teszt - Realash szempilla kondicionáló. #3

szeptember 04, 2015

1. használat előtt
2. egy hónap után
3. három hónap után


Pár hónapja a Realash munkatársa megkeresett, hogy volna-e kedvem kipróbálni a szempilla kondicionálójukat. Szívesen igent mondtam a felkérésnek és immár 3 hónapja használom, ami annyit jelent, hogy épp itt az ideje, hogy végső ítéletet mondjak a termékről.


Ha a Realashról bővebben szeretnétek olvasni kattintsatok az első bejegyzésre vagy a hivatalos honlapra. Egy hónapos használatakor is készítettem fotókat miként hat a kondícionáló, IDE kattintva megtaláljátok a képeket. Szemmel látható, hogy ennyi idő elteltével lényegesen dúsabb lett a szempillám, a hossza azonban akkor nem változott (jelentősen).

Nos ezt a lemaradást a következő két hónapban teljes mértékben behozta. Az utóbbi két hétben szinte folyton kérdezik, hogy milyen spirált használok vagy műszempillám van-e? Nem a spirálban, vagy műszempillába rejlik a titok, hanem a Realash hatásában. :)

A 90 nap alatt minden este a megtisztított szempillatövekre vittem fel. A termék kialakítása egy szemhéjtussal megegyező, így könnyű a használata. Nekem soha nem csípte, nem szárította vagy irritálta az érzékeny szemhéjamat. Plusz pont, hogy azóta már a folyékony tusokkal is könnyen boldogulok (ezelőtt csak a géles termékek jöhettek szóba). :D A jelenlegi állapot fenntartása érdekében most már csak hetente kétszer kell használni.

előtte
utána

előtte
utána


A képeken is jól látszik, hogy több és hosszabb szempillám lett a Realash használata óta. A belső szemzugnál nagyon látványos a hatás. Illetve a szempilla sor közepe és a külső szemzug közötti hiányos rész is szépen "feltöltődött". Én nagyon elégedett vagyok, végre egy termék ami hű az ígéretéhez.

No de lássuk a piszkos anyagiakat. 3 ml-t 15000 Ft-ért kapunk, ami lássuk be nem túl pénztárcabarát. Viszont ha figyelembe vesszük a hatását és Dii elmondása szerint egy évre elegendő ez a kevésnek tűnő mennyiség, akkor havi szinten 1250 Ft-ot költünk a szempillánkra. Egy 3D-s műszempilla felrakás ettől jóval többe kerül és a hatása is véges. 

Ha szeretnél szép hosszú, dús természetes pillákat szerintem megéri költeni rá, hiszen a képek is bizonyítják, hogy nem fogsz csalódni. :)

Ti mit használtok szempilla növesztésre? Próbáltátok már a Realasht?

5 megjegyzés

  1. Nálad is milyen látványos a hatás! Én most halászom ki az utolsó cseppeket, habár az utóbbi időben hetente kb. csak egyszer jutott eszembe használni. De nagyon sajnálom, hogy elfogy, tényleg nagyon hasznos szempillaszer :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem nekem is ilyen sokáig kitart majd. Bár azt sem tartom kizártnak, hogy újraveszem mert már most is úgy hozzászoktam az égig erő pillákhoz. :)

      Törlés
  2. Nagyon látványos az eredmény, engem meggyőzött :) Alkothatnának ilyen csodaszert hajra is ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ricinusolaj. ;) Macerás, de egyébként működik. Próbáltad már?

      Törlés
    2. Próbáltam, de nekem jobban hullott tőle a hajam...:( Nehéz volt kimosni, volt, hogy háromszori samponozásra tűnt el a hajamból a ragacsos érzés.

      Törlés