teszt - AVON matt hatású ajakrúzsok

február 02, 2016

Nagyon sok AVON rúzs található a kollekciómban, ezért bátran ki merem jelenteni, hogy a márkánál nagyon jó ár-érték arányú ajakrúzsok kaphatók. Jó minőségűek, tartósak és a pigmentáltságukra sem lehet panaszkodni. Ezen okok miatt szívesen mondtam igent az AVON felkérésére, hogy teszteljem az új matt hatású kollekciót. Lássuk hát, hogy az új matt rúzsok meg tudják-e ugrani az igencsak magas mércét.

Amit ígér
Az AVON egyik legkiemelkedőbb februári újdonsága a matt hatású ajakrúzs, amely tökéletesen matt színt és hidratált érzést kölcsönöz az ajkaknak. A rúzs bársonyos formulájának köszönhetően simán siklik az ajkakon, nem szárítja, hanem sokkal inkább hidratálja azokat. Emellett pedig hosszan tartó matt hatást és erős fedést biztosít. A matt hatású ajakrúzsok 15 mesés árnyalatban érhetőek el, hogy a halványabb és az erősebb árnyalatok szerelmesei is megtalálják a számukra legideálisabbat.
Amit tapasztaltam
A megszokott szögletes forma nem változott, viszont a bársonyos matt hatás miatt könnyedén megkülönböztethetjük a fényes, színmegújító rúzsoktól. A kupak tetején lévő 'ablaknak' köszönhetően több árnyalat közül is gyorsan megtaláljuk a hangulatunknak megfelelőt. A rúzs jól záródik, a táskába is bátran bedobhatjuk.
A színskála tetszetős, világos és sötét árnyalatok is helyet kaptak, egy-két vibráló szín mellett. Nude, rózsás és piros színek vannak a főszerepben. Kicsit természetesebb nude és pár barackos vagy akár narancsba hajló árnyalatot még el tudnék képzelni.  
A rúzs könnyedén siklik az ajkakon. Már egyetlen egy húzással is teljesen jól fed. Olyannyira pigmentált, hogy teljesen csak micellás vattapamaccsal tudom letörölni. A matt rúzsokat sokan nem kedvelik a formulájuk miatt, mert szinte rákötnek az ajkakra. Jó hírem van a számukra, ez nem ilyen. :) Tartós és nem csúszkál, de az ajkainkat több óra elteltével is össze tudjuk dörzsölni és érezzük a bársonyos, krémes állagát. A finishe természetes, szatén matt hatású. Nem csókálló, de csak minimális foltot hagy a pohár szélén. Egy kiadós vacsi után is vállalható, de egy kis igazítás nem árt. Nem szárítja az ajkakat, de a hidratálásról és ajakradírozásról nem szabad megfeledkezni, mert a cserepes ajkakat minden fénytelen rúzs kiemeli.
Az Adoring Love egy élénk pink szín, a Red Supreme számomra az igazi vörös, A Peach Flattern pedig egy csodás barack árnyalat. Mindhárom nagyon hasonlóan teljesít, talán a Peach Flattern amit az igazán intenzív hatásért kétszer is áthúzok. További két árnyalatot még mindenképp szeretnék beszerezni, amiből mintát is rendeltem az előző katalógusból. Ez nem más, mint a bogyó színű Berry Blast és a Vibrant Melon .

Én nagyon elégedett vagyok az új rúzsokkal, ígéretükhöz hűek. Ha elérhető árú, jó minőségű matt rúzst kerestek akkor ne habozzatok. A februári AVON katalógusból most akciósan 979 Ft-ért rendelhetitek meg tanácsadónőktől vagy online. Az eredeti ára 1699 Ft.

Ti szeretitek az AVON rúzsokat? Matt vagy inkább fényes finisht kedvelitek?

6 megjegyzés

  1. Kár hogy élesben nem fotóztad le őket, vagy legalább egy színminta erejéig. Egyébként nagyon szép képek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy két részletben fotóztam (mert közbe jött a masszőr :D) A második felében készítettem színmintát, de sajnos már nem voltak jók a fények és nem volt teljesen valósághű a kép, megtéveszteni pedig senkit nem szeretnék. :/ Persze joggal merül fel a kérdés, hogy akkor miért nem fotóztam le még egyszer? Sajnos csak hétvégén van időm fotózni és nem szerettem volna későbbre tolni a posztot, mert ha valaki kedvet kap hozzá akkor most még nagyon jó áron lehet hozzájutni. :)

      Nitunál viszont nagyon jó színmintákat találtok >>> http://bit.ly/1NOESSo

      Törlés
  2. Igen, esetleg ha csinálnál a szádon is képeket, akkor könnyebb eldönteni, hogy melyiket vegyem meg :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ezzel vagy milliószor próbálkoztam, de borzasztóak lettek a képek. :D Neked is azt a választ tudom adni mint, Moon Angelnek. Nézzél be Nituhoz színmintákért >>> http://bit.ly/1NOESSo :)

      Törlés
  3. These look gorgeous! Stunning photos!

    MadeFromBeauty.co.uk

    VálaszTörlés