újoncok sorakozó! #3 - Glamour napi szerzemények

október 15, 2014

A mai posztban a Glamour napok alatt zsákmányolt szépségápolási termékeket szeretném bemutatni.
Pár dolgot már kipróbáltam, ezekről olvashattok majd mini tesztet. Viszont ezek nem kiforrt, hosszútávú vélemények csupán amolyan első benyomások.

Bőr- és testápolás 
Yves Roche Jardins du Monde magnóliás tusfürdő
Ebben a kategóriában csak egyetlen egy dolog szerepel. Ez pedig nem más, mint egy Yves Rocher tusfürdő. Ez zöld pontos termék volt, így nem vonatkozott rá a kedvezmény, de csupán 500 Ft körül volt és nagyon finom magnólia illata van.

Arcápolás 
La Roche-Posay effaclar duo + 
Nemrégiben kértem a patikákban mintát és már akkor meggyőződtem, hogy ez kell nekem. Kupon nem volt, de a márka október 10-12-ig 20% kedvezményt adott a kijelölt gyógyszertárakba. Így sem volt olcsó (3833 Ft), de sokkal jobban megérte mint teljes áron.

Ziaja sensitive enzimes peeling 
Ez egy enzimes bőrradír az érzékeny bőrűek számára. Az én bőröm rezisztens, de ennek ellenére Szandra a The very style blog írója nagyon felkeltette a figyelmemet. Így ezt is megvásároltam. Kuponom nem volt hozzá, de teljes áron sem vészes. A DM-ben 1200 Ft-ért juthattok hozzá.

Aromax csipkebogyóolaj 
Régóta szemezek vele, mert csupa jót hallottam róla. Mivel mindenféle növényi olajat imádok így nem volt kérdés, hogy kipróbáljam. A Mülleres 20% kedvezménnyel vásároltam meg.

Yves Rocher sebo végetal pórusösszehúzó szérum 
Sokat gondolkodtam, hogy megvegyem vagy sem. Csupa jót olvastam róla és az egész termékcsalád a zsíros, tág pórusú bőrre nyújt megoldást, ami számomra nagyon kecsegtető. Sajnos azonban alkohol és szilikon is van benne. A szilikonról sok téves rémhír kering, amiről itt (krémmánia) és itt (szépségreceptek.hu) bővebben is olvashattok. Végül úgy voltam vele, hogy majd csak reggelenként használom, így sminkelés előtt egy jó alapot adok a bőrömnek. Este nem fogom használni, mert ilyenkor nem szeretnék semmilyen szilikonos terméket magamra kenni.

Hajápolás
Dove Advanced hair series oxygen moisture sampon 
Ennek a termékcsaládnak a hajpakolása volt a szeptemberi Pixibagben, amiről már írtam itt, hogy mennyire megszerettem ezért nem is volt kérdés, hogy a 30% Rossmann kupont a samponjára fogom felhasználni. Egyedül csak azt sajnálom, hogy ez is tartalmaz szilikont, de majd meglátjuk. :)

Aromax rozmaringolaj
Igen, szintén egy olaj. :) Ezt viszont a hajamra szeretném majd használni, hasonlóképpen a samponban cseppentek majd belőle ahogyan a teafaolajat is szoktam. Krémmánián sokan írták, hogy rengeteg apró kis babahajuk nőt tőle, így remélem az én hajnövekedésemet is serkenteni fogja. :) Nem mellesleg egyébként a pattanások helyi ecsetelésére is jó (legalábbis ezt olvastam). 

Das gesunde plus hajvitamin
Az első elfogytak bejegyzésben már írtam róla. Akkor azt mondtam, hogy nem vettem észre változást. Mostanában viszont egyre többen mondják, hogy mennyit nőtt a hajam és hogy milyen hosszú. Így nem kizárt, hogy valóban segített csak én nem vettem észre. Kupon erre nem volt, de az ára nagyon kedvező és a DM kártyára több pontot is számoltak fel a Das gesunde plus termékek esetén. :)

Sminkek 
Rimmel stay matte liquide mousse alapozó - 100 fair
Nagyon régóta szerettem volna már kipróbálni, de eddig csak a második legvilágosabb árnyalat volt kapható, a 103 true ivory. Most ősztől viszont már a legvilágosabb, azaz a 100 ivory is kapható. Így 50% kedvezménnyel ez is a kosaramba landolt. A színe sajnos egy leheletnyit még így is sötét, de nem feltűnő. Eddig egyszer használtam. Nagyon könnyen el lehet dolgozni és valóban szép matt finisű. A szombati egész délutános vásárlás során szinte csak alig fényesedett kis az arcom, szóval ha ez a későbbiekben is így lesz akkor azt hiszem jó barátok leszünk. :)

Maybelline color tattoo - 65-pink gold
Már van egy Maybelline color tattoom, amiről a szeptemberi kedvences bejegyzésben már olvashattatok. Imádom, így nem volt kérdés, hogy további árnyalatokat is veszek belőle. Féláron pedig teljesen megérte. :)

Maybelline babylips ajakbalzsam - cherry me
A híres neves babylips már régóta érdekelt és a Müller 20%-os kuponjával még olcsóbban jutottam hozzá. Szabina blogján már olvastam róla így tudtam, hogy a színe nagyon kis halvány, ezért bátran nyúltam után. A Labello lip butteren nem tesz túl, de nagyon jó kis táskába bedobós termék. Napközben kiváló lehet, de szerintem annyira nem hidratál, hogy a cserepes ajkakkal is elbánjon. 

L'oréal priveé collection ajakrúzs - Eva's nude
Az új L'Oréal kollekció sem kerülte el a figyelmem. Sokáig gondolkodtam melyik nude színt is vegyem meg, de végül Eva Longoria árnyalatára esett a választás. Tökéletes. Komolyan mondom az én ajkaim színével szinte teljesen megegyezik, csodaszép természetes színt ad, ami a mindennapokba vagy erős szemsmink mellé elengedhetetlen.

Rimmel Kate Moss ajakrúzs - 01 
Csupa jót olvastam róla így egy vad, mély vörös színt választottam. Hosszú távon még nem próbáltam, de könnyű felvinni és nagyon jól pigmentált.

Astor szemöldökceruza - 085 gold brown
Mióta nem kapható a Catrice blonde but brown szemöldök ceruzája ez lett a befutó. Elképesztően lassan fogy az előző, hegyezéskor sohasem törött bele pedig párszor leejtettem már. A színe szép és könnyű vele dolgozni. Nagyon nagyon enyhén maszatolódik, ha nem figyelünk, de a sok próbálgatás után ennél maradtam, mert ez vált be a leginkább. Azóta nem kérdés hogy állandó része a sminkgyűjteményemnek.

Alverde szemöldökformázó gél - 01 blond
Szintén egy Catrice temrékem volt előtte (illetve még van is egy kevés). Igazából azzal sincs semmi gondom, de az színtlen. Ezért már régóta vágytam erre a világos árnyalatra. Szépen fixálja a szálakat. Amit pedig hamar megkedveltem az az, hogy magában használva is nagyon szép természetes színt ad az egyébként nagyon világos, már már szőke szálaknak.

Körömlakkok
L'Oréal color riche - 503 addictive plum
Sokat gondolkodtam, hogy az új Les Blancs vagy a Privée nude árnyalatai közt válogassak, de végül egy szép őszi színre csaptam le.

Rimmel sweetie chrush - 012 blueberry whizz
Szintén Szabinánál láttam még róla egy posztot és már akkor nagyon megtetszett ez a kék szín. Egyébként még zöld, sárga és rózsaszínben érhető el.

Rimmel 60 second - 842 too cool to tango
Ahogy megláttam a fent említett mellet, tudtam, hogy együtt nagyon jól fognak kinézni. Hamarosan lesz is róla egy NOTD poszt.

Egyéb
Barbara Hofmann ecsettisztító szappan
Szintén Szandra videójában figyeltem fel rá. Már előtte is keresgéltem a Müller polcain, de csütörtökön már le is húztam a listáról, hogy "á minek ez". Majd mikor már mindent összeszedtem a parfümériából, megakadt a szemem egy ecseten és akkor teljesen véletlen észrevettem a legalsó polcon ezt a kis szappan. Így végül is ezt is megvettem. Valószínűleg elég sokáig elég lesz, nagyon finom citromos illata van, bár részemről az illatanyagot akár el is hagyhatta volna a gyártó.

Nos ezek lettek volna az én Glamour napos szépségápolási termékeim. Most valószínű, hogy jó ideig szerzeményes bejegyzés nem lesz a blogon, viszont annál több teszt várható. :) Egyébként ha valamiről szeretnétek részletesen is olvasni vagy kíváncsiak vagytok milyen ruhákat vetem, akkor írjátok meg kommentbe.

Nektek mit sikerült beszereznetek? Van amit Ti is megvettetek vagy használtok is ezek közül?

facebook | instagram | bloglovin | weheartit | krémmánia

4 megjegyzés

  1. A L'oreal rúzsról remélem lesz teszt! Szerettem volna én is megvenni, de pont itthon hagytam azt a kupont, remélem a Joy napokon lesz L'oreal kupon és akkor lecsaphatok rá :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha van rá igény akkor mindenképp lesz teszt. :) Épp most néztem a Joy kuponokat, de én csak L'Oreal hajápolási termékekre láttam, bár az újságot még nem vettem meg...

      Törlés
  2. Az ecsettisztító szappannal én is így voltam, aztán mikor bementem, hogy céltudatosan csak ez veszem és tutira megveszem.... nem volt... de még nem tettem le róla, tuti az ecseteim hűséges társa lesz hamarosan :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is tegyél le róla. :) Eddig csak egyszer használtam, de nagyon jó. Az összetevői is szépek, jól tisztít és szerintem sokkal kevésbé macerás, mint bármilyen más ecsettiszító módszer.

      Törlés