menesztve avagy amik nem váltak be. #1

június 08, 2015

Akármennyire is igyekszünk meggondoltan vásárolni, biztosan lesz olyan termék, ami sajnos nem válik be. Párat most én is összeszedtem, amikkel sajnos nem tudtam összebarátkozni.

Garnier 2in1 szempilla erősítő sminklemosó
Ez a termék sajnos nagy csalódás. Azt hittem, hogy majd pillanatok alatt eltünteti a szemsminkem, de nem. Nagyon szeretem a kókuszzsírt szemsmink lemosásra használni, de ha fáradt vagyok nincs erőm babrálni vele. Reméltem, hogy az olajos fázis miatt pikk pakk végzek, de kb ugyanannyi idő mintha csak sima micellás vizet használnék. A nagyobb gond viszont az, hogy borzasztóan szárította a szemhéjamat, ami utána viszketett és égett. Miután visszatértem a micellásvízhez, semmi gond nem volt, így mindenképp ő a ludas. Az szempilla erősítő hatást viszont alátámasztom. Tényleg kevesebb szál hullott mikor ezt használtam.

Flormar Foundation Stick
Annyira szeretném szeretni ezt az alapozót, de nem megy. A kiszerelése nagyon tetszik, mert egy csepp se vész kárba és nem kell mindenhová kinyomni belőle. Egyszerűen csak húzok pár csíkot, eldolgozom és ennyi. De sajnos nagyon megül a pórusokban, és pár óra múlva már elmászkál. Lehet, hogy csak az én zsíros bőrömnek nem való, de ez nálam csak akkor jöhet szóba ha használok primert és csak pár óráig viselek sminket.

Rimmel Lasting Finish 25H Nude folyékony alapozó
Amennyire a termékcsalád új púder alapozójáért rajongok, annyira nem szeretem a folyékony alapozóját. Hasonló a helyzet mint a Flormarnál. Ez is idő után megül a pórusokban és csúszkál. A színét imádom, mert extra világos és szépen el lehet dolgozni, de egyáltalán nem tartós.

Maybelline Instant Anti Age Effect korrektor
A legnagyobb csalódás ez a kis csodának kikiáltott korrektor okozta. Valahogy nálam a "wow" hatás elmaradt. A kékes karikáimat nem fedi olyan szépen, ha pedig picit többet használok már a ráncokba is megül. A kiszerelés egyébként jó. Tetszik a kis szivacsos rész és ahogy tekerem egy kis szerkezet tömöríti az anyagot így a végére semmi nem fog kárba menni.

NYX Fly With Me szempillaspirál
Ez a spirál számomra katasztrófa. A kefe feje pedig nagyon is jónak tűnt elsőre, de gyakorlatban sajnos csúfos kudarcot vallt. Nagyon összetapasztja a szálakat, amit még egy másik spirál keféjével sem tudok szétszedni. Ezen kívül még apró szálak is vannak benne, amik a pillák hosszabbítására szolgálnak. Bevallom szerintem ez tök hülyeség, mert azok a pici szálak úgysem oda kerülnek ahova kéne. Legtöbbször keresztbe állnak vagy a szemembe hullanak. Egyetlen jó érvet tudok csak felhozni, az pedig a tartósság. Nem pereg, nem maszatolódik, ahogy reggel felkenem tutira úgy is marad a nap végére. 


Próbáltátok valamelyik terméket? Nektek mik okoztak csalódást?

8 megjegyzés

  1. A szem alatti korrektor alá esetleg megpróbálhatnál első lépésként egy barack színű korrektort tenni, ami kiegyenlíti a kékes-lilás karikákat. :) Ahogy a pirosságot a zölddel lehet elfedni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen tudom. :) Ez előtt olyanom volt. Itt is egy másik árnyalatot szerettem volna, csak amikor hozták nekem sajnos a többi ki volt fogyva. :/

      Törlés
  2. Ó, nekem a Rimmel alapozó a kedvencem :( Elég vegyes véleményeket hallottam amúgy róla, ezek szerint én a szerencsés kategóriába tartozom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emlékszem arra a bejegyzésre, még meg is örültem, hogy jó véleménnyel voltál róla. :) Sajnos nekem viszont nem az igazi, pedig a színe tényleg nagyon jó.

      Törlés
  3. Nálam a Loreal matt alapozója a no-no, sajnos abszolút nem kompatibilis a száraz bőrtípussal, plusz a legvilágosabb egy hangyányit túl világos is. Zsíros bőrűek viszont imádnák szerintem, hosszú órákig kitart a hatása.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az infallible mattra gondolsz? Már kívánság listán van. :D Csak azért nem akarom most megvenni mert nyáron nagyon minimál sminket viselek, addig meg fölösleges, hogy csak porosodjon.

      Törlés
  4. Oh, pedig az alapozó nálam is hatalmas kedvenc, az Essence átlátszó porpúderjával nekem 12+ órát bír. Sajnálom :( Nekem akkor mászott el, ha esetleg túl aláhidratáltam, vagy nem kompatibilis a krémmel (ilyen is van néha), mert ugye elvileg vegyes-zsíros bőrre van, ha a krém nehéz, azzal megbirkózik, de az arc zsírosságával már nem, én ezt vettem észre. Hátha ez a gond.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáltam én is többféle módon. Primerrel, különböző púderekkel, de se így se úgy nem volt az igazi.

      Törlés