tippek és trükkök.

december 28, 2014

A mai bejegyzésben pár ötletet szeretnék bemutatni, mi másra tudod még felhasználni a BB krémed, illetve hogyan újítsd meg a már-már a végét járó sminktermékeidet. Nos vágjunk is bele és lássuk azokat a tippeket és trükköket. :)


BB krém másképp
Van egy csúnya lila folt a lábadon mert beütötted? Itt a segítség. Kenj egy kis BB krémet az adott területre. És voilá volt folt, nincs folt. :)Plusz a BB krém jótékony összetevőinek köszönhetően a foltjain még hamarabb is múlnak el.


Törött rúzs
Olvaszd meg a rúzst a törött részeknél egy öngyújtóval, majd illeszd őket össze olyan pontosan amennyire csak tudod. Az illesztésnél az olvadt részt szépen simítsd el a rúzs körül. Egy nap a mélyhűtőbe és újra használható kedvenc rúzsod.

Beszáradt tus
Tusvonalat szeretnél húzni, de csak akkor veszed észre, hogy sajnos beszáradt. Fogj egy fogpiszkálót és kevergesd meg. Ha ez sem segít tedd be pár másodpercre a mikróba és biztosan új életre kap. Figyelem előtte azért győződj meg, hogy olyan anyagból készült a termék, ami mikróba rakható és nem tesz kárt sem a készülékben sem a termékben.

Beszáradt szempillaspirál
A kedvenc szempillaspirálod már nem fedi olyan szépen a pilláid, folyton lepereg, mert kezd beszáradni pedig tudod, hogy még van benne. Fogj egy szemcseppet és cseppents bele párat. Kevergesd fel a kefével és már újra kenheted.

Széttört púder/pirosító
Széttörött a kedvenc púdered, pirosítod vagy szemhéjfestéked? Itt a megoldás. Ha lemaradtál volna a nemrégiben közzétett DIY posztról akkor kattints IDE és megtudhatod mit kell tenned, hogy új köntöst adj kedvenc por állagú sminktermékednek.

Remélem tudtam segíteni Nektek. Próbáltátok már valamelyiket?

facebook | instagram | bloglovin | magyar blogok | weheartit | krémmánia

0 megjegyzés