teszt - Maybelline Fit me! korrektor

május 30, 2016

A Maybelline Fit me! korrektor a külföldi bloggerek és vloggerek egyik nagy kedvence. Sokan az ikonikus NARS korrektorhoz hasonlítják, így én is nagyon kíváncsi lettem rá. Egy ausztriai kiruccanás alkalmával szert tettem rá, hiszen itthon sajnos nem kapható a Maybelline displayeken. De nem is húzom tovább a szót, lássuk hát mit tud!

Amit ígér
Könnyed, olajmentes korrektor, mely hibátlanná teszi a bőrt. Természetes hatású, 6 árnyalatban kapható külföldön. Nem komedóképző, bőrgyógyász és szemész által tesztelt, illatanyag és alkohol mentes.

Amit tapasztaltam
Hosszúkás, négyszögletes tubus külsejét nem cifrázták túl, csupán a márkanév és a FIT me! felirat került rá. Egyszerű, mutatós, azonban nem túl minőségi, ugyanis a felirat szinte már pár nap alatt megkopik. Ez a tudásából nyilván nem vesz el, de azért tud kellemetlenséget okozni. Nem egyszer összemaszatoltam vele a kezem, amivel aztán az arcomat is sikerült feketére 'festenem'...
Hagyományos szivacsos applikátor feje pici, kisebb, mint általában. Ezt kifejezetten értékelem, mert sokkal kényelmesebben tudom használni és az apróbb helyeket is eléri. Nekem a legvilágosabb, 10 Light árnyalat van meg, ami a hófehér bőrömön sajnos elég sárgás. Kiemelésre, bőrhibákra ezért nem is tudom használni, csupán a szem alatti kékes-lilás karikák eltüntetésére. Ezt viszont jól végzi, hiszen a sárgás, barackos szín szépen fedi a szem alatti vékony bőrt. Apró csillámok, pontosabban inkább micro pigmentek gondoskodnak a ragyogó tekintetről. Ne azokra a csúnya, nagy csillámokra gondoljatok, amik olyan utálatosak a korrektorokban, ezek nagyon finomra vannak őrölve, szinte észrevétlen, mégis jó összhatást ad. 
Az állaga kellemes, ujjal, ecsettel és szivaccsal is szépen eldolgozható. Rajtam csak egész kevés mennyiségben mutat szépen, de sajnos még így is hajlamos megülni az apróbb ráncokban. A tartóssága  közepes, egy jó fixáló púderrel lehet rajta segíteni. 
Irritációt nem okozott és talán nem is szárítja a szemhéjamat.

A szín sajnos nekem nem a legtökéletesebb, de ettől még nem rossz a termék. Sötétebb bőrűeknek valószínű, hogy jobb választás és kiemelésre is jó lehet. A csomagolásra a fent említettek miatt jobban figyelhetett volna a márka. Elhasználom, mert nem egy rossz termék, de sajnos számomra nem ez 'A' korrektor. Az itthoni drogériákban nem kapható, viszont Iparfümérián 1690Ft-ért megvásárolhatjátok a 6,8 ml-es Maybelline Fit me! korrektort.

Van kedvenc korrektorotok? Próbáltátok már a FIT me!-t?

5 megjegyzés

  1. Nekem eddig legjobban a Catrice folyékony Camouflage korrektora vált be. Én csak szem alá használom, ott jól fed és viszonylag tartós is. De ezt is szívesen kipróbálnám. :) A képeid szuperek! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. :)
      A Catrice korrektor szerintem is az egyik legjobb. Most készülök újravásárolni

      Törlés
  2. Szia! A legvilágosabb a 15-ös szín, valahol olvastam, hogy a 0 végű a sárgás, az 5 végű a rózsaszínes tónusú, és az első szám jelzi a szín "mélységét", de a 10-15 közül utóbbi a világosabb :) Rettenetesen logikátlan, de hát ez van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igen a 15-ös a világosabb, nem a 10-es.

      Törlés
    2. Köszi az infót, ezt nem tudtam. Mindenképp javítom a posztot. Tényleg borzasztó logikátlan, szerintem a 15-öst nem is néztem meg csak egyből a másikért nyúltam.

      Törlés