teszt - AVON Wide Awake szempillaspirál

október 13, 2016

Régen nagy kedvencem volt az AVON Superfull szempillaspirál, amit azóta (sajnos) kivontak a forgalomból. Ezt követően sokáig nem próbáltam másik spirált a márkától, de ennek most vége. A legújabb Wide Awake szempillaspirál felkeltette az érdeklődésemet, aminek a keféje nagyon hasonlít egy másik kedvenceméhez. Ha kíváncsiak vagytok mit ígér a termék és nekem miként vált be, akkor olvassatok tovább! 

Ami ígér
Az új AVON Wide Awake szempillaspirál optikailag nagyobbnak láttatja szemeinket, miközben göndöríti és dúsítja is a szempillákat. Mindez a speciális 2 az 1-ben formulájának köszönhető, amely amellett, hogy szépen íveli, akár 4-szer dúsabbá is varázsolhatja a pillákat. A homokóra alakú kefe a tövektől kezdve emeli meg a szempillákat, így szemeink nagyobbnak tűnnek. A hosszan tartó hatásnak köszönhetően pilláink sokáig megőrzik szép, ívelt kinézetüket.
Ajánlott fogyasztói ár: 1 999 Ft
Amit tapasztaltam
A spirál külsőre nagyon egyszerű. A hosszúkás fekete tubuson csupán az ezüst színű felirat található.
Az egyszerű tubusban azonban annál izgalmasabb kefe rejlik. A hagyományos sörteszálak a kefe közepén homokóra szerűen elvékonyodnak, plusz még egy csavar is van bennük. Egészen kevés festéket vesz fel, így ha drámaibb hatást szeretnénk elérni, több rétegben kell felvinni. Én minimum kétszer, de van, hogy háromszor is áthúzom a pilláimon, hogy a megfelelő hatást érjem el. Kicsit időigényes, de mindenképp megéri, mert csodaszép pillákat varázsol.
Általában az apróbb szálú, szilikonos keféket szeretem, de ez sem okozott csalódást. Ígéretéhez hűen valóban szétválasztja, hosszabbítja és íveli is egyszerre a pillákat. Amit pedig igazán szeretek benne az a természetes hatás. Egyáltalán nem tapaszt, nem csomósít, minden egyes pillámat külön-külön fedi be a közepesen sűrű,  fekete festék. Mindezt, úgy, hogy közben nem nehezíti el a szempillámat. Szinte nem is érzem, hogy ki van festve. Plusz, lemosni is nagyon könnyű, de napközben mégis tartós. Nem maszatolódik, nem pereg. Ahogy reggel felkenem az úgy is marad a nap végén.

Nagyon örülök, hogy kipróbálhattam ezt a spirált, mert nagy kedvencemmé vált. Gyönyörű, ívelt és különálló pillákat varázsol, ahogy azt ígéri. Normál áron 1990 Ft-ért tudjátok megrendelni az AVON katalógusból vagy online.

Ti milyen spirált használtok? Hagyományos vagy inkább a szilikonos kefét szeretitek?

0 megjegyzés