olcsón jót? lehetséges?

július 01, 2015

Nyilván mindenki maga dönti el mi számára az olcsó és mi az, ami már nem fér bele a keretbe. Én magam is igyekszem, inkább olcsó, ugyanakkor szép INCI (összetevő) listájú termékeket venni. Most ezeket a kencéket szedtem össze. Ha nyitott szemmel járunk, na meg persze böngésszük a Krémmániát 2000 Ft alatt is nagyon klassz dolgokat vehetünk.
Balea Handkonzentrat kézkrém
A legjobb kézkrém amit valaha próbáltam. Az extra szárazsággal is hamar elbánik és az érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Sűrű, zsírosabb krém, de pár perc alatt beszívódik. Sajnos csak a téli időszakban lehet hozzájutni a DM üzleteiben. 400 Ft egy tubus és 50 ml krémet tartalmaz.

Boarline ecsetek
Én anno a Make Up Plázától rendeltem 4 darabot és mind szuper. Az áruk nagyon kedvező. A nagyobb arcra való ecsetek 1300 Ft körül mozognak. A kisebbek pedig akár 500 Ft-tól elérhetőek. Az én Boarline ecseteim nagyon jól bírják a strapát. Nem hullatják a szőrüket, puhák és jól lehet velük sminkelni.

Lovely Nude Make Up Kit szemhéjpúder paletta
Nem mondom, hogy a kedvencem, mert szerintem túl kevés a matt szín, de ár-érték arányban verhetetlen. Jó alappal tartósak és a színeik is szépek. A tok olcsó műanyag, de 899 Ft-ért szerintem nem ez a fontos, hanem a használhatóság.

Babylove Ultra Sensitive tusfürdő
Érzékeny bőrűek figyelem! Ne keresgéljetek tovább és ne vegyetek több méregdrága terméket, mert itt a megoldás. Az INCI (összetevő) lista nagyon szép, semmi alkohol, illatanyag vagy SLS. Garantáltan nem fog viszketni vagy kiszáradni a bőrötök. Mindezt pedig szuper áron kínálja a DM saját márkája: 500 Ft / 100 ml.

Babydream arc- és kéztörlő kendő
Nekem ez a mindenes törlőkendő. Multifunkciós, hiszen az összetevői miatt bátran használom, akár az arcom áttörlésére is. Ha valami maszatos vagy nincs lehetőségem kezet mosni erre mindig számíthatok. Pont eléggé nedves, de nem tocsogós és a ragacsos utóérzettől sem kell félni. Egy tasakba 25 db van és a Rossmannban 400 Ft-ért tudjátok beszerezni.

Nekem ezek a termékek, váltak be. Mindegyik nagyon jó áron, 2000 Ft alatt érhető el.

Ti mit használtok, amit 2000 Ft alatt szereztek be?

facebook | instagram | bloglovin | magyar blogok | weheartit | pinterest | krémmánia

6 megjegyzés

  1. A kézkrém és a tusfürdő nálam is nagy kedvenc, a DM-nek jó minőségű saját márkás termékei vannak, ha figyelünk az INCI-re, igazi gyönygszemeket lehet náluk találni.
    Szerintem szuper a Balea Med Ultra Sensitive éjszakai krém is, bár haragszom a cégre, mert a régi receptúrát felváltották egy új, borzalmas receptúrával :(
    A Boarline ecsetek eddig kimaradtak az életemből, de a következő MUP rendelésem során teszek néhányat a kosaramba (ecsetből úgyis elkél mindig néhány új)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a DM saját márkás termékeiben én még nem csalódtam. ;)
      több helyen is láttam már, hogy a Balea Med Ultra Sensitivnek változik az INCIje és nincsenek tőle elragadtatva...
      ha legközelebb rendelek tuti én is veszek még pár ecsetet. tényleg csak ajánlani tudom. :)

      Törlés
  2. Telitalalat ez a poszt, koszonjuk :) Az ecseteket nem ismertem, de surgosben be kell szereznem egy ferde tusecsetet esegy puderecsetet, azt hiszem meg is van, hogy honnan :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaaaj, nagyon örülök, hogy tetszik és hogy tudtam segíteni. :)

      Törlés
  3. Na erre a posztra volt szükségem most!:) Most akarok majd ecseteket illetve palettákat vásárolni mert most elég sok mindent kidobtam a nyári szelektálásom miatt. :D Amit én nagyon szeretek és számomra a nyár alapkellékei azok a folyékony rúzsok. Ezek közül vannak nagyon drágák de van amik egész olcsóak is, ilyen pl. az Alden illetve az e-bay kínálatában lévő noname darabok. :) Egyébként a Lovely és az Essence kínálatában is fellelhetőek jó dolgok és ezek is bőven 2000Ft alatt vannak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. úgy örülök, hogy tetszik, mert tervezem a folytatást. ^^
      ebay-es folyékony ajakrúzst még nem próbáltam, pedig imádom ezt a formulát. van is 2 bejegyzés róla a blogon. :)
      a Lovelytól most készülök megvenni a folyékony tust és a matt ajakceruzák közül kettőt. majd meglátjuk mennyire válik be. ;)

      Törlés