nyereményjáték

október 04, 2016

A blogot immár több, mint két éve írom. Ennek alkalmából idén is szeretnék egy kis ajándékkal kedvesedni Nektek. :) A nyeremény egy AVON Alpha for Her női parfüm és egy AVON Kontúrozó duó.

Még nem hallottál róluk? Akkor olvass tovább!

AVON Alpha for Her parfüm
Amikor két karakteres személyiség találkozik, és egy párt alkot, kettőjük ereje és karizmája olyan erős egységet alkot, ami megállíthatatlanná teszi őket. Együtt mindenre képesek. Ezt a láthatatlan köteléket önti két orientális illatba az AVON parfümkollekciója, az AVON Alpha for Him és Her. Hangsúlyozzuk ki karizmatikus személyiségünket az Alpha for Her különleges kompozíciójával, amelyben az érett málna illatjegyei dominálnak a kecses vízililiom fölött, majd a pézsma kápráztat el bennünket érzéki aromájával.
AVON Kontúrozó duó
Napjaink sminktrendjének egyik meghatározó eleme a kontúrozás. Ez tulajdonképpen az arc karakterének sötét és világos színekkel való hangsúlyozása, formálása. Ehhez első lépésként nézzünk tükörbe és tanulmányozzuk arcunkat – hol világosabb az arcunk, illetve hol vannak rajta természetes árnyékok. Kontúrozáskor ezeket a világos részeket kiemeljük, a sötétebb részeket pedig sötétítjük. Ezzel az árnyalással egyrészt kifejezőbb, élettel telibb lesz az arcunk, másrészt orvosolhatjuk, ha az alapozót követően homogén lett a bőrünk, ami elrejtheti a legfontosabb karaktervonásokat.
Mit kell tenni ahhoz, hogy Te legyél a nyertes?

  • nyomj egy LIKE-ot ERRE a képre
  • a KÉP alatt jelölj meg hozzászólásban egy barátot, akivel szívesen megosztanád a nyereményt

A játék 2016 október 8. 22:00-ig tart. A nyertes nevét a játék lezárását követő pár napon belül Facebookon teszem közzé. :)
Sok sikert!

0 megjegyzés