wish list - Revlon.

október 28, 2015

Már biztosan Ti is hallottátok a hírt, hogy a Revlon november 23-tól ismét elérhető lesz Magyarországon. A Milani után, így most ismét örülhetünk, hogy még egy amerikaik által kedvet sminkmárka lesz elérhető, méghozzá a kiemelt Müller üzletekben (Árkád Bevásárlóközpont, Corvin Bevásárlóközpont, Europeum Bevásárlóközpont, KÖKI Bevásárlóközpont, Budapest Váci utca, Debrecen Kishatár út, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Miskolc Szentpéteri kapu, Mosonmagyaróvár, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely Szent Gellért utca, Tatabánya, Zalaegerszeg)
Nagy nagy örömömre az én kis városomba lévő Müller is helyet kapott, így "vidéki" -utálom ezt a szót- lévén én sem maradok ki a buliból. Juhú! :D


Ennek örömére most összeállítottam egy kívánság listát, mik azok a Revlon termékek amiket szívesen viszont látnék az itthoni pultok polcain. Lássuk!

ColorBurst Matte Balm ajakceruza
Rúzsmániásként mi más lenne a leghőbb vágyam mint, hogy itthon is kaphatók legyenek a matt ajakceruzák. Csodás színekben kapható, a külföldi elmondások alapján nagyon pigmentáltak,  és a teljesen matt finish ellenére mégis ápolják az ajkakat. :) Kell ennél több?

ColorBurst Lip Butter ajakrúzs
A matt mániám ellenére persze a fényes rúzsokat sem vetem meg. A Lip Butter vagyis "ajakvaj" hidratált ajkakat ígér, szintén erős pigmentáció mellett. Szerintem ez az egyik legkedveltebb és legkeresettebb ajakterméke a Revlonnak. Aki nem akar várni a megjelenéssel az akár már most is elérheti az e-mag weboldalán.

Photoready Skinlights Face Illuminator
Valamiért van egy olyan érzésem, hogy ez a termék itthon nem biztos, hogy helyet kap, én mégis nagyon szeretném. Ez a kis tubusos termék  egészséges ragyogást ad a bőrnek. Érdemes sminkelés előtt eloszlatni a teljes arcbőrön, így elérhető a nyáron annyira kedvelt "glow skin". Én valószínű. hogy teljes arcon nem alkalmaznám mert így is küzdök a zsírosan fénylő bőrrel, de highlighterként jó hasznát venném.

ColorStay alapozó kombinált zsíros bőrre
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de sajnos én még nem találtam meg a számomra tökéletes alapozót. Ezért mindig felkapom a fejem egy-egy új alapozó vagy BB krém hallatán. A ColorStay alapozókat többféle bőrtípusnak megfelelően alkották meg. Gyönyörű természetes bőrképet ígér, ami akár 16 órán át tart. Én csak remélni tudom, hogy ez a sokak által kedvelt alapozó is megtalálható lesz a Müllerben (a legvilágosabb árnyalatban is).

Top Speed Fast dry Nail Enamel körömlakk
És végül, de nem utolsó sorban itt a gyorsan száradó körömlakkjuk. Külföldön 41 árnyalatban érhető el a termék. Ígérete szerint 60 másodpercen belül megszárad, az elmondások szerint pedig nagyon tartós.


Ti próbáltátok már valamelyik terméket? Ti miket szeretnétek látni a Revlon pultok polcain?

13 megjegyzés

  1. Nekem ugyanez a lista kb :) PhotoReady alapozó száraz bőrre, Lip butter és a matt rúzsceruzák. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. remélem lesz lehetőségünk lecsapni rájuk. ^^

      Törlés
  2. Én is vidéken lakom, itt is van Müller, de nálunk nem lesz Revlon a listád alapján. :-(
    Pedig már régen kinéztem a híres alapozójukat és 1-2 lip butter is a kosaramban landolt volna. :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a lista a Revlon hivatalos Facebook oldaláról van. sajnálom, hogy a Te városodba nem lesz, de szerintem, ha jól megy az üzlet nem kizárt, hogy további üzletekben is kapható lesz. légy résen és ha esetleg elutazol akkor csapj le valami klassz termékre. :) a Lip Butter ajakrúzsokat pedig az e-mag honlapján is megrendelheted ingyenes szállítással, :)

      Törlés
    2. Néztem az e-mag oldalát, de nagyon szegényes a választék, amit én szeretnék, nincs az oldalon. :-(
      Nálunk NYX sincs, egykor volt, de már nincs (gondolom nem fogyott eléggé).

      Törlés
    3. sajnálom. :/ remélem azért egyszer lesz lehetőséged kipróbálni.

      Törlés
  3. A rúzsra, ajakceruzára és az alapozóra én is nagyon kíváncsi vagyok *-*

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Válaszok
    1. Lassan már számolhatjuk a napokat. :D Te mire csapsz le elsőként? :)

      Törlés
  6. Ez a colorstay alapozó nekem is böki az oldalam, olyan jó review-kat néztem róla mindig. Bár most úgy érzem, a La Roche-posay tökéletes számomra, de úgyis győz majd a kíváncsiság. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az a fránya kíváncsiság. :D én sajnos még nem találtam meg a tökéletes alapozót, így csak reménykedek. :)

      Törlés