb outfitet is nagyon jól fel lehet dobni egy ilyen szép ékszerrel. Ha Te is szeretnél hasonló ásványi kiegészítőt akkor nézz körül ITT és vegyél pár Zenzero bohémságot. :)

H&M nyaklánc
A Zenzero ékszerek mellett a legtöbbször vékony láncú, apró medállal ellátott nyakbavalót hordtam. Az egyik nagy kedvencem ez a geometrikus és gyémánt alakú medál volt. Számomra ezek a láncok tökéletesen megtestesítik az egyszerű eleganciát.

AVON kétoldalú gyöngy fülbevaló
Úgy tűnik a fülbevaló mániám kezd csillapodni. Idén szinte alig vettem pár új darabot. Nagyrészt ezt a kétoldalú, fehér gyöngy fülbevalót viseltem. Egyszerűen imádom.

C20 Pure Vitamin C21,5 Advanced szérum
Szerintem bátran mondhatom, hogy az év egyik legnépszerűbb széruma a C20 Pure Vitamin C21,5 Advanced. A C-vitamin nagyon jó hatással van a bőrre. Nálam látványosan gyógyítja a sebeket, pattanások után maradt foltokat, lehúzza a gyulladást és remélem idővel az anti-aging hatás is érvényesül. További információt ITT találsz.

COSRX BHA Blackhead Power Liquid
Az idei évben végre én is beszereztem egy kémiai hámlasztót, méghozzá a koreai CORSX márkától. Ez a gyengéd BHA hámlasztó belülről tisztítja a bőröm. Rendszeres használata mellett a pórusaim zártabbak és a mitesszereim száma is kevesebb. Ha pedig ez nem lenne elég, az arcom nagyon finom, puha tapintású tőle. A kémia hámlasztásról ITT olvashatsz.

Bioderma Sébium Pore Refiner krém
A zsíros bőrömet ez a krém tartja legjobban kordában. Könnyed, lágy textúrájú, azonnal és tartósan mattá teszi az arcom. A legjobb, amit valaha próbáltam! Az utóbbi időben ugyan hamarabb átfényesedik a bőröm, mint korábban, de ettől függetlenül is úgy vélem, hogy zsíros bőrűeknek mindenképp érdemes kipróbálni. ;)

Burt's Bees Lemon Butter körömágybőr ápoló krém
A híres körömágybőr ápoló nem véletlen ilyen népszerű. Sűrű, viaszos állaga könnyen kenődik és mélyen hidratálja a kiszáradt bőrt a köröm körül. Nem szívódik be teljesen, ezért mindig lefekvés előtt, illetve lakkozás után használom. Az illata pedig valami elképesztően finom citromos.

Maybelline Lash Sensational szempillaspirál
A Maybelline egyik új spirálja lett számomra a tökéletes választás. Nagyon szépen szétválasztja és hosszítja a pillákat. Nem maszatolódik, nem pereg, egész nap tartós. Eleinte kicsit híg, de 1-2 héten belül már sokkal jobb az állaga. A szilikonos kefe valóban sok festéket vesz fel, de én ezt egyáltalán nem bánom. Mindig több rétegben spirálozok, de ezzel nem kell így időt is spórolok. :) 

Rimmel Lasting Finish 25H Powder Foundation
Ha mattító púder akkor csakis Rimmel. Nagyon szeretem a púdereit, ez pedig minden elvárásomat felülmúlta. Egyszerre púder és alapozó is. Én nedves szivaccsal ütögetem a BB krémbe. Tudom kissé furcsa, de nekem nagyon jól bevált és hosszú órákig matt marad tőle a bőröm.

AVON szemkontúrceruza
Az egyik legeslegjobb AVON termék, imádom. Akciósan nagyon kedvező, akár 6-700 Ft-ért is meg tudjuk rendelni. Többféle finishben létezik és egyre több árnyalatban kapható. A színekkel ugyan vigyázni kell, mert egy-kettő kicsit csalóka a katalógusban. De miért is szeretem annyira? Mert  nagyon jól pigmentált, a hegye pont kellő vastagságú és egész nap a helyén marad. Nem csúszkál, nem kenődik és még a szín intenzitása se csökken. Utálom ezt a szót, de azt kell mondjam ez must have!

REALASH szempilla kondícináló
Nagyon örülök, hogy lehetőségem nyílt tesztelni a REALASH  szempilla növesztő szérumot. Amióta használom folyton azt kérdezik tőlem, hogy műszempillát viselek-e? Gyönyörű, hosszú és dús pilláim vannak amióta használom. További részleteket és bővebb információt ITT találsz.

Bourjous Rouge Edition Velvet folyékony ajakrúzs
Mint talán sokan tudjátok kóros rúzsmániában szenvedek. Nagyon-nagyon nehéz volt csak egyet kiemelnem közülük, de végül sikerült. Ez pedig nem más, mint a Bourjois matt hatású folyékony ajakrúzsa. Az applikátornak köszönhetően nincs szükség kontúrceruzára, krémes állaga könnyen siklik az ajkakon. Nem szárad meg túl gyorsan, van időnk korrekcióra is, de végül bársonyos matt ajkakat kapunk. Nagyon tartós, én ezt szoktam felkenni ha étterembe megyünk a párommal, mert nem igényel igazítást sem. Pár óra elteltével viszont kicsit szárít.

Ebelin sminkszivacs
Sokáig nagyon szkeptikus voltam ezekkel a szivacsokkal kapcsolatban, de persze a kíváncsiságom nem hagyott nyugodni. Még az itthoni megjelenése előtt volt lehetőségem kipróbálni mit is tud ez a kis tojás. Hát meglepődtem, mert valóban működik! Nedvesen megpuffad és puhábbá is válik. Minimális alapozót szív csak magába. Az összkép sokkal szebb, természetesebb, olyan mint ha nem is viselnék sminket. Ha Ti is a 'no makeup makeup trend' rajongói vagytok akkor egy ilyen kis szivacskára Nektek is szükségetek van. ;)

Próbáltátok már valamelyiket? Nektek mik voltak a 2015-ös év kedvencei?

14 megjegyzés

  1. Nekem a 2015-ös év legnagyobb felfedezettje az általad is említett Rimmel púder mellett a Yamuna pigmentek, és a Pupa matt folyékony rúzsa volt.
    A pigmentek csodálatosak, nedvesen színes tusnak verhetetlenek, a matt folyékony rúzs pedig akkora kedven, hogyha rúzzsal aludhatnék, akkor azzal aludnék :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom a Pupa termékeit, de nekem a folyékony rúzsai valamiért annyira nem jöttek be. :/ Nekem picit megül az ajakráncokba.
      A Yamunától már régóta szeretnék rendelni, csupa jót hallok róluk, így azt hiszem nem kéne tovább halogatnom a dolgot. :)

      Törlés
  2. A Maybelline spirál az Ebelin sminkszivacs nekem is nagy kedvenceim.
    A szérum pedig pár hónapja felkerült a kívánságlistámra, szerintem hamarosan be is szerzem. :) Valamint a Realasht is ideje beszereznem, mert a szempilláim nagyon rossz állapotban vannak.
    Klassz bejegyzés volt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem Te is legalább annyira szeretni fogod a Realasht és a C-vitaminos szérumot, mint amennyire én. :)
      Köszi, örülök, hogy tetszett. ^^

      Törlés
  3. Szuper a poszt, mindig imádom nézegetni a képeidet is. Lenne is egy technikai kérdésem: azt hogy éred el, hogy a kép háttere homályos, míg a tárgy az előtérben éles?
    Válaszod előre is köszi,
    Andi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, kedves Tőled. :)
      Ezt mélységélességnek hívják. A kép készítésekor a tárgyra fókuszálok, ezért az éles lesz. A háttér homályossága, pedig attól függ, hogy mekkora a rekesznyílás (blende). Ezeknél a képeknél f2 ill f2,2 állítottam be. Őszintén szólva fotózás tekintetében nagyon gyakorlatias vagyok, nem igazán tudom jól elmagyarázni mit hogyan. :/

      Törlés
  4. Off leszek, mert a felsorolt termékek közül (a Bioderma-t leszámítva) egyet se ismerek viszont a képeid meseszépek és ezt muszáj voltam kiírni magamból :D Csatlakozom az előttem szólóhoz: én is imádom nézegetni a képeidet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaaaj, nagyon szépen köszönöm. :) Örülök, hogy tetszik. Legalább megérte rászánnom azt a plusz időt, hogy újra lefotózzam a termékeket (az első fotósorozat nem igazán tetszett :/ )

      Törlés
  5. Jé, az az Avonos gyöngy fülbevaló nekem is megvan! :) A nyakláncok is nagyon szépek, (főleg a Zenzero-s!) először azt hittem, hogy csak dekorációnak tetted oda. A termékekhez nem tudok hozzászólni, mert az én bőröm száraz, mint a sivatag.

    Egyébként tényleg jók a képeid, nagyon profik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :) A Zenzero ékszerekkel nem bírok betelni, pont tegnap érkeztek meg az újabb darabok. ^^

      Törlés
  6. Csodaszépek a képek, mindig gyönyörködöm bennük!
    Ez a sál nekem is megvan, nagyon jó háttér :)
    Úgy látom a különböző bőrtípusunk ellenére több közös kedvencünk is van: a C vitaminos szérumot én is szerettem tavaly, szuper, valamint a hámlasztót és az Avonos szemceruzákat is szeretem. A Maybelline spirált eleinte nem kedveltem azért, amit Te is írtál, túl híg volt, de néhány hét után már jó lett, ahogy száradt/sűrűsödött picit.
    Alapozó fronton nálam a tavalyi év nagy felfedezése a Yamuna ásványi púderalapozó, imádom őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen a dicsérő szavakat, nagyon jól esik. :)
      Én sok olyan blogot olvasok, ahol az író bőrtípusa és az enyém teljesen különböző, de ettől függetlenül mindig elolvasom, mert sok olyan termék/terméktípus van ami akár a zsíros, akár a száraz bőrre is jó lehet. De szerintem nem is kell ezt ragoznom, mert jó példák vagyunk erre mi ketten. :))
      Megkérdezhetem, hogy a Yamuna púderalapozó milyen árnyalatú? Már régebb óta szeretnék rendelni tőlük, de nem tudom eldönteni, hogy a hófehér bőrömhöz melyik passzolna. :/

      Törlés
  7. Nekem is ez a kedvenc spirálom! Egyszerűen zseniális :) A Bourjous rúzs pedig anyukámnak megvan egy másik árnyalatban, tényleg iszonyat tartós, sokszor el szoktam lopni tőle! :) Jó lett a poszt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :) Úgy tűnik a Maybelline spirál nagy népszerűségnek örvend. :))

      Törlés