2015 tavaszi DOVEX blogger találkozó.

április 30, 2015

Habár már sok idő eltelt, hogy megrendezésre került a DOVEX tavaszi blogger találkozója, mégis szeretnék beszámolni róla, hiszen ez volt az első ilyen esemény amin részt vehettem. Pár héttel előtte kaptam egy e-mailt miszerint én is hivatalos vagyok. Mondanom sem kell, leesett az állam. Egyáltalán nem gondoltam volna, hogy 8 hónap blogolás után már nem csak olvasok erről az eseményről, hanem magam is részt veszek rajta. Most pedig egy kicsit szeretnék átadni ebből az élményből Nektek is.
No de nem is húznám tovább a szót, inkább egy képes beszámolóval szeretném bemutatni az ott látott szépségeket.

Chanel
A Chanel asztalnál megismerkedtünk a csodás Rouge Coco rúzsokkal, amiről IDE kattintva többet is megtudhatok.
A Chanel háza táján tavasszal a lila, a piros és a türkiz uralkodik. Ezek a színek tűnnek fel a körömlakkok és szemceruzák között is.
Továbbá egy csodaszép bronzosítóval is megismerkedünk, amely Gabrielle kedvenc virágát ábrázolja.

Nuxe
Nagyon örültem, hogy végre kicsit szemügyre vehettem a Nuxe termékeit.
Új termékcsaládjuk a Créme Fraiche de Beauté, amely érzékeny bőrre lett kifejlesztve 3 különböző állagban: könnyű fluid textúra kombinált bőrre mattító hatással, krém textúra normál bőrre és gazdag krém textúra száraz, nagyon száraz bőrre.
Nuxellence Detox elősegíti a sejtek méregtelenítő folyamatát az éjszaka folyamán. Így reggelre üde, kipihent, friss bőrrel indíthatjuk a napot.
Továbbá egy micellás víz és egy barackmag kivonatot tartalmazó arcradír is helyet kap a patikák polcain.

Illatok
Nos illatok terén nem vagyok túl jó, de nagyon kellemes férfi és női illatokat ismerhettünk meg. Köztük a kedvencem Elie Saab Le Parfum Resort és Salvatore Ferragamo Emozione parfümje volt.

Clarins
Body Shaping Cream alakformáló testkrémen és Body Lift Cellulite Control narancsbőr elleni testápolón mindenkinek megakadt a szeme, hiszen lassan itt a bikini szezon, így nagy hasznát vesszük az ilyen krémeknek. Utóbbi az egyik leghatékonyabb készítmény a narancsbőr ellen, persze mindez akkor, ha megfelelően táplálkozunk és mellette sportolunk is egy kicsit.
Az új limitált kiadású szemhéjpúder paletta szerintem gyönyörű. Szárazon és nedvesen egyaránt használható, így egy tusecset és a Fix Make Up Sprayvel akár színes tusvonalat is húzhatunk. 
Az olajok már nemcsak az arcápolásban, de az ajkak hidratálásában is kiveszik a részüket. A Instant Light Lip Comfort Oil isteni finom méz és málna illatban kapható. Utóbbi sajnos csak limitált kiadás. Az aplikátor meglepően nagy, de könnyedén használható. Az ajakolaj, pedig csak enyhe fényt ad a szánknak.

Guerlian
Megismerkedtünk a Guerlain Le Petite Robe Noire új tagjával, amit kellemes pisztácia aromával spékeltek meg. Nagyon üde tavaszi illat, de számomra a kedvenc még mindig az eredeti.
Terracotta Joli Teint bronzosító három nap nyaralás napsütését varázsolja az arcunkra. A Guerlain sminkmestere mindannyiunkon bemutatta a használatát és higgyétek el nem ördöngösség. Sőt a hófehér bőrűek is bátran tegyenek vele egy próbát.

Bourjois
A Bourjois Rouge Edition Velvet után megérkeztek az új Aqua Laquek is, melyek hozzák a matt verzió intenzív színét, egy hidratáló, természetes fényű finissel. Csodaszép színekben érkeznek hozzánk május elején.
A Twist Up The Volume spirál immár ultra fekete színben is elérhető, mellé társul egy folyékony tus és egy szemceruza is. Utóbbi végében egy kis hegyezőt is elrejtettek. (Én csak ámulok és bámulok a Bourjois ötletein. ;) )
Egy új négyes szemhéjpúder is a boltokba került, a Smoky Stories. Csodaszép szatén finishű, de ha úgy tartja kedvünk a középső csillámos résszel adhatunk még egy kis pluszt a sminkünknek.

Próbáltam minél rövidebben, de annál tartalmasabban beszámolni az újdonságokból. Remélem tetszett és van olyan termék, ami felkeltette az érdeklődéseteket.

Ezúton is köszönöm szépen a meghívást a DOVEX munkatársainak.  :)

Ti miket próbálnátok ki szívesen?

facebook | instagram | bloglovin | magyar blogok | weheartit | pinterest | krémmánia

8 megjegyzés

  1. Köszönjük az ömlengést, tipikus bloggertali, minden szép és minden jó mert pár ingyen termékért bárki bármire kapható...:) Kezdődik megint a szokásos "illatokban nem vagyok jó" című műsor...bocsi de ez most egy kicsit csalódás volt tőled. :/
    Tina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, ha csalódást okoztam, bár nem értek egyet veled. Az őszinte véleményem írtam le most is, mint eddig bármikor. A termékekről pedig csak ismertető írtam.
      Én is tisztában vagyok azzal, hogy vannak olyan bloggerek, akik minden szépet és jót írnak egy termékről, hogy a márka/cég továbbra is támogassa. Nos én nem tartozom közéjük. Szerintem nagyon klassz dolog ha egy cég és egy blogger együtt működik. Egyrészt mert az én anyagi kereteim is végesek és nyilván ki ne örülne egy ajándék terméknek. Másfelől akár olyan termékeket is be tudok mutatni, amit magamtól nem vennék meg. Szerintem úgy is együtt lehet működni, hogy nem adjuk el az őszinteségünket. Ha pedig alapból úgy keresnének fel, hogy megkötik a kezem, akkor inkább nem is élek a lehetőséggel. Egy normális cég szerintem nem fordul el a bloggertől azért mert negatív megjegyzést is tesz. Ezzel én le is zárnám az egészet, mert egyébként sincs miért magyarázkodnom.
      Netti az illatokkal kapcsolatban pedig mindent elmondott helyettem is.

      Törlés
  2. Ez egy igen gonosz megjegyzés volt, és őszintén nem tudom miért kellett leírni. Mire fel a csalódás? Annyi történt, ahogy olvashattad, hogy élmény volt számára, hogy elhívták a blogger találkozóra, és ezt át akarta adni az olvasóinak. Ez egyébként legtöbbször valóban élmény, és klassz először találkozni az újdonságokkal, illetve más bloggerekkel, ez most neked fáj? Nekem nem tűnt úgy a bejegyzésből, hogy ömlengene, de ha így érzed, lehet, hogy nem egy bejegyzést olvastunk. Illatok leírásában pedig sokan vagyunk elveszettek, ez van. Én örülök, hogy Te nem ezt a tábort erősíted, szuper lehet minden alap-, fej-, és szív illatot érzékelni. Mesélj egy kicsit erről, szívesen meghallgatlak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Netti, teljesen egyet értek Veled. :)

      Törlés
  3. Leírom a nézeteimet, és remélem,hogy nem sértő lesz, hanem építő.
    Ezzel a Dovexes talival egyébként annyi a bajom, hogy odahívtak mindenkit, de tényleg, és mutattak mindenfélét. (anyagilag értem én, hogy a cégnek ez éri meg)
    Viszont (most tényleg, tényleg bocs) de 100an írtak erről az eseményről, és van aki jobb és van aki kevésbé jobb stílusban. A probléma az árkategóriákkal van. Ne tegyünk már egy Chanel rúzst egy asztalra egy Bourjois bármivel. Azoknak a bloggereknek, Akiknek az alap életük egy Bourjois kategóriában mozog az élete legyen külön esemény, mint akik a 10en ezres Clarins palettát meg tudják venni.
    Személy szerint közel kiborítónak tartom, hogy jelenleg minden második beauty blogger a Guerlain bronzosítóját teszi ki, amikor alapból meg Maybellinet és Essencet használ (amivel nincs semmi baj), sosem venné meg magától 20ezer forintért. Én szeretem az írásaidat, de bocs, ahova azt is meghívják, akinek 69 követője van a facebookon, az ilyen esemény nem tűnik túl magas színvonalunak, illetve egy Chanel engedjen már meg magának saját eseményt.
    "Terracotta Joli Teint bronzosító három nap nyaralás napsütését varázsolja az arcunkra." Ide egy azt ígéri, vagy valami ilyesmit ide tettem volna.

    Most mindent kiadtam magamból, remélem nem veszed sértésnek, csak így tovább. Türelemmel, inkább lassan legyen több kedvelő, mint megkérdőjelezzék a hitelességedet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valóban igazad van abban, hogy sokan voltunk, mert a cégnek ez éri meg. Nyilván való, hogy így sok blogon találkozhatunk ugyanazon esemény élménybeszámolójával. Személy szerint én azért írtam ezt le, mert nekem ez volt az első ilyen alkalom és akkor már miért ne számolnék be róla az olvasóimnak.

      A márkák valóban különböző árfekvésűek, de azért kerülnek egy kalap alá mert a DOVEX forgalmazza őket és ő szervezi az eseményt is. Például a L'Oréal sajtótájékoztatókon azért mutatnak be Maybelline, Garnier vagy akár La Roche-Posay termékeket, mert mind a L'Oréal tulajdonában van.

      Abban szintén igazad van, hogy valószínű, hogy a legtöbb blogger és az olvasói is olcsóbb, drogériás termékek használnak (többségben ilyen árfekvésű termékekről is lehet olvasni) mivel a magyar társadalom sajnos nem dúskál a pénzben. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy a magyar blogokról ezért száműzni kéne a high-end termékeket. Lehet, hogy tényleg kevés az az ember, aki megteheti, hogy Guerlain bronzosítót vegyen, de legalább tudja, hogy megéri azt a pénzt vagy sem. Egyébként ez a bejegyzés egy termékismertetés volt, nem teszt. Szóval az összes mondatom után oda tehettem volna, hogy ezt ígéri, hiszen erről szól az egész bejegyzés. "...képes beszámolóval szeretném BEMUTATNI az ott látott szépségeket." vagyis leírom, hogy mit ígérnek az új termékek.

      Egyébként nem tartom sértőnek, amit írtál, mindenkinek megvan a maga véleménye és köszönöm, hogy ezt normális stílusban írtad.

      Ha valaki pedig pusztán azért elveszti a hitét bennem, mert egy blogger eseményről beszámoltam, akkor tegye. Nem ezért kezdtem el a blogot írni, hogy ajándékokat kapjak cégektől. Azért írom és fektetek bele nem kevés energiát, hogy a tapasztalataimat másoknak átadhassam remélve, hogy ezzel segíthetek. Tudtam, hogy egyszer majd valami okból támadás ér, mert szerintem ezt egyik blogger sem ússza meg, de a kedvemet ez nem fogja elvenni. Nem gondolom, hogy csak az lehet hiteles, aki csak a saját keresetéből vásárolt termékről ír.

      Törlés
    2. Szerintem ez a beszámoló tök korrekt volt, max egy két plusz "azt igéri".
      A high end cuccokkal nincs semmi bajom, ez a Guerlain bronzosító csak felbosszabtott, mert nem tudom, elhinni, hogy mindenkinek jó, ingyen meg persze, hogy az, de így hogy merjem megvenni, mert igyen persze nekem is jó lenne.
      Loreal bloggertaliról az a véleményem, hogy amíg egy egy Maybelline megfér a Garnier mellett, a LRP-nak igenis csináljanak külön eseményt, még jó, hogy a Lancome-ot nem dobták be a kosárba.

      Ne add fel, jól csinálod, lesznek itt még nagyon sokan :)

      Törlés
    3. Ja, és nagyon jók a képek :)

      Törlés