NOTD #17

június 11, 2015

Immár több éve hódítanak a pasztell színek a tavaszi/nyári időszakban. Legyen szó ruháról, sminkről vagy körömlakkról. Ma ennek jegyében a kedvenc menta körömlakkomat mutatom be egy kis plusz ragyogással, amiről az Avon új fedőlakkja gondoskodik.

Annak idején az Essence Show Your Feet lakkjára egészen véletlenül találtam rá. Ahogy a neve is mutatja ez egy lábra való körömlakk, így nem az Essence pultnál, hanem a lábápoló termékek között volt/van. Azóta is nagy a szerelem és minden nyáron többször is viselem, ráadásul akár egy teljes héten át. Valóban nagyon jól eltalálták és nem csak a színe csodás, de a tartósságra sem lehet panasz.

No, de ha ez nem lenne elég a nyárra és egy kis plusz ragyogásra vágyunk, arra is van megoldás. Az Avon új Magic Effect gyémántfény hatású fedőlakkja. A lakk telis-tele van apró pelyhekkel, amik gyönyörűen irizálnak. Egy húzással is kellő mennyiségű pehely kerül a körmünkre, így szerencsére nem kell sokszor újrakenni. Szerintem remek megoldás azok számára (is), akik nem szeretnek sokat pepecselni egy-egy manikűr elkészítésével, ugyanakkor mégis valami pluszra vágynak.

Az Essence lakk sajnos nem tudom, hogy kapható-e még ebben a 13 iced mint frappé árnyalatban. Az Avon pelyhes fedőlakkját viszont most 899 Ft-ért megrendelhetitek a júniusi katalógusból.

Nektek mi a kedvenc pasztell színeket? Mivel dobjátok fel a manikűrötök, ha egy kis extrára vágytok? 

0 megjegyzés