teszt - LUSH mask of magnaminty

március 31, 2015

A LUSH szinte már ikonikus maszkjával ismerkedek az utóbbi időben, a Mask of magnamintyvel. Régebbi wish list bejegyzésben is szerepelt, most pedig (kedves barátnőmnek hála) az én hűtőben is ott lapul. A külföldi youtube csatornákon folyton áradoznak róla, miszerint a legjobb maszk, amivel valaha is találkoztak, így persze engem is kíváncsivá tett.

Amit ígér
...Adtunk hozzá darált aduki babot és ligetszépe magot is, hogy a pakolás eltávolításakor legyen lehetőség néhány percig gyengéden átmasszírozni az arcot, mert ez segít eltávolítani az elhalt hámsejteket. Méz azért van benne, mert nemcsak hidratál, hanem fertőtlenít is. A borsmentaolaj élénkíti a vérkeringést és hűs érzést nyújt, a körömvirágolaj és a klorofill pedig segít a bőr rendbehozatalában. Az arcra és a hátra is alkalmazható – és nemcsak baj estén, hanem rendszeres ápolásként is.... A termékben levő borsmenta is olyan összetevő, amelyet nagyon gondosan adagolunk. A borsmenta hatással van a közvetlenül a bőrfelület alatt futó erekre, és élénkíti a vérkeringést. Ám az ereket nem szabad túlingerelni, mert ez irritációt okozhat. Borsmentából pontosan a megfelelő mennyiséget keverjük a pakolásba, hogy serkentsük a vér áramlását.
Amit tapasztaltam
Sajnos nekem kicsit csalódást okozott. Habár tényleg nagyon kellemes, hűsítő, bizsergető érzést kelt a bőrön, a nagy wow hatás nálam elmaradt. Könnyű lemosni és közben valóban nagyon gyengéden radíroz. Az összetevők egy részét beszívja a bőröm és valóban pihe-puha lesz utána. Összességében tehát egy klassz maszk csak az a nagy csoda maradt el nálam. Talán a sok dicséret miatt tettem ilyen magasra a lécet. 

Továbbá fontos még, hogy időben elhasználjuk, hiszen a sok szép összetevő és a tartósítószer hiánya miatt rövidebb a szavatossági ideje. Hűtőben ajánlott tartani, spatulával vagy tiszta kézzel nyúljunk a tégelybe.

Ti próbáltátok már? Melyik a kedvenc maszkotok a LUSHtól?


0 megjegyzés