kívánságlista - Glamour napok 2016 ősz

október 02, 2016

Idén tavasszal nálam kimaradt a szokásos 'glamúrnapozás', de most ősszel azért összeírtam egy kisebb listát. Őszintén szólva egyre kevésbé hoznak lázba a kupon napok. Sajnos sok ruhaüzletnél észleltem újracimkézést és mintha a kozmetikai kuponok is korlátozottabbak lennének, a plázákban lévő tömegről pedig nem is szólva... Nem lehúzni szeretném a Glamour napokat, mert alapvetően szerintem szuper, de az elmúlt időben sajnos a negatív dolgok többségbe kerültek. Ezt csak én érzem így, vagy Ti is hasonlóképp vélekedtek? 
No, nem siránkozom tovább, nézzük inkább a szokásos kívánságlistámat! :)

L'oréal Infallible Sexy Balm
Maybelline Vivid Matte folyékony ajakrúzs
Maybelline FaceStudio Master Strobing Stick Illuminating Highlighter
Maybelline The Blushed Nudes paletta
Rimmel 15th Anniversary Collection By Kate rúzs
Rimmel Kate Moss Sculpting paletta
Rimmel Magnif’Eyes 2in1 szemhéjstift
PUPA  Made To Lastalapozó
Bourjois Rouge Edition Souffle De Velvet folyékony ajakrúzs
Sleek Oh So Special paletta

A fenti lista szerintem még nagy mértékben változni fog, most kivételesen nem (feltétlen) célirányosan fogok menni. Van pár olyan sminktermék, amit szeretnék újravásárolni, de van, aminek a sorsa a helyszínen fog eldőlni. Plusz, alaposan szemügyre veszem majd az új L.O.V márkát és a Sleek pultot, hiszen Müller kuponnal ezekre a termékekre is jár 20% kedvezmény.

A sminktermékeken kívül szerintem a gyógyszertárakban forgalmazott márkák kínálatát érdemes figyelni. A 20%-os kupon nagyon jól jön ilyenkor, mert szépen lefaraghatjuk a Nuxe, La Roche-Posay, Eucerin, Bioderma és Uriage termékek árát. Ha találok a városban olyan patikát, ahol kaphatók a termékek és a kupont is elfogadják, akkor lehet, hogy egy-két régi kedvencet újraveszek.

Pár hasznos poszt a témában:

Ti miket szeretnétek beszerezni? Bőr- és hajápolási vagy inkább smink termékekre vadásztok?

2 megjegyzés

  1. Szerencsére még újracímkézéssel nem találkoztam, de mostanában vásárolni sincs kedvem (legalábbis ruhát), nemhogy ezt nagy tömegben tenni :/ Szóval egyelőre még nem égek nagy Glamour napi lázban. Ennek ellenére szinte biztos, hogy pár kupont fel fogok használni :) Az új Rimmel rúzsok engem is nagyon érdekelnek *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából engem is egyre jobban a tömeg taszít. Alapból nincs bajom a tömeggel, de ahhh... inkább elmegyek 1-2 héttel később, amikor szezonközi leárazással ugyanúgy tudok akciósan ruhákat venni.
      A rúzst egyébként dicsérik, kíváncsi leszek az árnyalatokra. :)

      Törlés