elfogytak. #3

augusztus 16, 2015

Egy újabb adag kiürült flakon gyűlt össze, így épp itt az ideje, hogy ítéletet mondjak fölöttük. Megérte őket megvenni avagy sem?

CaoNatur sampon normál hajra
Az utóbbi időben sok sampont kipróbáltam, köztük a CaoNatur termékét. A finom illatú, géles sampon kevésbé habzik, de mégis nagyon jól tisztít. Túl sok mindent nem tudok róla mondani. Egy egyszerű, ugyanakkor megbízható sampon, ami nem irritálja az érzékeny fejbőrt. Érdemes kipróbálni, lehet később én is visszatérek hozzá.

Aussie Loscious Long sampon hosszú hajra
Az Aussie körül egyre nagyobb a felhajtás és csupa jót lehet róla hallani, így engem is hajtott a kíváncsiság. Erre a hosszú hajra való samponra esett a választásom. Könnyen kifésülhető hajat ígér, anélkül, hogy mindenfelé szállna. Az INCI-je (összetevő lista) nem épp a legszebb és egy jó nagy adag színezéket is tartalmaz a hupikék színű sampon. Mindezek ellenére mégis nagyon jó. Eleinte valóban éreztem a hatását, a flakon végére viszont már nem volt meg a wow hatás. A cukorkás, rágós illat nagyon finom és másnap is érezhető a hajban. Ezt a sampont nem vettem újra, de más Aussie  terméket most is használok.

Balea Trend It Up szárazsampon
A kedvenc szárazsamponom. Többször írtam már róla. Ár-érték arányban verhetetlen. Továbbra is van tartalék belőle, de nagyon kíváncsi vagyok az Aussie és a külföldi vloggerek által egekbe magasztalt Batiste szárazsamponokra.

Dove Oxygen Moisture Souffle Treatment habpakolás
Szinté nagy kedvenc. Most egy Aussie 3 perces hajpakolást használok, de azt kell mondjam a Dove termékét nem sikerült felül múlnia. Továbbra is ez a pakolás teszi habkönnyűvé és istenien puhává a hajamat, az illatáról már nem is beszélve...

Babylove Ultra Sensitive babafürdető
Rendszeresen újraveszem. Gondolom a "régi" olvasóim ezen meg sem lepődnek hiszen többször volt már róla szó. Szappanként használom ezt a "minden mentes" babafürdetőt. A használata óta szinte alig jön ki az ekcéma a kezemen és ha ez nem lenne elég sminklemosónak sem utolsó (így csak egy hosszú buli után használom, mikor már nincs energiám pepecselni).

Yves Rocher Jardins Du Monde spanyol gránátalma tusfürdő
Talán ez az első Yves Rocher tusfürdő ami nem lett a kedvencem. Nem kifejezetten volt problémám vele, de biztos, hogy nem veszem újra ezt az illatot.

Alveola Aloe Vera gél
Minden háztartásban jó ha van valamilyen aloe vera gél. Én ezt szoktam újravenni mert olcsó, elérhető és jól teljesít. Napégésre, szúnyogcsípésre is kiváló, de pattanásokra is bátran lehet használni gyulladáscsökkentő hatása miatt. Arcra kevésbé szeretem mert picit ragacsos, de csupán ennyi a negatívuma.

Garnier micellás víz
Régóta ezt használom sminklemosásra. Elég kedvező az ára és hatékonyan távolítja el a sminket. Utána mindig használok arctisztítót, mert nekem a sminklemosás és arctisztítás nem egy és ugyanaz.

Himalaya Herbals Neem maszk
Imádott maszkom. Sokszor írtam már róla ezért nem is szaporítanám a szót. Részletes tesztet ITT találtok.

Babydream arc- és kéztörlő kendő
Úgy tűnik ez most ilyen "újravevős" kiürült termékek. Arcra szerintem nem olyan hatékonyak a tisztító kendők, de smink igazításra, utazáskor jól jön egy ilyen. Mindig tartok egy-két csomaggal itthon. Részletesen ITT olvashattok róla.

Rimmel Lasting Finish 25H púderalapozó
Már újra is vettem, mert a legjobb púder amit eddig használtam. Alapozóként vizesen használva is nagyon szeretem. Elképesztő milyen sokáig matt marad tőle a bőröm. Köszi Rimmel ezt a kis csodát. :)

Maybelline Lash Sensational szempillaspirál
Ezennel bemutatom az új kedvenc spirálom. Az elején nem igazán tetszett, de ahogy kezdett sűrűsödni a festék egyre jobb lett. Nagyon jól dúsít és hosszít. A 40 fokban sem kenődik és nem is pereg le a szemem alá. Egyszerűen imádom. Mindenképp újraveszem mert sokszor akciós és 2000 Ft-ért szerintem megéri.

Úgy tűnik sikerült csupa olyan dolgot elhasználnom amik nem okoztak csalódást, sőt. Sok régi és új kedvenc kapott most helyet ebben a bejegyzésben.

Próbáltátok már valamelyik terméket? Miket használtatok el az utóbbi időben?

9 megjegyzés

  1. AZ YR tusfürdők közül számomra is ez a gránátalmás a leggyengébb láncszem mind közül, illetve a most használt (nyári kiadású) csillagánizs változatban sem érzem azt a pluszt amiért annak idején beleszerettem a márka tusijaiba.
    A Neem maszkot én is nagyon szerettem, amikor megvettem kicsit soknak találtam az árát de már több hete használjuk ketten is és még alig fogyott belőle. Így nézve az ára is kedvező.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már elég rég óta használom, és szerintem a kevesebb több a neem maszk esetében.. Sokkal hatékonyabb ha csak közepes vastagságban visszük fel, túl vastagon már érezhető, hogy szárít.

      Törlés
  2. Az Aussie cuccokat pont a felhajtás miatt nem próbálom ki. Szerintem sejted mennyire vagyok jó véleménnyel arról, amikor egy márka 100 bloggernek küld valamit, azok meg csupa jót írnak róla, én meg nem tudom eldönteni, hogy igaz-e vagy sem.
    A Himalaya Herbalshoz úgy álltam hozzá, hogy jujj de jó, egy normális árú de növényi márka, de ebben a maszkban van parfüm meg parabén (jó ez nekem mániám, ettől még lehet az jó) a sampon meg sls-es van tele és katasztrófa amit a hajammal csinált. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyilván a cég(ek)nek jobban megéri, ha több bloggerrel dolgozik együtt. Sajnos itt csak az a baj, hogy valaki kicsit átesik a másik oldalra és épp ezért kezdenek az olvasok ujjal mutogatni, meg kételkedni. Ami nem jó, mert ugyanakkor szerintem még vagyunk elegen akik tényleg őszinték... Visszatérve az Aussira szerintem tényleg klassz, már a harmadik termékemet használom tőlük és még tervezem kipróbálni a szárazsampont is. Nem mondom, hogy nem lehet nélküle élni vagy nem lehet jobbat találni, de egy próbát mindenképp megér. ;)
      Hát nekem nem okozott eddig semmilyen irritációt a neem maszk. Arcra én is szeretek "mindenmentes" kencéket használni, de ez nekem még belefér. A parabénekkel meg kicsit úgy vagyok, mint a szilikonnal. Mumusnak vannak kikiáltva pedig tudományos kutatások szerint nincs velük probléma. Persze ettől még nem árt óvatosnak lenni, lehet egyéni érzékenysége valakinek, tudom, hogy sokan egyes szilikon félétől pl kipattognak.

      Törlés
    2. Neked elhiszem, hogy tényleg jó :) de másnak nem :)
      Nekem a parabén hepciám kezd lenni, addig amíg van tőle mentes is, ugyanazon az áron. Azért a régi cuccaimat amiben parabén van most nem kezdem el kidobálni, de újat nem veszek.

      Törlés
  3. Először nekem sem volt kedvencem ez a spirál, egyszerűen borzasztó volt, amit művelt. Meg most sem szeretem, de érezhetően javult. Bízok benne, hogy még egy kicsi, és én is imádni fogom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. remélem Neked is beválik majd, én a héten már újra is vettem, mert a Rossmannban 25% kedvezmény van minden Maybelline termékre. ;) egyébként nekem kb 1-2 hét volt mire jó lett az állaga.

      Törlés
  4. Az Yves Rocher tusik nálam is nagy kedvencek. Még tervezek beváltani egy kupont rájuk a nyári kuponfüzetből, így akkor megint el leszek látva egy ideig. :)
    A Rimmel púder nekem is nagyon bevált, bár én főleg csak púderként használom, így nem is fogy olyan gyorsan. Perig most azért barnult annyit talál a bőröm, hogy nem ütne el, mert még tavasszal úgy sötét volt egy picit, de 40 fokban fényvédőn és egy vékony réteg púderen kívül nem visel el mást a bőröm, én meg inkább nem erőltetem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a 40 fokban én is csak ezt a Rimmel púdert használtam primer fölé. a Max Factor CC krémével nekem hamar kifényesedik, de az Ebelin makeup ei szivacsával alapozóként baromi jó, csak sajnos úgy tényleg hamar fogy. :/ szerintem ősszel beruházok a L'oréal Infallible új alapozójára, mert nagyon dicsérik.

      Törlés