inspiráció. #10

szeptember 16, 2015

Itt az ősz, itt van újra. :) Én már nagyon vártam, hogy véget érjen ez a borzasztó nyári hőség. Most már újra van kedvem egy szép smink elkészítéséhez. A hidegebb idő beköszöntével pedig itt az ideje, a réteges, de még könnyed öltözködésnek. Én ezt szeretem igazán a kellemes, kora őszi időben.

Szeptember beköszöntével épp itt az ideje egy kis inspirációnak, köszöntsétek velem az új évszakot. :)

 A 2015-ös év színe a marsala. Csodaszép, igazán őszies szín ami a burgundi enyhén barnás árnyalata (szerintem). Bátran használhatunk ilyen árnyalatú rúzst, vagy akár szemsminket is készíthetünk vele. Ezzel idén nem lőhetünk mellé. :)

Feel wunderbar
Ha hűvösebbre fordul az idő, a legjobb alkalom elővenni a poncsónkat/pelerinünket. Én már kislány koromba is nagyon szerettem és jelenleg is van több darabom, de azt hiszem a Glamour napok alkalmával elcsábulok egy Orsay vagy H&M darab láttán. Nagyon praktikus darab, csak magunkra kapjuk és mehetünk is. Vivienne outfitje szerintem egyszerűen tökéletes.

Liloo
Ha ősz, akkor sötét, matt lakkok. Imádom őket. Ha van kedvetek variáljátok fényes fedőlakkal, szerintem nagyon jól mutat.

Luxy Hair
A nyáron szinte soha nem engedtem le a hajam. Mindig készítettem valamilyen fonatot, kontyot vagy egyszerűen csak jó magasra felkötöttem. De ennek vége. A hűvösebb időben végre leengedhetem a hajam, de azért egy pici csavar ilyenkor sem árt. :)

My baking addiction
És végül egy igazi őszi finomság. Sütőtökös sajttorta. Egyszer már ki kéne próbálnom, biztos nagyon fincsi lehet. Ti kóstoltatok már sütőtökös süteményt?

Titeket mi inspirál ősszel?

6 megjegyzés

  1. Valamiért az ősz soha nem állt közel a szívemhez, igazi nyári lánynak tartom magam, és szerencsére nálunk az időjárás még továbbra is nagyon kellemes. Ezt az évszakot én évek óta tudatosan próbálom megszeretni, de a sütőtökön kívül semmi szerethetőt nem látok benne... az viszont nagy kedvencem! ♥ ♥ ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. El sem hiszem, hogy valakitől végre nem azt olvasom, hogy jajj milyen jó a hideg, milyen jó az eső, milyen jó fázni és jajj de rossz a nyár meg a meleg :D Én is nyárimádó vagyok, inkább süljek meg, mint fázzak és a lehangoló szürke eget bámuljam :D

      Törlés
    2. Én a tavaszt szeretem a legjobban. <3 A kora őszi idővel nincs bajom, de a borús időt, az esőt és a szelet már nem, A telet meg kifejezetten utálom. A karácsonyon kívül semmi jó nincs benne. :D

      Törlés
  2. Annyira gyönyörű az a smink, Pinteresten vagy már háromszor kitűztem, ideje lenne elkészítenem is :) A sütőtökös sütik isteniek, mindenképp próbáld ki a pitét! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem erről a sminkről még anno videót is láttam youtubeon. :)
      Van valami bevált sütőtökös recepted?

      Törlés
    2. http://www.simplyrecipes.com/recipes/suzannes_old_fashioned_pumpkin_pie/ én ezt szoktam megsütni, linzertésztával bélelem ki a formát. Isteni finom!

      Törlés