last minute ajándék avagy üvegbe zárt meglepi.

április 07, 2015

Gondolom Ti is jártatok már úgy, hogy utolsó pillanatra maradt anyukátok, barátnőtök szülinapi ajándékának a vásárlása. Az eszeveszett rohanás helyett most mutatok egy gyors, egyszerű megoldást. 


Nem kell hozzá más csak egy megfelelő méretű üveg tároló, amit mindenféle jóval megtöltünk. Pinteresten nagyon sok variációt találtok, én is onnan inspirálódtam. Megtölthetitek csupa finomsággal vagy akár egy spa csomagot is készíthettek fürdősóval, illóolajokkal stb. Találtam "kismama túlélő csomagot" is, amiben van jól bevált popsi krém, cumi na meg persze egy nagy adag pelus. A variációk száma szinte végtelen. :)


Én a barátnőmnek egy vegyes üveget készítettem. Mivel édesszájú, így került bele némi finomság, illatgyertya, ajakbalzsam, testvaj, körömlakk és kívülre kötöttem még hozzá egy DIY fürdőbombát. Barátnőmmel nem szoktunk túlzásba esni, pár ezer forintnál nem költünk többet egymásra, de aki úgy gondolja high-end termékkel is megtömheti a csuprot.
Szerintem nagyon mutatós és még a "csomagolás" is felhasználható.


 

Remélem tetszett ez a bejegyzés és sikerült egy kis ötlettel szolgálnom. :)

Nektek milyen last minute ajándék ötletetek van? 



10 megjegyzés

  1. Hát én szívesen elfogadnám, gondolom barátnőd is nagyon fog neki örülni :) Karácsonyra már nálam is tervben volt a csatos üveges ajándék megoldás, mert annyira tetszik - habár én lehet jobban örülnék neki, mint a megajándékozott :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon remélem, hogy neki is tetszeni fog. :) Szerintem tegyél vele Te is egy próbát. ;)

      Törlés
  2. Nagyon jópofa ötlet! Én is elfogadnék egy ilyet :)

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon cuki és jópofa, mutatós is! :)

    VálaszTörlés
  4. Húúú, nagyon tetszik az ötlet! :) Ilyen csatos üveget hol lehet venni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a tescoban vettem, de szerintem az ikeába, butlersbe is lehet kapni. :)

      Törlés