smink #2 - Maybelline The Nude szemhéjpúder paletta.

október 07, 2015

Idén májusban jelent meg a Maybelline The Nudes szemhéjpúder paletta, amit szerintem sokan vártunk már. A mai bejegyzésben a palettáról olvashattok és egy sminket is hoztam, amit vele késztettem.

A szemhéjpúder paletta csupa természetes színt tartalmaz. A nappali, visszafogott sminktől, egészen a füstös éjszakai szemsminkig bármit el lehet vele készíteni, csupán egy kis kreativitás kell. De ha segítségre van szükséged akkor fordítsd meg a palettát és a hátulján lévő ábrán mutatott felosztás szerint kombináld a színeket. 

Külcsín
A külső megjelenés nekem nagyon tetszik, egyszerű és jól átlátható. Én a kis belső tükröt sem hiányolom, mert így ha nem is nyitom ki már látom milyen színek vannak benne. Jár hozzá még egy kétoldalú szivacsos applikátor ami szerintem semmit sem ér, én nem igazán tudom hasznát venni. Egy klassz ecset szerintem sokkal jobb lett volna.

Belbecs
Összesen 12 színből áll. Ezek közül 5 matt és 7 csillogó finishű. Sajnos a pigmentáltságuk elég eltérő. A három világos szín elég gyengén teljesít, de a többire nem lehet panasz. Picit porolnak, de szerintem nem vészes.

Ár-érték arány
Összességében én azt kaptam amit vártam, utazás során biztosan ezt viszem majd magammal. :) Viszont tény, hogy túl van árazva. 4599 Ft-ba kerül, ami szerintem sok érte, az előbb felsorolt hiányosságok miatt. Akciósan megéri, a Glamour napi kupont érdemes felhasználni erre a palettára.

És végül íme a vele készített szemsmink. :) Remélem tetszik.


Ti próbáltátok már a Maybelline The Nudes palettát? Mik a tapasztalataitok?

2 megjegyzés

  1. A szemsmink szép, de én örültem volna színmintáknak az összes színről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi. :) nem akartam kifejezetten tesztet írni róla, ezért is maradt ki a színminta, de neten sok jó swatchot lehet találni.

      Törlés