elfogytak.

október 13, 2014

Vére elérkezett ez a poszt is. :) Nálam elég lassan fogynak el a dolgok így már egy ideje gyűjtögetem a termékeket. Úgy gondolom ez a mennyiség már elegendő egy ilyen bejegyzéshez. Lássuk is azokat a termékeket amiket már ideje, hogy kidobjak.

E-vitamin
Szedem is, kenem is. :) Nem olyan régen Takács Nóra videójában láttam, hogy E-vitamint akár olajos arcpakolásként is használhatjuk. Naná, hogy kipróbáltam, mivel már egy jó ideje tartok itthon. Szerintem a 200 mg-os bőven elég az arcra. Én akkor szoktam alkalmazni mikor több pattanás után maradt száraz részek vannak az arcomon vagy a kozmetikai tisztítás után pár nappal, hogy felgyorsítsam a gyógyulási folyamatot. Tényleg nagyon jó, finom, puha utána a bőröm és a sebek is gyorsan javulnak. Szerintem száraz bőrre még hatékonyabb, akár heti 1x fél órás intenzív pakolásként.

Das gesunde plus hajvitamin
A krémmánián találtam rá, miszerint ez a leghatékonyabb hajnövesztő szépségvitamin. Akciósan vettem, de normál áron is teljesen jó, hiszen töredéke a többi szépségvitaminnak és 2 havi adag van benne. Vártam a csodát, de sajnos nem jött. :( Lehet hogy nekem több idő kell, hogy beinduljon a növekedés. Nem mondom, hogy rossz mert szinte mindenki nagyon jókat írt róla. Az ára kedvező, így lehet teszek egy újabb próbát.

Balea tusfürdők
A júliusi kedvenceim között voltak. Imádtam őket. Sajnos csak limitált kiadás volt, remélem jövő nyáron is kapható lesz mert akkor biztosan veszek majd.

Babydream törlőkendő
Egyik szerzeményes bejegyzésben már láthattátok. Szerencsére bevált. Nem irritálja a szemem. Olcsó és a tetején lévő műanyag zárórésznek köszönhetően nem is szárad ki. Már az utánpótlás is megvan. :)

L'Oréal micellás víz
Tavaly karácsony óta mindig ezt a micellás vizet vettem újra. Ez is már a sokadik flakon volt, de úgy döntöttem kipróbálok valami mást. Észrevettem, hogy a Garnieres INCI-je szinte teljesen azonos (csak az összetevők sorrendje más), az áruk megegyező, de utóbbiból 2x annyit kapunk, így most nem ezt vettem újra. Egyébként nagyon szerettem a L'Oréal sminklemosót, soha nem irritált, még az érzékeny szememet se és a sminket is szépen leszedte.

Alveola aloe vera spray
Akkor kedveltem meg mikor elkezdtem a szőlőmagolajat használni. Tudni kell, hogy minden ilyen olajat érdemes nedves bőrbe masszírozni, így találtam rá erre a sprayre. Miért sima vízzel juttatnám a bőrömbe az értékes olajat, ha mellette még egy kis aloe verát is csempészhetek mellé? Azóta is imádom és még ha épp olyan időszak van, hogy nem használok szérumot, akkor is a krémezés előtt ezzel permetezem az arcom. Egyébként sminklemosás után is szépen nyugtatja a bőrt. Már meg is van az utánpótlás.

Ti próbáltátok már ezeket a termékeket? Nektek mi az ami nemrégiben elfogyott?

2 megjegyzés

  1. Az Aloe Vera spray egy áldás, én nagyon szeretem. Régen nagyon sebes volt a felkarom, a pici pattanás-szerű valamiktől. Mamám mutatott egy ehhez hasonló terméket és emlékszem csodát művelt.:) A hajvitamin nagyon izgatja a fantáziám, de bevallom még nem próbáltam, mert nem tudom érdemes lenne-e. Régebben Biovanne-t szedtem az hatásos volt, bár leginkább a "babahajaimon" látszott:D A Dr. Bőhm Haj-Bőr-Köröm volt még, amit kipróbáltam, de attól extrém-zsíros lett a bőröm is és a hajam is. Azóta óvatos vagyok az ilyenekkel, de erről valóban sok jót olvasni, lehet kipróbálom.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a gél is megvan. Valóban egy univerzális kis termék. Napégésre, csípésekre, mindenre jó az aloe vera. :)
      Én más hajvitamint még nem használtam, de most újravettem a Glamour napok alatt, mert egyre többen mondták, hogy milyen hosszú a hajam. Így lehet tényleg hatott valamit csak az számomra nem volt feltűnő. Ennyi pénzért meg megér még egy próbát. :)

      Törlés