újoncok sorakozó! -glamour napok 2015 tavasz. #2

április 26, 2015

Igen, itt a folytatás. Nem akartam egy posztba besűríteni a kiegészítőket, így azokról itt olvashattok. Az előző poszt elég hosszúra sikerült, ezért most inkább csak egy képes beszámolóval folytatom a sort. :)

A CCC cipőboltot már a megjelenése óta szeretem. Változatos és strapabíró cipőket lehet kapni náluk. Most egy nude magassarkú szandálra csaptam le, amit nővérem esküvőjén szeretnék felvenni. 

Gondolom a balerina imádatommal nem vagyok egyedül. Kényelem és csinos kis topánok. Végre sikerül a H&M-ben egy cuki virágmintásat, valamint egy kék papucscipőt is beszereznem.

Egyre jobban kezdek beleszeretni ezekbe a vékony láncokba. Furcsa mert mindig is a fülbevalókat halmoztam, de mostanában szinte csak ilyen jellegű ékszereket veszek.

Bármilyen évszak legyen, sál nekem mindig kell. Egyszerűen nem tudok elmenni mellettük. Most épp ez a virágos fogott meg. (A képek háttereként használtam. :) )

Továbbá vetten még 3 farmert a Tally Weijl-ben. Régebben sosem vásároltam ott, de a nadrágok konkrétan olyanok mintha csak rám öntötték volna. Nagyon kényelmesek és különböző derék/csipőmagasságban lehet kapni őket, ami nálam plusz pont.
A H&M-ben még 2 virágos felső is a táskába landolt. Meglepő igaz? :D Utóbbiakról nem készítettem fotót mert nem láttam értelmét. Igazából mindegyik nagyon egyszerű, de nekem pont ezért nagyszerű. 

Ti milyen ruhákat, kiegészítőket vettek a shopping ünnepen?


8 megjegyzés

  1. Nagyon szép az a magassarkú szandál :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a cipők! A virágos a kedvencem :3 Pont ezt a geometrikus nyakláncot szerettem volna én is, amit Budapesten néztem ki, de az itthoni (debreceni) üzletben persze nem volt :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :) Mikor olvastam a bejegyzésed volt egy tippem, hogy pont ezeket nézted ki.

      Törlés
  3. Nagyon csini kis lábbelik. :) A virágmintás a kedvencem. :3 A CCC pedig nálam is nagy kedvenc. :) AZ utóbbi időben szinte csak ott vettem cipőt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem van tőlük egy bokacsizmám is, szinte egész télen azt hordtam és semmi baja. :)

      Törlés
  4. Ezt a virágos H&M balerinát majdnem megvettem én is, de végül a fehér változat landolt a kosaramban, gondoltam jó lesz majd a lagzin, ha a magassarkút már nem bírnám (a ruha alatt úgysem látszik majd :)). A virágminta nálam is jöhet bármikor, mindenféle ruhadarabon :)

    VálaszTörlés
  5. Imádom a CCC cipőit, ez a magassarkú is csodaszép!

    VálaszTörlés