wish list. #3

augusztus 13, 2015

Az eddigi wish list bejegyzésekben felsoroltak közül már sikerült beszereznem párat, csak az a baj, hogy a lista végtelen... Így hát lássuk mik azok a dolgok, amikre most vágyom. :)

Marc by Marc Jacobs óra
Az órák iránti vonzódásom azt hiszem sosem fog megszűnni. Habár most van fontosabb dolog az életembe, amire tetemesebb összeget költsek, mert a párommal hamarosan lakásfelújításba kezdünk (juhé). :) Erre a csodaszép, letisztult Marc Jacobs órára viszont megéri várni és gyűjtögetni.
Anastasia Beverly Hills Deep Brow Pomade
A külföldi vloggerek által magasztalt deep brow pomadet én is szívesen kipróbálnám. 12 árnyalatban kapható, így szerintem nincs az az ember aki ne találná meg a számára megfelelőt. Mindezek mellett elképesztően tartós, nem maszatolódik és még vízálló. Kell ennél több?

Victoria's Secret
A világ leghíresebb fehérneműire ki az aki ne vágyna? Minden évben megnézem a híres fashion showt és ámulva bámulom a szebbnél szebb fehérneműket és modelleket. A csodaszép bugyik, melltartók és babydollok között szívesen válogatnék, de egy testpermetet vagy  egyéb kiegészítőt is szívesen magaménak tudnék a márkától.

Real Techniques Blush Brush
A RT ecsetek iránti vonzalmam az idő folyamán sem csökkent, sőt. Több eredeti ecsetem van már tőlük és mindegyik egy álom. Rendeltem már kínai utánzatot, de őszintén szólva azért nem ugyanaz a minőség, akár mennyire is hasonlít az eredetire. Jelenleg a Bold Metals kollekció, amire fáj a fogam, de sajnos az árát nagyon megemelték, így megelégszem a sokak által imádott pirosító ecsetükkel. :)

Nektek mik az aktuális kívánság listás dolgok? Van, ami ezek közül megvan Nektek?

 

7 megjegyzés

  1. Azt hiszem ezek közül mindegyiket elfogadnám én is :D Ez a Marc Jacobs óra gyönyörű, bár én nem szeretek órákat hordani. A szemöldök gélnek elvileg van egy dupe-ja a Milaninál, ami olcsóbb, és VS holmikra ki ne vágyna? Egy lapnyi dolgot összetudnék írni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem mindkettőnknek sikerül majd valamit megszerezni. ;)

      Törlés
  2. Atya ég én is ahány külföldi youtubert nézek mindegyik ezt az Anastasia terméket használja, én is nagyon szívesen kipróbálnám:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ilyen termékekkel kissé előítéleteim vannak, de hiszem, hogy ez tényleg olyan jó, csak ne lenne ennyire drága (bár tuti, hogy nagyon sokéig elég). :/

      Törlés
  3. Én amint hallottam erről a dipbrow pomade termékről, azonnal tudtam, hogy számomra kötelező darab (elég problémás szemöldököm van). Így hát kellő utánajárást követően megrendeltem, és hosszas tesztelés után írtam is egy posztot róla, ha esetleg érdekel Titeket, itt olvashattok róla: http://dressylipstick.blogspot.hu/2015/08/szemoldokformazas-anastasia-beverly.html
    Persze sok újat én sem tudtam hozzátenni az eddig közzétett véleményekhez, csupán megerősíteni tudom azokat. :) Tényleg megéri beruházni rá. Eredetit RT ecsetem sajnos még nincs, de az nálam is kívánságlistás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi a linket, elolvastam a bejegyzésed. :) egyébként honnan rendelted?

      Törlés
    2. Én a beautybay.com-ról rendeltem, mert néhány saját márkás terméküket is ki szerettem volna próbálni. :) http://www.beautybay.com/cosmetics/anastasiabeverlyhills/dipbrowpomade/

      Törlés