Seregszemle - 2017 tavasz

június 20, 2017

Végre itt a nyár, lehet sokat strandolni, pihenni és élvezni a szünetet. Jah nem, azok az idők sajnos felettem már eljártak és a nyári hőséget már nem igazán tudom úgy élvezni, mint gyermekként. Az én évszakom a tavasz, de azt hiszem, ezt már tudjátok. Ez a kedvenc évszakom, ekkor születtem és úgy, ahogy van imádom a tavaszt. Fájó szívvel tehát, de most búcsúzzunk tőle és lássuk, mik történtek ez idő alatt velem és a bloggal.

Márciustól májusig elég sok téma került a középpontba, de a posztok száma sajnos továbbra sem túl sok. DE, tartom magam ahhoz, hogy inkább kevesebb, de minőségi tartalmat gyártsak Nektek. Olvashattatok pár sminkújdonságról, volt szó elfogyott termékekről, kívánságlistáról, született összehasonlító poszt, szemöldök kisokos, de a tudatos arcápolásról sem feledkeztem meg. Mindezek mellett készült egy NOTD és végül, de nem utolsó sorban egy interjú is.

TESZT
 
SZÉPSÉGÁPOLÁS

Márciusban nagyon hirtelen jött a jó idő, ami végre egy kis lendületet hozott a monoton téli napok után. Jó volt végre kimenni a szabadba, beszippantani a virágok illatát, hallani a madarak csicsergését. Aztán kicsit ismét rosszra fordult az idő és úgy tűnt nem is lesz igazán szép tavaszunk, de szerencsére április felé haladva ez egyre jobb lett. Ebből kifolyólag az igazi tavaszi megújulást számomra abszolút az április hozta meg.
 
SMINK

Idén április 11-én betöltöttem a 25. életévem, ami azt jelenti, hogy már  hivatalosan is használhatok ránctalanító krémet. :D Viccet félretéve azt hiszem ez egy elég komoly fordulópont. Nagyon furcsa, hogy már külön élek, hogy van egy saját kis fészkünk a párommal, hogy az okoz örömöt, ha találok egy szuper új tisztítószert. :D Ugyanakkor mégis kicsit furcsa, hiszen ez már abszolút a felnőtt élet. Igazából nem is szeretnék mást, mert ez így jó, ahogy van, csak egyszerűen hol fiatalnak érzem magam a dolgokhoz, hol meg szinte nyugdíjasnak. :D Tudom elég összevisszaság, amit most leírtam, de remélem azért van, aki hozzám hasonlóan érti, mit szeretnék mondani. :D

KEDVENCEK
 
Visszakanyarodva a blog életéhez: az áprilist nagyon szerettem, rendkívül produktív voltam. Előre elkészítettem egy egész hónapnyi bejegyzést, Facebook cikkeket ütemeztem és iszonyatosan élveztem az egészet. Újra picit olyan volt, mint mikor elkezdtem a blogot írni, hihetetlen lelkes voltam és nagyon nagy örömmel töltött el minden egyes kis poszt megírása. 

NOTD
 
Májusban viszont totál ellustultam (ismét). Habár a lelkesedés még mindig megvan, csak az időm fogyatkozott meg. Elég sok minden volt az utóbbi időbe: a papám születésnapja, a nagynéném 50 éves lett és még egy iszonyatosan jó leánybúcsún is túl vagyok. Ezek a hétvégi programok mellett pedig nem mindig könnyű megtalálni azt az időt, amikor igazán nyugodtan tudok foglalkozni a bloggal. Éppen ezért egyre jobban kacsintgatok a bullett journal felé. Mindig is szerettem rendszerezni a dolgokat, naplót vezettem, majd később határidő naplóba jegyzeteltem, most pedig már csak az emlékeztetők és a post-it papírok hevernek mindenütt. A bullet journal pedig egy szuper személyre szabható rendszerezést nyújthat. Ha valakinek van ötlete, tapasztalata hogyan fogjak neki az bátran ossza meg. :)
 
SZEMÉLYES
Interjú Csősz Renivel a Beauty and Fashion Blog írójával

Azt hiszem, nem kell nagyon magyaráznom, hogy mennyire szeretem a tavaszt. Összességében a kisebb hullámhegyek és völgyek ellenére jól telt ez az időszak. Remélem Ti is élveztétek ezt a csodás évszakot. :) 

Mi történt veletek tavasszal? Melyik volt a kedvenc bejegyzésetek?

2 megjegyzés

  1. Szia :) Szerintem is jobb a kevesebb és minőségibb posztot írni, mint sokat, amin látszik, hogy az alkotója nem szánt rá sok időt. A kedvenc posztom az elmúlt időszakból a kedvencekről szóló bejegyzésed.
    A bullet journal jó ötlet, habár én inkább gyűrűs naptár párti vagyok. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én csak nemrégiben kezdtem a blogolást, de nekem nem megy az, hogy akkor betervezzem mikor, milyen időközönként legyen poszt. Van amikor leülök, és megírok, vagy megszerkesztek egy bejegyzést, van egy füzetem is hozza, de nem szentírás, hogy mindig szombat délután legyenek készen. Továbbra is sok sikert a bloghoz, meg az élethez. Ha van kedved, nézz be hozzám :)
    http://theworldaccordingtoorsi.blogspot.ro/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A bullet journal-lal az a bajom, hogy szerintem csúnya lenne, mert nem tudok annyira szépen írni és rajzolni. :D Keresgéltem már sablonokat, meg hasonló gyűrűs füzeteket, de egyelőre még mindig a sima jegyzeteknél tartok. :D
      Nekem általában hétvégén van időm a bloggal foglalkozni, de apróbb ezzel kapcsolatos dolgokat a hétköznapokon is igyekszem beiktatni. Persze ez nálam sem szentírás, van, hogy eltervezem, hogy írni fogok, de ha nem megy gördülékenyen inkább hagyom és képet szerkesztek vagy valami hasonlót. :)
      Köszi a kommentet és sok sikert Neked is. :)

      Törlés