havi kedvencek - 2014 október.

november 17, 2014

Az elmúlt két hétben nem voltam túl aktív, aminek megvan a magánéleti háttere. Most azonban igyekszem bepótolni a lemaradást. Így megkésve ugyan, de azért szeretném megmutatni Nektek mik voltak a múlt hónapban a legtöbbet használt termékek. :)

Yves Roche Jardins du Monde magnóliás tusfürdő
A márkával egyenlőre csak ismerkedek, de nagyon pozitív az első benyomásom. :) A tusfürdőjüket hamar megkedveltem, hiszen jól habzik, szépen tisztit és isteni az illata. Engem a tusfürdők nem szoktak szárítani, ilyesmit itt sem tapasztaltam. Egy bajom van csak vele, hogy gyorsan fogy.

La Roche posay effaclar duo +
Nagy kedvenccé nőtte ki magát. Készülök egy külön posztot is írni róla. A pattanásokat pár nap alatt eltünteti és nagyon szép bőrképet eredményez. A kiszerelése nagyon higiénikus, az illata pedig kellemes, citrusos.

 Alverde szemöldök gél
Már bánom, hogy nem vettem meg hamarabb. A színe nekem nagyon természetes. A fixálása pedig bomba biztos. Ha nincs kedvem, vagy időm sminkelni ezzel átfésülöm a szemöldök szálaimat, egy kis szempillaspirált feldobok, a babaylips kerül az ajkamra és már mehetek is. Két kis apróság van, ami nem tetszik. Az egyik az erős illatanyag, ami nem is értem miért kell bele. Nagyon sokáig érzem és számomra nem a legkellemesebb. Az idős nénik avas rúzs és púder illatát idézi. A másik probléma pedig a kefe mérete. Egy hagyományos spiráléval megegyező, ami a szemöldök formázásához viszont nagy. Körülbelül a spirál 1/3-át használom, óvatos finom mozdulatokkal különben gyorsan túl sok festéket vihetünk fel.
 
L'oréal priveé collection ajakrúzs - Eva's nude
A babylips mellett ezt a rúzst használtam ebben a hónapban a legtöbbet. Könnyű felvinni krémes állagának köszönhetően. Szépen fed és a tartósságra sincs panaszom, viszont egy picit szárít. Ezt a kis hibát elnézem neki és egy kis aláhidratálással ki is küszöbölöm.

Maybelline babylips ajakbalzsam - cherry me
Ez az ajakápoló lett a "táskába dobós" ajakbalzsamom. Nagyon szeretem a színét, ami csak enyhén borítja be az ajkaimat, miközben hidratálja is azt. Nem mondom, hogy a legjobb ajakbalzsamom, mert hazudnék, az erős szárazsággal ugyanis nem bánik el, de napközben kiegészítő ápolásként nagyon jó szolgálatot tesz.

Ti mit használtatok legszívesebben a múlt hónapban? Van ami Nektek is bevált?

2 megjegyzés

  1. Ezt a rúzst én is nagyon szeretem, örülök, hogy lecsaptam rá a Glamour-napokon ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is fél áron szereztem be, szerintem a teljes ára túlzás, eredeti áron nem hiszem, hogy megvenném. De így megérte. :)

      Törlés