wish list. #2

október 30, 2014

Egy újabb kívánság lista következik a mai napon. 

Michael Kors boyfriend karóra
Gondolom ismerős az érzés. Nagyon szép órákat lehet találni náluk. Már ki is néztem egy-két típust, amik közül ha minden igaz hamarosan egy az enyém is lesz. :) 

Igazgyöngy fülbevaló
Ha nem is a képen látható Dior gyönyörűséget, de mindenképp szeretnék egy valódi, letisztult igazgyöngy fülbevalót. Tudni kell ezekről, hogy a bizsukkal ellentétben sosem teljesen szabályos a formájuk. Vásárlás során, erre érdemes figyelni. 

Marc Jacobs Daisy parfüm
Az általam eddig szagol összes Daisy parfüm illata nagyon tetszett, választani is nehéz közülük. Az üvegcséjük pedig eszméletlen aranyos. Az ára sajnos kevésbé pénztárcabarát.

Bourjois Volume 1 Second szempillaspirál
Egyre több helyen olvasom, hogy mennyire jó az új forradalmi keféje, no még milyen csodás pillákat lehet vele készíteni pillanatok alatt, ahogy azt a termék ígéri. Az ára már kevésbé kecsegtető. Én 3800 Ft-ért láttam, ami szerintem egy szempillaspirálért azért drága. De csak egy kis akciós kupon kell és úgy érzem hamar a kosaramba fog landolni.


Nektek is vannak olyan termékek amiket vagy nehezen tudtok beszerezni vagy a nem túl baráti ára visszafog a vásárlástól?

4 megjegyzés

  1. Igen, épp az óravásárlást fontolgatom, de egy elég drága darabot néztem ki, ami nálam átlép egy lélektani határt, szóval még ízlelgetem a sok nullát! :) Bár, ahogy ismerem magam, előbb utóbb túl leszek ezen a "lelki válságon" és a karomon fog díszelegni :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ezeket a szépséges órákat sajnos megsínyli a pénztárcánk. Én ilyenkor tudom magamról, hogy imádni fogom és állandóan gyönyörködöm majd benne. Na meg persze egy ilyen órát az ember nem egy évre vesz...

      Törlés
  2. Én is oda vagyok az MK órákrét, de soha nem adnék ki 70 ezer Ft-ot egy óráért :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valahol irigyellek, mert én sajnos képes vagyok nagy összeget fektetni olyan dologba, amire nagyon régóta vágyom (és nyilván kifizetődő is)

      Törlés