zöld kedvencek

június 13, 2016

Egy jó ideje már, hogy nem írok havi kedvencekről, ami nem azért van, mert ne lennének, csak többnyire az egyik hónapban sok újdonság kerül elő, máskor meg a jól bevált dolgokhoz nyúlok. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy nem fogok tovább ragaszkodni a havi posztokhoz, a kedvencekhez viszont annál inkább! Mostantól aktuális, illetve tematikus kedvencekről lesz szó a blogon. Most épp színek szerint jöhetnek a zöld favoritok. Lássuk!

Alverde rúzs
Kezdjük is a kakukktojással, aminek csak a csomagolása zöld, ugyanis belül csodaszép természetes, de mégis inkább rózsaszínes árnyalat lapul, a 27 Dusty Pink. Ugyanakkor nem csak a színe csodaszép, hanem a formulája is kiváló. Krémes, jól siklik az ajkakon, de mégsem maszatolódik. Nagyon kellemes 'viselet', hiszen jól hidratál a benne található többféle növényi olaj és viasz miatt. A finise nem túl fényes, de nem is nevezhető mattnak, valahol a kettő között van, olyan igazán szép, krémes finisű. A tartóssága közepes, tényleg csak ajánlani tudom, mert olcsó és valóban jó kis rúzs.

PUPA szemceruzák
Az AVON szemceruzáiról már ódákat zengtem és beszereztem az összes színt, ami tetszik, így új cerkák után kellet néznem. A PUPA győri üzletében meg is találtam az új kedvenceimet. A márka kínálatában 3 féle szemceruzát lehet kapni, melyek mind más-más színben tündökölnek. A két zöld kedvencem a Multiplay 59-es és a Made to Last 500-as árnyalata. Az automata verzió szinte teljesen megegyezik az Avonossal, puha, vékony hegye van, amivel nagyon szép vonalat lehet húzni, nem maszatolódik, nem kopik. TÖKÉLETES. A Multiplay már a kelleténél kicsit puhább, bár ez betudható annak is, hogy többfunkciós termék, amely satírozható. Ettől függetlenül így is szép határozott vonal húzható vele és minden más igaz rá, ami a nagytesójára. Én szemhéjtusként használom őket, sokszor egymás fölé is!

O.P.I. körömlakk
Az O.P.I.-val kicsit döcögve indult a kapcsolatunk, ugyanis az első lakkom a márkától katasztrófa volt. Alig fedett, nagyon lassan száradt, szinte órák múlva is simán felgyűrődött. Még szerencse, hogy az ajándék volt egy Triumph vásárláshoz... Később viszont megláttam az AmazON AmazOFF árnyalatot, ami egy csodaszép, mély, méregzöld szín, amit ezer éve kerestem. Semmilyen más márka kínálatában nem találtam hozzá hasonlót, így végül a kosaramban landolt. Nos, ez a lakk megéri azt a 3000 Ft-ot. Csodás! Egy rétegben is jól fed, sőt a köröm barázdáit is szépen kitölti! Csodaszép a fénye, nem lesz párnanyomatos, akkor sem ha lefekvés előtt lakkozok, na és a tartóssága az brutálisan jó. Két héten keresztül ott volt a körmeimen. Minimális kopással és egy kis fényvesztéssel a második hét végére. 

PUPA körömlakk
Ha zöld, akkor menta. Pár éve tavasszal robbant be, mint a divat, mint a sminktermékek világába és azóta is nagyon népszerű árnyalat. Nem csoda hiszen egy csodaszép szín, ami bárkinek jól áll. Nekem több ruhadarabom is van ebben a színben, amit remekül kiegészít ez a PUPA lakk. Egyszer már írtam róla, a részletesebb infót ITT találjátok.

Zenzero achát medál
Na és végül, de nem utolsó sorban a legszebb zöld kiegészítőm a Zenzero medálom. Az egyik első ásványi ékszerem volt a "bohém bizsuk" kínálatából, ami azóta folyamatosan növekszik. :) Hétköznapokon egy farmerrel és egy blúzzal csodásan mutat, de alkalmakkor sem elhanyagolható nyakék. IMÁDOM!

Hát ezek lettek volna az én kedvenc zöld termékeim. Ha kíváncsi vagy a pink kedvenceimre, akkor kattints IDE és kukkants meg őket is. Remélem tetszett az új poszt, további szép napot. :)

Nektek mik a kedvenc zöld termékeitek? Próbáltátok valamelyiket?

2 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik ez a tematikusság! ;) A képek csodaszépek, mint mindig. :) A nyaklánc Zenzero?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik a poszt. Köszönöm a dicséretet. :)
      Igen, ahogy a bejegyzésben is szerepel, Zenzero medálról van szó. :)

      Törlés