márka fókusz - PUPA Milano.

augusztus 02, 2015

Ha emlékezetem nem csal, év eleje óta már Magyarországon is kaphatók PUPA Milano termékek. Mikor értesültem a hírről, egyszerre voltam boldog és szomorú, mert úgy sejtettem csak Budapesten nyílik majd márkabolt. És láss csodást, a három Pesti bolt mellett a győri Árkádban is nyílt egy üzlet. Ha arra járok mindig benézek, és nem is távozok üres kézzel.  ;)

A márkáról
"A Pupa egy 1976-ban létrejött olasz cég, mely a Micys Company tulajdonában van. A Pupa Nő öntudatos, képes választani, szenvedélyes és szabad, de ezzel együtt kitartó és hűséges. Tisztában van azzal, hogy mit szeretne és hogy szeretné érezni magát, és elsősorban önmagáért gyönyörű.
A Pupa dekorkozmetikumokat, intenzív hatóanyagú test- és arcápolási termékeket, parfümöket és fürdőkultúrával kapcsolatos termékeket gyárt, amelyek már a  világ 70 országában kaphatóak."
forrás: Krémmánia 

Professional Smoothing Foundation Primer
Kezdjük a sort a primerrel vagyis a sminkalappal. Külsőre nem lehet panasz, nagyon szép, matt üvegben található a szilikonos sminkalap. A termék 4 változatban/színben érhető el, ami különböző problémákra nyújt megoldás. A rózsaszín zsíros bőrre való és azonnali matt hatás érhető el vele. A pumpás kiszerelés nagyon praktikus és egyben higiénikus is, hiszen nem kell a termékbe nyúlkálni. Egy pumpálással többet ad ki, mint amennyi kell. Én csak félik nyomom le, mert az a kis mennyiség is bőven elég ahhoz, hogy szépen finomítsa, feltöltse a pórusaimat. Az alapozó szépen oszlik el rajta, de különöseben nem teszi tartósabbá. Összehasonlítási alapom nincs, mert ez az első sminkbázisom, de ezzel is elégedett vagyok.

Lasting color gel körömlakkok 
Az első termékem tőlük, a Lasting Color Gel lakk volt. Az ecsete széles, a végei pedig lekerekített. Én pont ezt a típust szeretem, mert ezzel könnyen és gyorsan végzek. Egy húzással is szép eredményt érhetünk el, nem szükséges többször felvinni. A finishe valóban fényes, fedőlakkot sem igényel és a tartóssága sem utolsó. :)

Vamp! krémes szemhéjfestékek
Két változatom is van belőle, egy matt és egy csodaszép csillámos. A matt, taupe színűt inkább alapként használom, bronzos/barnás sminkek készítésekor. Nagyon jól megtapad benne a szemhéjpúder, de mielőtt még megszáradna, a széle jól elsatírozható. A bronzos színűvel már láthattatok egy sminket. Egyszerűen nem találok rá szavakat mennyire szép és ami a legjobb, hogy ecsettel is könnyen felvihető. A krémes szemhéjpúderekkel mindig az a bajom, hogy csak ujjal lehet felvinni. Ezzel szemben a PUPA krémes szemhéjfestékeket egy lapos szemhéjpúder ecsettel is felvihetjük, hiszen szépen leadja a festéket. Tartósságra sem tudok panaszkodni, mert egész nap, sőt egy reggelig tartó bulit is kibír. A színskála elég nagy, de itthon ha jól tudom nem kapható mind. Vannak limitált darabokat is, így érdemes nyitott szemmel járni.

Vamp! égetett szemhéjpúder
A krémes szemhéjfestékek után vettem egy égetett verziót is. A képen még a felső rózsásabb szín látható, de ha megkopik a felszíne egy csodaszép pezsgőszínt kapunk, enyhe rózsás beütéssel. Szárazon és nedvesen egyaránt használható. Nekem az utóbbi vált be jobban, mert így sokkal intenzívebb és ragyogóbb a színe. A tartósság itt is garantálva van. :)

Összességben tehát mondhatom, hogy eddig nem csalódtam a PUPA termékben. Az üzletük gyönyörű, rendezett és jól átlátható. Ha segítségre van szükségünk akkor képzett eladók állnak rendelkezésünkre. A győri üzletben lévő lány nagyon szimpatikus. Ha segítségre van szükségem egyből minden infóval bombáz, de ha csak nézelődök akkor nem jön oda fél perceként és tukmál mindenfélét. Én pont ezt szeretem. :) 
Az ára nem túl olcsó, de szerintem nincs is túlárazva. Talán a L'Oréal áraihoz tudnám hasonlítani. Akinek ez már drága az se csüggedjen, mert szinte mindig van valamilyen akció, illetve most a leárazás miatt 50% kedvezménnyel is megvásárolhatók bizonyos darabok. Plusz nemrégiben láttam, hogy már hűségprogramjuk is van. ;)
Azt hiszem nem kell többet mondanom, a PUPA immár a szívem csücske és remélem csak gyarapodni fog ez a kollekció. Bátran próbáljátok ki. 


Vásároltatok már valamit a PUPA üzletekben? Van kedvenc terméketek tőlük?

8 megjegyzés

  1. A Lasting Color Gel lakkok isteniek! Annyira hamar megszáradnak, a Seche Vite nem húzza őket össze, és egy hétig (!!!!) szépek maradnak. A Vamp! krémes szemhéjfestékeket is nagyon eltalálták, akciósan olcsóbb, mint a Color Tattoo, nem csíkozódnak fél perc után, és szerintem sokkal pigmentáltabbak. Most vettem kettőt, valami elképesztőek, és darabjuk 1250 forint körül lehetett. A Made to Last szemceruzák is szuperek, semmi nem mozdítja el őket a helyükről, és nagyon erősen pigmentáltak, szinte az összes ceruzát lekörözi.
    Jó ez a Pupa:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szemceruzát még nem próbáltam, de már kívánság listán van. :) Azt hiszem a PUPA nagyon nagy népszerűségnek fog örvendeni, mert rosszat még nem olvastam róla.

      Törlés
    2. Mondjuk, ahol en voltam nem volt a helyzet magaslatan az eladolany, es eleg bunko is volt, ami miatt inkabb otthagytam a kivalasztott termekek felet.. Remelem egyedi alkalom marad. :)

      Törlés
    3. Én az Yves Rocherval vagyok így. Volt pár alkalom, hogy épp csak nem mondtam a csajnak, hogy jó lenne ha tudná hogyan kell beszélni egy vásárlóval.

      Törlés
  2. A márka brinzosítóit és szemhéjpalettáit nagyon ajánlom 😊 tartósak és csodaszépek!többi terméküket sajnos még nem próbáltam, de úgy érzem ideje jobban körülnéznem 😛

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szemhéjpalettákat nézegettem múltkor, külsőre csodaszépek, de jó tudni, hogy a belbecs sem utolsó. :) Ha eddig elégedett voltál azzal, amit próbáltál szerintem a többiben sem fogsz csalódni.

      Törlés
  3. Szerencsére még nincs nyitva a bolt, pedig úgy megjött a vásárolhatnékom :)

    VálaszTörlés