TAG - 10 random beauty facts.

július 23, 2015

Az elmúlt időszakban egyre több olyan tagre bukkantam, ami nagyon megtetszett és kedvet kaptam hozzá én is. :) Részben a tagek által próbálom picit személyesebbé tenni a blogot, hogy engem is jobban megismerhessetek.:)

No de lássuk is azokat a szépség titkokat.

1.
Kicsi koromban nagyon szerettem a szeplőimet. A gyengébb fedésű alapozó is kissé elfedi őket, de még most sem bánom, ha átsejlik alatta.  ;)

2.
Régen nagyon sokszor aludtam sminkben -akkoriban csak korrektor, szempillaspirál és szemöldök ceruzát használtam-, ma már azonban képtelen vagyok rá. Az esti sminklemosás és arcápolás már egyfajta rituálé nálam. Egy hosszúra nyúlt este után is mindig eltávolítok mindent az arcomról.

3.
Régebben utáltam a hajam színét. Mindig átlag barna szerettem volna lenni. Egy idő után viszont annyian dicsérték, hogy végül én is megszerettem. Ma pedig már eszembe nem jutna befestetni.

4.
Imádom a HÁDA turkálóit. Még akkoriban fedeztem fel őket, mikor Pesten tanultam és szinte megszállottan jártam az üzletekben. Azelőtt soha nem tudtam volna elképzelni, hogy használt ruhát vegyek, de a mostani turik már nagyon rendezettek. Sok H&M-es ruhám van innen és sok, amin még eredeti árcímke is volt. Szerintem egyedi és olcsó darabokat lehet találni és egy alapos mosás után fel sem tűnik, hogy nem vadonatúj.


5.
Hétköznapokon mindig kisminkelem magam, de a hétvége a pihi időszak. Ilyenkor a bőrömet is hagyom fellélegezni és csak arcápolók kerülnek rá. Nem félek kimenni az utcára vagy elmenni bevásárolni smink nélkül, de tény, hogy egy minimális sminkben már magabiztosabbnak érzem magam.

6.
Szeretnék egyszer tetoválást. Már évek óta megvan, hogy hova és mit akarok varratni, de picit még mindig félek, hogy később megbánnám avagy megunnám, mint az  orrpiercinget.

7.
Imádom a különböző arcmaszkokat. Sosem értem, hogy egyeseknek ez miért nyűg. Míg rajtam van a maszk ugyanúgy bármit megcsinálok. Főzök, teregetek, blogot írok vagy egyszerűen csak nézek közben egy jó filmet.

8.
Ha sokáig nem lakkozom ki a körmöm szabályosan elfelejtem hogyan kell. :D Ráfestek a körömágy bőrömre vagy összemaszatolok mindent.

9.
Az utóbbi időben nagyon szeretek hajat fonni. Egyrészt mutatós, másfelől a munkám során sem zavar, harmadrészt a nagy melegben is tökéletes. A rendszeres "gyakorlás" révén már 10 perc alatt meg vagyok egy-egy holland vagy halszálka/parketta fonással.

10.
Időközönként hétvégén "szépség napot" tartok. Ilyenkor aztán minden jöhet. Olajos hajpakolás, arcmaszkok előtt egy kis gőzölés. Szőrtelenítés, testradírozás, ha energiával bírom még a körmömet is kifestem. :D

Remélem tetszett ez a tag és picit ezáltal engem is jobban megismertetek. Ha van kedvetek kommentben Ti is írjatok magatokról 10 tényt. Nagyon szívesen olvasnám. :)

Van olyan pont, ami rátok is igaz?

7 megjegyzés

  1. Számomra az arcmaszk azért nyűg, mert általában szemüvegben vagyok, ha pedig maszkot teszek fel le kell venni, és anélkül meg nem látok. Mármint nyilván látok, de nem kényelmesen, hunyorogva, erőltetve, ez pedig nyűg, pedig amúgy szeretem én is őket, és ennek ellenére használom is, csak arra az időre nyugodtan kell ülnöm bármiféle tevékenység nélkül :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na erre még sosem gondoltam. :D pedig így már érthető, ha kevésbé áll neki az ember.

      Törlés
  2. Azt hittem csak én felejtem el hogyan kell körmöt festeni, ilyen tényleg van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaj, de "jó", legalább már nem vagyunk egyedül. :D

      Törlés
  3. Egy-két kivételtől eltekintve ezeket akár én is írhattam volna. :) Az egyik ilyen kivétel mondjuk kapásból az első tény. Én is szeplős vagyok, de kiskoromban eléggé zavartak, mert sokan csúfoltak miatta. Ahogy egyre érettebbé vált a felfogásom - és értelmesebb közösségbe kerültem a gimiben - már egyáltalán nem zavart, sőt egyenesen megszerettem őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azta, ez tök érdekes. :D
      szerencsére ezzel engem sosem csúfoltak. a gyerekkor megkeserítői ezek. örülök, hogy már megbékéltél kis pöttyökkel. :)

      Törlés
    2. Nem csak hogy megbékéltem, de ezek szerint idén rendkívül trendik is vagyunk a szeplőinkkel: http://www.fashionfave.com/csinald-magad-sminktrend-kamu-szeplok ;)

      Törlés