teszt - Seven Romantic Touch Fit Liptattoo Pack.

szeptember 10, 2015

Nemrégiben a Born Pretty Store webáruháznak köszönhetően lehetőségem nyílt két termék tesztelésére. Ma a Seven Romantic Tuch Fit Liptattoo Pack-ről olvashattok.

Ahogy azt már a legutóbbi újoncok sorakozó! bejegyzésben is írtam ez egy "ajakmaszk". Az állaga és a használata egy lehúzható arcmaszkéhoz hasonlít. Furcsa igaz? :) A terméket fel kell vinni az szánkra, pár percig várni amíg a gél megszárad, majd egy határozott mozdulattal le kell húzni és kész is. Az ajkunkat tartósan megfesti és a nap folyamán nem is kell megigazítani.

Amit tapasztaltam
A Távol-keleti termékekhez hűen ezt is nagyon cuki, csajos csomagolás jellemzi. Az ajakmaszk tubusos kiszerelést kapott, ferdére vágott műanyag csőrrel. Felvitel szempontjából ez kevésbé praktikus, mert képtelenség vele határozott kontúrt rajzolni, ugyanakkor az állaga miatt valószínű, hogy a szivacsos applikátor sem segítene a helyzeten. Ezen okokból én mindig egy rúzsecsettel viszem fel. Kicsit kinyomok a tubusból, majd az ecsettel határozott kontúrt festek. A termék állaga nagyon jó, szinte már zselés, könnyen korrigálható és nem folyik le míg megdermed. Öt perc alatt nekem teljesen megszárad. A szám szélétől pedig egy mozdulattal lehúzható a maszk. Ezután jön csak az igazi wow hatás, mert tényleg jól működik. :) Az ajkaimat szépen megszínezi ami nagyon-nagyon tartós marad, evés-ivást is jól bírja, viszont picit szárít, így én használok fölé egy leheletnyi ajakbalzsamot.

száradás előtt
száradás után

Amire még érdemes odafigyelni, hogy csak és kizárólag leradírozott és hidratált ajkakra vigyük fel, mert különben a végeredmény nem lesz szép. Illetve a gél színe totál más mint a végeredmény. Az én BaLaLa árnyalatom vérvörös színű, a számat viszont szép narancsos pirosra festi.


Ha kedvet kaptatok és szívesen kipróbálnátok akkor használjátok a REGH10 kódot, amivel minden teljes árú termékből 10% kedvezményt kaptok.

Hallottatok már erről az ajakmaszkról? Próbáltatok már hasonlót?

8 megjegyzés

  1. Ez annyira nem szimpi. :D Pedig a színe szép. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kis cuki termék! :) Nyilván nem olyankor veszi a kezébe az ember lánya, amikor rohan valahová, de ha van idő vele babrálni, már a készülődés öröméért is megéri ezután a maszk után nyúlni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát tényleg nem a rohanós reggelekre való. :D de ha reggel több időt rászánsz a nap folyamán már egyáltalán nem kell foglalkozni vele. ;)

      Törlés
  3. Hát ez nagyon fura cucc, de jó tudni, hogy ilyen is létezik :) A színe mondjuk nagyon szép, viszont nem lenne türelmem pepecselni vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyébként minél többször használom annál hamarabb megvagyok vele. :) ez is csak gyakorlás kérdése.

      Törlés
  4. Nekem beteg egy dolognak tűnik, pedig nyitott vagyok általában az újdonságokra.
    Lesz ugye kép erről ajkakon is? vagy akár félúton is, kyváncsi vagyok rá

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tudom, hogy baromi fura, de tök praktikus. :D
      több kép nem lesz róla. az igazság az, hogy baromira csálé a szám és hiába próbálok képet készíteni róla (és nem csak kézen swatch-olni), tök béna lesz az egész. bocsi. :/

      Törlés