újoncok sorakozó! #9 - Glamour napok 2015 október.

október 19, 2015

A Glamour napi kívánság lista után most megmutatom miket sikerült beszereznem a 2015-ös shopping napokon. Van pár termék ami már bizonyított, ezért újravásároltam. A többség viszont számomra teljesen ismeretlen, de az utóbbi egy hétben már elkezdtem őket próbálgatni. Ezekről az eső benyomásaimat olvashatjátok. 

Test- és kézápolás
Ha a győri Árkádban járok nem maradhat ki egy Yves Rocher vásárlás. A 40%-os kupont egy arcápolási termékre használtam fel, amiről lentebb még szó lesz. Amellett pedig beszereztem két tusfürdőt. Az egyik a Plaisirs Nature Malájziai Kókusz Hab- és Tusfürdő, amivel az eddig használt géles állagú, nyári illatú tusfürdőimet cserélem le. A termék krémes habot képez és nagyon finom, de nem fullasztó kókusz illatú.
A másik ez a méz színű Tradition de Hammam Tusfürdő ami argánolajat tartalmaz. Igazából a testradírt szerettem volna megvenni, de annak nem tetszett az illata... Furcsa mert egy családba tartoznak és mégis mindegyiknek más az illata. Egyedi, őszi fűszeres illat jellemzi.
Végül a kosaramba csusszant a híres 2 az 1-ben Kéz- és Körömápoló Krém is, ami ajándék volt, hiszen végre elegendő hűségpontot gyűjtötte össze.

Hajápolás 
Sajnos a kedvenc Balea Trend It Up szárazsamponomat kivonták a forgalomból, így épp itt volt az ideje, hogy végre kipróbáljam a híres Batiste szárazsampont. Már elkezdtem a tesztelést, de csak később olvashattok róla. ;)
A Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture habpakolás régi motor, amihez most megvásároltam a sampont is. Ezt próbáltam már régebben és akkor nagyon tetszett, így több mint egy év kísérletezgetés után ehhez tértem vissza.


Arcápolás
Már régebben említettem, hogy nagyon szeretem a patikákban forgalmazott márkákat. Az Uriaget viszont még nem próbáltam. Az első termékem a márkától a Hyséac K18 krém. 18% AHA komplexet tartalmaz, tiszta, pattanás és mitesszer mentest bőrt ígér. Hozzá volt csomagolva egy utazó méretű micellás víz ugyanebből a családból. Eddig szépen teljesít, jól eltávolítja a sminket és az illatanyag ellenére sem csíp. 
A másik patikában vásárolt termék a La Roche-Posay Toleraine Ultra szemkörnyékápoló. Annak ellenére, hogy a bőröm zsíros a szemem elképesztő módon képes kiszáradni és hámlani. Remélem ez a kis krém majd segít orvosolni a problémámat.
Akkor következzen még pár maszk. A már fent említett 40%-os Yves Rocher kupont a Hydra Végétal Intenzív Hidratáló Arcpakolásra használtam fel. Ez egy könnyed hidratáló éjszakai maszk, amit normál/kombinált bőrre ajánl a márka. A téli időszakban jól jön az ilyen. Ha szeretnétek szívesen írok róla tesztet.
A Dr. Organic termékeiben eddig még sosem csalódtam. A Müller 20%-os kuponnal le is csaptam az olívás arcmaszkra. Eddig csak kétszer próbáltam, de azt hiszem nagy kedvencem lesz.
A harmadik maszk a legújabb felfedezésem. Ez pedig nem más mint a távol keleti My Hsin-ni fátyolmaszk. Még nem próbáltam, de az összetevőlistája nagyon szép, így magasra tettem a mércét. Ha Neked is fátyolmaszk kattanásod van akkor szerintem ez egy jó választás lehet, hiszen itthon elég kevés a kínálat.

Sminktermékek
Mint ahogy azt a kívánság listás bejegyzésben is írtam a Pupába is ellátogattam. A Miss Pupa Velvet Matt rúzsokkal már legutóbb is szemeztem és most le is csaptam egy nude színre. Egyenlőre nem árulok el részleteket róla mert egy másik posztban szerepelni fog. ;) 
Mellé egy Made To Last Eyes szemceruzát választottam, ami nagyon hasonlít az imádott Avon szemceruzákra. Csodaszép színekben kapható, a ceruza végén egy satírozó is található, amit ha kihúzunk faragóként is lehet használni.
Az Alverde 50%-os kuponját a 27 Dusty Pink árnyalatú rúzsra használtam fel. Eddig még nem volt rúzsom a márkától, de nagyon pozitívak az első tapasztalataim.
Az ajaktermékeknél maradva beszereztem egy újabb árnyalatot a Bourjois Rouge Edition Velvet folyékony ajakrúzsból. Másik árnyalathoz már volt szerencsém, így ebben sem kellett csalódnom. ITT bővebben is olvashattok róla. 
A L'Oréal újdonsága az Infallible Mega Gloss Bar szájfény is hozzám került, méghozzá egy matt verzió, a 401-es Amen. Később még olvashattok róla. ;)
A Maybelline Baby Skin primer már egy ideje itthon is elérhető, de csak most jött el az ideje, hogy én is megkaparintsam.
Végül itt egy csodás Lovely pirosító, ami a híres Nars Orgasm pirosító dupe-ja. Nagyon jól pigmentált, gyönyörű arany fénye van és mindössze 800 Ft teljes áron. 


Ti miket szereztetek be a Shopping Ünnepen? Miről szeretnétek részletesen olvasni?

6 megjegyzés

  1. Nagyon klassz dolgokat szereztél be.
    A Maybelline primerről lesz esetleg teszt? Már jó ideje szemezgetek vele, de még nem tudtam eldönteni kell e nekem. :D
    Pupa rúzst én is vettem. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. Nem terveztem tesztet a primerről, de lehet, hogy lesz. :)

      Törlés
  2. A Lovely pírra én is lecsaptam és teljesen oda-meg vissza vagyok tőle. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csodálom. Tényleg nagyon klassz. :) kellőképp pigmentált, csodaszép az arany ragyogása és még tartós is.

      Törlés
  3. A primert én is nézegetem nagyon :D lesz teszt róla?
    http://norahsweetthings.blogspot.hu/2015/10/glamour-napos-szerzemenyek-2015.html nálam ez lett a vége :)
    A Hyséac K18 krém is érdekel, mennyibe került?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A primert végül befotóztam, de a teszt még nem mostanában fog kikerülni. :) Pff, nem emlékszem pontosan, de azt hiszem ilyen 4-5000 Ft körül van a Hyséac K18 krém.

      Törlés