TESZT - Lancôme Juicy Shaker

április 19, 2017

Amióta Lisa Eldridge a Lancôme kreatív igazgatója, azóta sokkal inkább felkapom a fejem a márka újdonságai láttán. A sminkmester szerintem nagyon jót tett a márkának, amit a Juicy Shaker is jól példáz. Ebben a termékben rengeteg a kreativitás, mint a formulát, mint a csomagolást tekintve, de a felhajtás még ennél is nagyobb volt körülötte a megjelenésekor. A mai bejegyzésből kiderül, hogy valóban annyira jó-e, mint ahogy azt mondják.

Amit ígér
Szín, csillogás, kényelem. A Juicy Shaker meglepő kétfázisú formulája olyan, mint egy koktél - használat előtt össze kell rázni. A szájápoló olaj és az erős pigmentek kombinációja élénk színt és tükörsima ragyogást nyújt. 13 árnyalatban kapható
Amit tapasztaltam
A termék ezüst színű papírdobozban kapható, maga a termék, pedig egy shaker-t formáz meg. Egészen pici, a legkisebb helyen is elfér, én bátran a táskámba dobom, mert a kupakja is nagyon jól zár. Az illata mindegyik árnyalatnak más, a Berry in Love finom, bogyós gyümölcsére hasonlít.

Felrázás előtt az olaj és a pigmentek jól elkülönülnek egymástól, de amint felrázzuk könnyedén elegyedik a két formula. Ezután válik használhatóvá. A kupak tetejéhez csatlakozik egy eper formájú cushion szivacs, amely magába szívja a kétfázisú ajakolajat. Az applikátor első használatra kissé furcsa, de könnyedén hozzá lehet szokni az átlagtól eltérő, nagyobb fejhez.

Az ápoló olaj egy rétegben csak halványan festi meg a szám, de több húzással a szín építhető. Az intenzitása nem olyan erős, mint ahogy a tubusban látható, a gyakorlatban sokkal áttetszőbb. A Berry in Love árnyalat az üvegcsében erős lilás-pink, az ajkakon viszont ettől jóval halványabb, inkább lilás-rózsaszín. Ahogy azt ígéri valóban nagyon fényes, vizes hatást ad az ajkaknak. A viselete kellemes, nem ragacsos és nem is csúszik ki a vonalból. Az olaj pár órán belül teljesen beszívódik és utána már csak a szín marad az ajkakon, de az meglepően tartós. Szép egyenletes marad órák múlva is és még egy könnyebb ebédet is kibír.

A termék ápolt, hidratált ajkakat ígér, amiről négy növényi olaj gondoskodik: az édesmandula-, a csipkebogyó-, a tőzegáfonya- és a barackmagolaj. Sajnos hiába az ígéretes növényi olajok, az én ajkaimat nem hidratálta, sőt mi több, picit szárítja is, amikor már eltűnik az olajos réteg. Szerintem ez részben a termékben található alkohol okozza. Valószínűsíthető, hogy a formula elérése végett oldószerként funkcionál, de szerintem ezt jobb lett volna valami mással helyettesíteni.

Dacára annak, hogy az én ajkaimat -a felszívódás után!- szárítja, mégis nagyon szeretem, és sokszor használom önmagában és rúzsokra kenve. Érdekes módon matt ajaktermékek fölé ütögetve már érezem a hidratáló hatását. A PUPA matt ajakkontúrjával kombinálva nagyon szép eredményt érek el, a ceruza így nem szárít és a a Juicy Shaker pigmentjeinek köszönhetően egy egészen egyedi, új színt tudok kihozni belőle.

A Lancôm 6,5 ml-es kétfázisú ajakolaja 6500 Ft-ért vásárolható meg a forgalmazó parfümériákban, amely a luxus termékek közt még mindig kedvező. Teljes áron nem hiszem, hogy megvenném, de ha szerencsétek van és kifogtok egy jó akciót, akkor szerintem érdemes kipróbálni. Én 20+15% kedvezménnyel vásároltam a Müllerben, amiből még a parfüméria 3%-os nyugtás kedvezménye is levonásra került. Végeredményben így kb. 4000 Ft-ért vettem meg. Ezért az árért szerintem megérte.

Mint minden teszt bejegyzésnél, most is utána olvastam a KrémMániás véleményeknek. Elég megosztó a termék, sokan csak egy átlagos szájfényhez hasonlítják és pénzkidobásnak tartják. Mások azonban (velem ellentétben) érzékelik a hidratáló hatását, többnyire ezért, illetve a formulája és tartós színe miatt kedvelik.

Ti próbáltátok már a Lancôme Juicy Shakert?

2 megjegyzés

  1. Nem próbáltam, de egyszer nagyon szeretném! Bár elég riasztó, amit a szárító hatásáról írtál. :/
    A fotók gyönyörűek lettek, különösen tetszik, h a rózsaszirmok formája mennyire emlékeztet az applikátoréra. :)

    VálaszTörlés
  2. Az ötlet és a kivitelezés csillagos ötös, de hidratálást én tényleg nem érzékeltem. :/ A szárító hatása sem annyira durva, inkább ilyen diszkomfort érzetre gondolj. Ha hozzám hasonlóan kifogsz egy igazán jó akciót, akkor érdemes kipróbálnod, mert sokaknak ápolja az ajkait.
    Köszönöm szépen. :) Eddig ez nem tűnt fel, de igazad van. :D

    VálaszTörlés