Hello 2017!

január 06, 2017

A legutóbbi bejegyzésben a 2016-os év összes posztját kategóriákra bontva összeszedtem Nektek. Remélem tetszett és várjátok majd az új posztsorozat folytatását. A bejegyzés számomra is nagyon hasznos volt statisztika szempontjából, mert a jövőben így még inkább a Ti igényeitekhez tudom szabni a cikkek témáját. De, ahogy azt ott is ígértem, most lássuk mi történt velem és a bloggal az elmúlt egy évben.

Minőség mindenek felett
Azt hiszem ez a mottóm, ha a blogról van szó. A tavalyi elhatározásom láthatóan meghozta eredményét, nagyon sok dicséretet kapok a blog megjelenésére és képi világára. Persze hiába a sok szép kép, ha a tartalom nem érdekes. Próbálok erre is nagyon figyelni és minden fontos információt megosztani a termékekkel kapcsolatban, igyekszem változatos és élvezhető tartalmat gyártani. A maximalizmusom elég sok időt elvesz és emiatt kevesebb posztot tudok írni, mint a blog kezdetekor. Az elérések azonban mégis sokkal kiemelkedőbbek voltak, így ezt a vonalat szeretném folytatni.

A jövőben a hosszabb, informatívabb bejegyzéseket, picit könnyedebb, magazin jellegű cikkekkel szeretném vegyíteni, hogy minél gyakrabban olvashassatok. Kíváncsian várom ezzel kapcsolatban a véleményeteket. :)

Közösségi média felületek
A megjelenés maximalizálása mellett a marketing szintén nagyon sok időt vesz igénybe. Sajnos én sosem tanultam marketinget, így szabad perceimben próbálok fejlődni és tanulni. Több olyan blogot, könyvet olvasok, ami ebben segít. Nyilván ezt az időt írásra is fordíthatnám, de ahhoz, hogy a blog minél több emberhez eljusson, erre igenis szükség van. Ha a blogon épp nem vagyok aktív, bátran keressetek a Facebook vagy Instagram oldalamon, ahol igyekszem napi szinten jelen lenni és érdekes dolgokat megosztani Veletek.

Ha szeretitek a blog képi világát, akkor Instagram-on mindenképp kövessetek, mert ott még több igényes, inspiráló képet találhattok, olyat is amik itt nem szerepelnek. Nagyon szeretek képet lőni az általam készített ételekről,  napi outfitekről és még sok másról.

A Facebook-on szeretem megmutatni a legújabb beauty újdonságokat. Elég aktívak vagytok és sokan elmondjátok a tapasztalatitokat, véleményetek az újdonságokról. Hírt adok arról is, hogy egy-egy poszt mikor lesz olvasható, vagy épp betekintést nyerhettek annak témájába. Na és persze a havi összefoglalókat is ott találjátok.

Cosmopolitan Blogger Awards
A sok háttérmunkálat év vége felé kifizetődni látszott, ugyanis a Cosmopolitan engem is beválogatott a Top5 beauty blog közé. Hihetetlenül örültem mikor megtudtam, hogy a 250 jelentkező közül én is ott szerepelek az év legjobb 24 blogja közt, egy szakmai zsűri elbírálása alapján. Elképesztő boldogságot, örömöt és visszaigazolást kaptam ennek kapcsán.

Még most is emlékszem, ahogy a reggelimet falatoztam, amikor értesítést kaptam, hogy Sabján Johanna megjelölt egy fényképen. Hirtelen nem is kapcsolt az agyam, hogy miért jelölne meg egy fotón a Cosmopolitan főszerkesztője... majd megláttam a képet és már potyogtak a könnyeim örömömben. A díjat végül nem én nyertem, de ez egyáltalán nem keserített el. Már maga a jelölés is annyira hihetetlen volt számomra, hogy nem is tudtam búslakodni. Viki, az Oh my brush blog írója lett 2016 legjobb szépségbloggere, akinek ezúton is gratulálok.

Ezt követően a helyi TV is készített velem egy interjút. Már a felvétel előtt egy nappal nagyon izgatott voltam, de mikor bementem a stúdióba és közölték, hogy a felvételt nem vágják meg, még jobban levert a víz. Igazán izgalmas és új kihívás volt számomra ez a TV-s szereplés és nagyon örültem a dicsérő visszajelzéseknek.

Azt hiszem a blog szempontjából ez volt számomra a két legnagyobb siker. Jövőre remélem még jobban fellendül és még több emberhez eljut a hír. Ha szeretitek a blogot, kérlek szólatok ismerősöknek, barátnőknek vagy egyszerűen csak osszátok meg a bejegyzéseket.

2017-es tervek
Fogadalmakat nem szoktam tenni és ez most sincs másként, de ettől függetlenül nagyon sok tervem van a jövőre nézve. Rengeteg új ötlet van a fejemben, ami csak megvalósításra vár. Remélem mindezeket sikerül is megvalósítanom. Nagy változásokra számíthattok majd a bloggal kapcsolatban, sajnos még én magam sem tudom, hogy ez mennyi időt fog igénybe venni és mikor lesz számotokra is látható, de ha készen lesz, akkor biztosan egy újabb mérföldkőhöz érünk. Többet azonban nem szeretnék elárulni, remélem velem tartotok a jövő évben és véleményetekkel, hozzászólásaitokkal segítitek a munkámat, mit és hogyan csináljak ahhoz, hogy minél élvezhetőbbé tegyem számotokra a Beauty Army-n töltött időt.  

És végül egy kis személyes
Ha visszagondolok az elmúlt egy évre, vegyes érzelmek törnek elő. Tavasszal a családom és én (ideje korán) elvesztettük egy szerettünket, majd nem sokkal később apukámnak is volt egy súlyos balesete. Szerencsére azóta ő már jól van és az év második fele már jobban alakult és sok örömben is részünk volt. Nyár végére párommal befejeztük a lakásátalakítás és beköltöztünk első közös otthonunkban. A lakásban ugyan még mindig sok az üresen tátongó hely, de nem számít, mert ez már a mi közös otthonunk. Már mindketten megszoktuk az új helyet, kialakítottunk új szokásokat és úgy tűnik már a virágok sem halnak meg a kezeim között. :D A másik igazán csodálatos dolog, amit a 2016-os év adott, az unokahúgom, Dorina. A kis csöppség december 6-án született, azóta a család nem bír betelni vele. Már alig várom, hogy picit nagyobb legyen és játszhassak vele. Remélem legalább olyan jó keresztanyja leszek, mint amilyen az enyém.

Nektek hogyan telt a 2016-os év? Milyen célokat tűztetek ki magatok elé?

6 megjegyzés

  1. Hát igen, a képeid mellett nem lehet szó nélkül elmenni: hihetetlen igényesek, az élesség, a fényesség és persze, ami rajta van, olyan szépen van megkomponálva, szemet gyönyörködtető eredményt adva! Szerintem a tartalmi résszel sincs probléma, én szívesen olvaslak, így nagyon várom az új posztjaidat idén is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Dii, nagyon aranyos vagy. :) Örülök, hogy szívesen olvasol és nem csak nézelődsz a blogon. Erről sajnos kevesebb visszajelzést kapok. :/

      Törlés
  2. Hű, gratula a TV-s szerepléshez! Én abszolút a képeid miatt járok ide, hihetetlen minőségűek! (nem nagyon sminkelem magam szóval ez nem az írásaid kritikája :) ) Én szívesen látnék több képet/bejegyzést rólad, akár valamilyen sminkkel, akár manikűrrel.

    Majd jövőre meglesz a Cosmo díj is, csak folytasd a fantasztikus munkát! :*

    (Egy másik Cosmo jelölt)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Anna. :)
      Tervezek olyan képeket is készíteni, amin én is szerepelek, csak hát a kamera mögött komfortosabb... :D
      Sok sikert kívánok Neked is. ;)

      Törlés
  3. Az a baj ezzel az egésszel, hogy a képeid mellett, amik tényleg gyönyörűek, elveszlik a tartalom. A helyesírásod, központozásod, a mondat- és szövegszerkesztésed bőven hagy kivetnivalót maga után, és gyakran a mondanivalód sem tudod megfelelően szavakba önteni.
    A beautybloggerkedést a helyedben nem erőltetném tovább, hanem áttérnék arra a hobbira/szakmára, ami neked igazán megy... az pedig a fotózás. Szerintem ott sokkal sikeresebbet és kiemelkedőbbet tudnál mutatni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen.
      Köszönöm az észrevételed, igyekszem figyelni a helyesírásra és próbálok fejlődni ezen a fronton is. Nem szeretném, és nem is fogom abbahagyni a 'beautybloggerkedést'.

      Törlés