havi kedvencek - 2015 március.

április 13, 2015

Februárhoz hasonlóan ez a hónap is elég vérszegényre sikerült. Viszont a Glamour napok során jó pár dolgot sikerült beszereznem, így áprilisban biztos lesz mit tesztelnem. Remélem, hogy több kedvenc gyűlik majd össze a hónap végére. No de addig is nézzük miket használtam szívesen márciusban.
Catrice colour correcting mattító púder
Azt hiszem ez az új kedvenc mattító púderem. Eddig a Rimmel híres stay matt púderét használtam, de ez a CC felülmúlja. Egyrészt később fényesedik ki az arcom, másfelől nem lehet eltúlozni. Nos én a púdereknél erre nagyon is hajlamos vagyok és a végeredmény, hát nem túl szép... Ennél viszont nincs ez a poros hatás, így ha nem figyelek oda akkor sem lesz maszk hatású a bőröm.

Lovely nudes lakk nr7
Úgy tűnik nekem a téli és tavaszi körömlakk váltás között kell egy kis semleges szín. Mostanában nagyon sokszor ezt a nude Lovely lakkot vettem elő. Elegáns, bármivel és bármikor jól mutat. Egy vastagabb rétegben is jól fed és nekem tartós is.

Essence say no to redness korrektor
A tavalyi szortiment frissítéssel érkezett és a kívánság listámra is egyből felkerült a zöld színű korrektor, ami a pirosságot hivatott eltüntetni. A stick forma könnyűvé teszi a használatát, a piros pöttyökre felviszem, majd az ujjammal kicsit beleütögetem a bőrömbe. Utána pedig jöhet az alapozó BB vagy CC krém és a piros foltoknak nyoma sincs.

Ziaja sensitive enzimes peeling
Lassan már egy éve megvan mégsem szerepelt még külön a blogon. Az én bőröm ugyan a szemcsés radírt is jól bírja, mégis hajtott a kíváncsiság, hogy mit tudhat. Általában többet viszek fel belőle, mint egy arckrémből, de kevesebbet, mint más pakolásból. 10 perc után a bőröm beszívja, a maradékot pedig leöblítem. Azonnal érezhető a puhaság, a hámlasztó hatásához viszont idő kell. Egy időben foltokba kiszáradt a bőröm, ilyenkor jöttem rá mennyire hatékony ez a peeling. A tiszta arcomra felkentem este, másnap reggel pedig csak úgy peregtek le a száraz, elhalt hámsejtek. Nos nekem ez elég volt ahhoz, hogy meggyőzzön. :)

Próbáltátok már valamelyik terméket? Mik voltak a márciusi kedvenceitek?


2 megjegyzés