teszt - L'Oréal Casting Sunkiss Jelly hajvilágosító.

augusztus 19, 2015

A L'Oréal egy nagyon klassz újdonsággal indította a nyarat, ez pedig nem más, mint a Casting Sunkiss Jelly hajvilágosító. A Casting Creme Gloss hajfestkék nagyon nagy népszerűségnek örvend és most a család egy új hajvilágosítóval is bővül, ami a természetes (nem festet) hajat napszitta hatásúvá teszi.


Amit ígér
Fokozatos és gyengéd hajvilágosítás
Puha átlátszó gél, amely fokozatosan kivilágosítja haját hosszú időre. Természetes napszítta kinézetű haj, ragyogó csillogással. Mindez ammónia nélkül.

Egyszerű használat
  • használja a Sunkiss Jellyt száraz hajon
  • ujjai segítségével vigye fel az egész hajra vagy csak egyes kiválasztott tincsekre
  • nem kell leöblíteni
  • a hő hatására aktiválódó anyagok fokozása érdekében szárítsa meg a haját a napon vagy egy hajszárítóval
  • használja minden második nap addig, amíg teljesen elégedett lesz a hajkivilágosítás mértékével
Gyengéd és ápol
A gél kamélia olajjal gazdagított, amely egyedülálló tápláló tulajdoságairól ismert. Finom napos illatának köszönhetően használata valódi élmény.

Amit tapasztaltam
Be kell valljam, nagyon félve kezdtem el a használatát. A sok-sok pozitív vélemény ellenére Krémmánián többen is írták, hogy a tincseik sárgásak lettek és sokak szárító hatásra is panaszkodtak. Pluszba jött még mindehhez, hogy szinte képtelenség olyan fotót találni, amin eredeti vörös hajú lány tesztelte a terméket. Végül, több hónapos vacillálás után belevágtam. Első alkalommal ugyan elég keveset vittem fel, de már ekkor tapasztaltam, hogy tényleg pofon egyszerű a használata és nincs mitől félnem. A gél valóban könnyen oszlatható el a hajon, nem olyan, mint egy olaj, amit nehéz szétteríteni. Az egyenletesség érdekében sokszor csavargattam is a tincseket. Majd a L'Oréal hivatalos youtube csatorján bemutatott videó szerint kontyba fogtam a hajam és így kezdtem szárítani hajszárítóval. Meglepetésemre (és szerencsémre a 40 fokban) pikk-pakk meg is száradt és nagyon hamar beszívat a hajam a zselét. Kisebb mennyiségben nem tapasztaltam szárító hatást, de mikor többet vittem fel már érezhető volt, hogy a hydrogen-peroxid mégis dolgozik. Ettől viszont nem kell megijedni és senkit ne tartson vissza a kipróbálástól. Egy jól bevált hajpakolás és egy kis argánolaj után ugyan olyan puha volt a hajam. Ja és még valami, az illata. Sajnos még most sem tudom azonosítani mire emlékeztet, de elképesztő intenzív, még napok után is érezni. Eleinte nem tetszett, de a végére már megszerettem ezt az illatot. Azt hiszem most már minden fontos infót tudtok, kivéve azt, hogy mennyire volt hatékony. Hát, sajnos kevésbé. A célom az lett volna, hogy a hajamban egyébként is megtalálható világosabb, szőkésebb tincsekből kicsit több legyen és egy enyhe ombre hatást is szerettem volna elérni. Habár a hajvégeimen látom a változást, mert valóban kicsit világosabb, de egy teljes tubus használata után szerintem kevés. Mentségére szolgáljon, hogy a vörös  nagyon erős pigment és a fodrászom elmondása szerint is nehezen tudják festeni vagy szőkíteni. Kicsit kérdezgettem is a termékről és kiderült, hogy több vendége használta már. Elmondása szerint a barnáknál enyhe világosodás észlelhető, de volt akinél nagyon szép világos szőke lett az eredmény.

Nem mondom, hogy rossz termék, mert nem az. Valóban betartja amit ígér. Kellemes az illata, könnyű a használata és jó kis hajápolók mellett nem is szárít. Később még lehet próbálkozom vele, mert lehet csak a vörös hajammal birkózik meg nehezen, de szerintem aki egy kis napszítta hatásra vágyik tegyen egy próbát.

Ti próbáltátok már a Casting Sunkiss Jellyt?


5 megjegyzés

  1. Az én hajamon semmit sem ért (pedig nem a festett részen próbáltam ki), ráadásul több helyen olvastam, hogy amúgy festett hajra is volt, akinek bevált ki érti ezt. Nekem a használata sem jött be, nem túl szimpatikus, hogy zsíros tőle a hajam, rendesen nem is lehet megszárítani, utána is olyan ragadós vagy nem tudom.. miután megszárítottam az illata is kellemetlen, szóval nekem nem jött be ez a találmány :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem egyáltalán nem volt utána zsíros. Nem is mostam utána hajat mert egyáltalán nem ragadt :D Úgy tűnik ez tényleg mindenkinél másképp hat.

      Törlés
  2. Én is próbáltam, szerencsére nálam nagyon jól muzsikált, pedig nekem is festett hajam van:) Azóta mindenki kérdezgeti, hogy mi ez a hajszín váltás, mikor jártam fodrásznál, viszont sok barátnőm az ellenkezőjét tapasztalta, hogy nem hatott náluk semmit. Nem tudom mitől függ, talán haj típus/szín.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tuti, hogy függ hajtípustól/színtől, hogy miként reagál rá. Meg ugye több változat van,szerintem a hydrogen peroxid tartalmuk is más.

      Törlés
  3. Szia :) Tudom már egyáltalán nem aktuális, de hát ha még használnád a jövőben. Én évekig használtam a terméket és nekem nagyon szépen kiszőkítette , viszont tény , hogy rengeteg ismétlés után. Kicsit besárgította már a vége felé, vágatás előtt , de addig egész szép méz szőke színű volt. :)

    VálaszTörlés