wish list - glamour napok 2014 október.

október 09, 2014

Már jó pár éve kihasználom a Glamour napi kuponok kínálta lehetőséget. Tavasszal és ősszel elég nagy mértekben szoktam vásárolni ruhákat, mert sajnos a városban, ahol élek szerintem nincsenek normális üzletek. Így ilyenkor a győri Árkadban szezonális ruhafrissítést tartok. Elsősorban a ruhaneműkre koncentrálok, idén viszont a szépségápolási termékek közül sokkal több mindenre vágyom . Most azokat gyűjtöttem egy kupacba, amikre szeretnék majd kedvezményesen lecsapni.

Bőr- és hajápolás
Ezek száma nagyon kevés, ugyanis már nagyon szemezek egy-két koreai termékkel, a Glamour napok után valószínű, hogy el is kezdem majd a rendelést. :)

Sminktermékek
Na itt viszont már szép számmal sorakoznak. Igazából még ennél is nagyobb a lista és folyton gondolkozom mi az amit inkább ne vegyek meg és másik dolgot válasszak helyette. Így az éppen aktuális listát mutatom be Nektek.

Ebben a bejegyzésben részletesen nem is szeretném bemutatni mire miért vágyom. A zsákmányolt termékeket viszont mindenképp megmutatom és pár szóban írok majd róluk.

A Ti  listátokon mik szerepelnek? Van olyan termék a listámon, amit használtok és Nektek bevált?

6 megjegyzés

  1. Én is pont most tettem fel a saját listám.:)

    http://thegirlwithbow.blogspot.hu/2014/10/glamour-napi-lista.html

    A Kate Moss rúzsra én is nagyon vágyok, de nekem a Stay Matte alapozó egy idő után nem vált be, pedig a kezdetekben csodás volt, aztán egyre jobban elkezdte szárítani a bőröm.:( A Ziaja peelingről még nem hallottam, de most felkeltetted az érdeklődésem.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most értem haza a vásárlásból. ^^ A Kate Moss rúzs színe valami csodaszép, könnyű felkenni és így próbaként kellemes érzet az ajkakon. A későbbiekben szerintem úgyis írok róla. :) Ha ma még nem, holnap szerezd be Te is. :) Az alapozóról én eddig csupa jókat hallottam, sajnálom, hogy Neked nem vált be, remélem én szerencsésebb leszek.
      Holnap pedig irány a H&M, látom tőlük megvan a kívánságlista.

      Törlés
    2. Én a Dm-ben ma voltam és nem volt Kate Moss rúzs..:/ Úgyhogy az most kimarad:( Remélem olvashatunk majd arról miket szereztél be illetve véleményeket.:)

      Törlés
    3. A színei miatt pedig mindenképp megéri felkutatni. :)
      Igen, egy haul bejegyzéssel mindenképp készülök és a későbbiekben szeretnék majd a hosszútávú eredményekről is beszámolni.

      Törlés
  2. Hozzád hasonlóan leginkább én is a drogériák állványait fogom megcélozni. Kívánságlistát viszont nem írtam, mert annyi minden lenne rajta, hogy szinte a teljes kínálatot össze kellett volna gyűjtenem... Remélem készülnek az üzletek arra, hogy meg fogjuk rohamozni őket, és nem fogunk kiürített állványokkal találkozni, és te is be tudod szerezni a felsorolt szépségeket! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem mindenképp kell a lista mert akkor nagyon hamar kicsúsznék a keretemből.
      Egyébként meg az üzletek csak maguknak ártanak ha nem készülnek fel, bár az elmúlt évek során csak megtanulták már. :)

      Törlés