újoncok sorakozó! #7 - DM haul.

május 20, 2015

Aki követ instagramon (@ingrid_regos) az biztosan látta EZT a fotót. Születésnapom alkalmából a DM is "felköszöntött" és ajándékba kaptam egy -10% végösszegi kupont, amit az alábbi termékekre váltottam be.

Vannak köztük már többször újravásárolt kedvencek és újdonságok is.

Kezdem a legújabbal, ami nem más mint a már kishazánkban is kapható Maybelline The Nude szemhéjpúder paletta. Régóta fáj rá a fogam, így nem is volt kérdés, hogy megveszem. Szerintem csodaszépek a színek. Van köztük matt és csillámos is, a hétköznapitól akár az esti, füstös szemsminkig bármit elkészíthetünk vele. Az új palettához persze egy új satírozó ecset is dukál, a választásom pedig erre az Ebelin ecsetre esett.
Plusz egy leértékelt Alverde mono szemhéjpúderre is lecsaptam.

A Balea Trend It Up szárazsampont már nagyon rég óta használom. Szerintem ár-érték arányban verhetetlen. Nekem akár két napig is kitart a hatása. ;) 
Az első Aussie samponom már a végét járja, így kell az utánpótlás. Most a Miracle Shine samponra kerül a sor, mellé pedig a "csodapakolásként" is emlegetett 3 Minute Miracle balzsamot választottam.
Az Alverde avokádó olajos és shea vajas hajápoló vajával már nagyon régóta szemezek. A krémmánián is jó véleménnyel vannak róla. Sokan azonban nem tudják, hogy ez valójában nem is hajpakolás. A leírás szerint hajmosás előtt száraz hajra kell felvinni és hagyni kicsit hatni, majd hajmosás és szárítást követően még egy picit a hajvégekre. Már nagyon kíváncsi vagyok rá. :)
Sokat vacilláltam, de végül csak bedobtam a kosárba a L'Oréal új Casting Sunkiss Jelly hajvilágosítóját. Picit még mindig félek, de remélem klassz lesz a végeredmény. Ti próbáltátok már? 

A Babylove Ultra Sensitive tusfürdőt én folyékony szappanként használom. Az ekcémás kezemet egyáltalán nem irritálja. Hatékonyan, mégis kíméletesen tisztít. 
Az Ebelin korong szivacsaim már nagyon a végét járták, így kellett az utánpótlás. Arcmaszkok lemosásakor a legnagyobb segítség. :)
A Garnier micellás vize szintén régi motoros. Szép összetevők, nagy kiszerelés, gazdaságos ár. Ja és persze szépen lehoz minden sminket és koszt az arcunkról. 
Egy új szemfesték lemosót is szerettem volna venni. A Balea olajos szemsmink lemosóján vacilláltam még, de mivel az épp nem volt, így könnyű volt a választás. Remélem a Garnier 2in1 szempilla-erősítő sminklemosó beválik, bár az ára miatt biztosan teszek egy próbát a Baleással.

Ti is szerettek a DM-ben vásárolni? Melyik újdonságról olvasnátok szívesen?

12 megjegyzés

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Eddig a Dove szárazsamponját használtam, az a kedvencem, de be fogok ruházni mostmár a Baleára, kíváncsi vagyok, annyi mindenkinél láttam :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Dove szárazsamponját nem használtam. Mióta kipróbáltam a Baleát azóta nem is figyelem más márkák termékeit, mert tök jó a hatása, az árát pedig senki nem múlja felül. :)

      Törlés
  3. Párom szerint lassan egy két lábon járó DM reklám leszek.. :D Nagyon szeretem a saját márkáit, szinte már csak olyat vásárolok :) Ráadásul a különböző akciók miatt még jobb érzés ott beszerezni a különböző dolgokat :)
    Engem a szemhéjpúderek érdekelnének a legjobban! Az Alverde hajvaja épp most került fel a hajvégeimre :3 Szerintem 2 éve megvan (lassan le is jár a szavatossága), de még mindig csak a fele hiányzik - pedig használtam rendesen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is feltűnt, hogy nagyon sok DM-es termékről írsz, de sztem ez nem baj. :) Ha egyszer az ember olcsón jót talál miért váltana.
      Az Alverde mono szemhéjpúder nagyon jó. A Maybelline is tetszik, de sajna még nem volt időm minden színt kipróbálni.
      A hajvajat száraz vagy nedves hajra viszed fel?

      Törlés
    2. Szárazra. Nedvesen még nem is próbáltam, bár lehet nem lenne hülyeség :) Általában hajmosás előtt szoktam mostanában bőven bekenni, de van, hogy ha nagyon száraznak érzem a hajvégem, két hajmosás között is használom, ilyekor nagyon keveset viszek fel, hogy be tudja szívni :)

      Törlés
  4. Ezt a BALEA száraz sampont nagyon szeretem, már sokadik flakonnal használom, jó vétel volt :) Imádom a DM-et, főleg az akciókat :))) Ma pl. a férjemnek vettem valami óriás kiszerelésű szuper szenzitív borotvahabot mindössze 550 Ft-ért :D Persze mindig veszek valamit, ha betévedek, akkor is, ha nem volt tervben... de biztos tudod milyen ez :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen a DM már csak ilyen. Jó akciók, olcsó saját márkás termékek. Nem csoda, hogy ennyien szeretjük. :)

      Törlés
  5. A Garnier micellás vizet én nagyon szeretem. :) Az Aussie termékeket szintén. :)
    A Maybelline palettát szerintem pofátlanul túlárazták. Ennyiért veszek egy Sleek-et ami szállítási költséggel van ilyen áron, vagy kettő MUR-t. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mikor meghallottam, hogy végre itthon is kapható lesz a paletta, ilyen 3000-3500 Ft-ra gondoltam, hát nem. Sajnos egyenlőre nem is tudom azt mondani, hogy megéri mert még nem tudtam minden színt kipróbálni, de én nem bántam meg. :)

      Törlés
  6. A Maybelline paletta szerintem is túlárazott, ennek ellenére (vagy épp ezért?) meseszép ezen a képen. Sőt, szerintem a te képeiden még szebb mint élőben :) Nagyon gondolkodom rajta, hogy megvegyem e. Végül is pont nekem való, mert csak nude színekben gondolkodhatom a munkám miatt és a matt színek ígéretesnek tűnnek de ennyi pénzért még alszom rá néhányat....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, készítettem róla külön képeket is egy későbbi bejegyzéshez, azok ennél is szebbek. :)
      Azért nem sajnáltam rá a pénzt mert én is többnyire nude, barnás színeket használok és sztem az sem kifizetődőbb, hogy több monót vegyek. Így minden egybe van és legalább szépen mélyíteni is tudom a színeket. :)

      Törlés