boldog szülinapot. :)

augusztus 04, 2015

El se hiszem, hogy eltelt egy teljes év. Igen, ma van a Beauty Army első szülinapja. Elképesztő, hogy milyen gyorsan telik az idő és, hogy ezalatt mennyi minden történt. Minden nap ad egy kis örömöt ez a felület, az, hogy Ti itt vagytok.
Mikor elkezdtem írni a blogot fogalmam sem volt mi lesz belőle. Sokat vacilláltam, hogy egyáltalán belekezdjek avagy sem, lesz-e aki majd szívesen olvassa a bogom. Rövid időn belül már lett is pár feliratkozóm, jöttek az első kommentek, az első pozitív visszajelzések, hogy igen van miért folytatnom. Nem vagyok egy feladós típus, de sokszor ráunok dolgokra, vagy csak egyszerűen hónapokig felé se nézek valaminek, aztán újra a rabja leszek. Ezért is féltem, hogy a beauty blog is csak egy fellángolás lesz, de nem. :) Most már a mindennapjaim része. Nagyon szeretem ezt csinálni, foglalkozni vele, szépítgetni. Folyamatosan sokasodunk és végre kezdem úgy érezni, hogy egy kis közösség is kezd kialakulni. ^^

Furcsa mert olyan nehezen jönnek most a szavak és nem is tudom mit mondjak, az egész bejegyzés kissé kesze-kusza. Ez nagyon nem jellemző rám. :D Nézzük inkább az adatokat. ;)

Jelenleg 120 bejegyzés található az oldalon, amikhez már 453 megjegyzés érkezett (beleértve az én válaszaimat is). Összesen 30697-szer kattintottatok már a blogra és 82 feliratkozó van jelen. Facebookon már 103-an vagyunk, Instagram követőim száma pedig 309. Lehet, hogy nem hatalmas számok ezek, de nekem igen is sokat jelent.
Remélem a továbbiakban is velem tartotok. Igyekszem minél szebb fotókkal, több és érdekesebb tartalommal jelentkezni.

Nem kell félni, Ti sem maradtok ki a jóból. A hónapban tervezek egy kis meglepetést számotokra. Érdemes lesz visszalátogatni a blogra. ;)

Még egyszer nagyon szépen köszönöm, hogy itt vagytok és olvastok, sok örömöt ad ez nekem a mindennapokban. :)

Ti miért szeretitek a Beauty Armyt? Mi az amiről még többet olvasnátok?


10 megjegyzés

  1. Boldog blogszülinapot, Ingrid!
    Én mindig örömmel jöttem eddig is, és ugyanígy fogok jönni ezután is az oldaladra! Szeretem, hogy igényesek a képeid, és tartalmasak az írásaid. Remélem, még sok-sok évig vezetni fogod a blogod! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon szépen köszönöm. :) szívesen várlak a jövőben is és remélem még tényleg sokáig fog működni a blog. :)

      Törlés
  2. Boldog blogszülinapot! Nagyon szeretem a blogodat, mert hihetetlen igényes tartalmilag, ami pedig a képeket illeti *-* olyan szépek. Szóval még sok-sok évet ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi szépen, Dii. :) örülök, hogy Te is az olvasóim táborát gyarapítod. ^^

      Törlés