havi kedvencek -2015 április és május.

június 02, 2015

Az utóbbi két hónapban sok újdonsággal gyarapodott a neszeszerem. Van amit még kipróbálni sem volt időm, de van pár, amit nagyon gyorsan megszerettem. Lássuk is mik ezek a termékek.

Bioderma Sébium Pore Refiner hidratáló
A Glamour napok alatt szereztem be 20% kedvezménnyel és az eddigi legjobb hidratáló, amit zsíros bőrre ajánlanak. Ha reggel felkenem és nem sminkelek, szinte csak délután 6 óra környékén kezd fényesedni a bőröm. Ígéretéhez híven pedig a pórusokat is összehúzza. Nyilván eltüntetni egy krém se tudja, de az apróbbak eltűntek, a nagyobb pórusok pedig összehúzódtak. Egy szó mint száz, imádom.

PUPA professionals smooding foundation primer
Nagyon nagyon szilikonos sminkalap, ezért akinek a bőre nem bírja, az ne is próbálkozzon vele. Ha viszont nem pattog ki a bőröd a szilikon féléktől akkor irány a Pupa. Nekem a rózsaszín, zsíros bőrre való van meg. A pórusokat feltölti és a bőr nagyon sima, egyenletes felszínűvé válik és azonnal mattítja a bőrt. Sminkelni is nagyon jó rá, nem kukacosodik. Szerintem inkább csak egy jó alapot ad, de nem teszi tartósabbá a sminket.

Rimmel Lasting Finish 25H Powder Foundation (púder alapozó)
Az eddigi legjobb alapozó, amit valaha használtam. Igen, én benedvesített Ebeline Makeup Ei szivaccsal használom alapozóként. Púderként sem utolsó, de számomra nedvesen a bőrbe ütögetve ad igazán szép, bársonyos hatást. Az arcom pedig egész nap matt marad. Először el sem akartam hinni, de tényleg. Egy rohangálós nap végén fényesedik csak ki, de még vállalható módon.

Avon glimmerstick szemceruza
Kolléganőm szinte állandóan ilyen ceruzákat használ. Egy határozott tusvonalat húz, ami egész nap a helyén marad neki, így muszáj volt nekem is kipróbálom. Ezt a pearly színt az első alkalom óta imádom és ma már a napi rutinom részévé vált. A belső szemzug világosítására használom. Nekem is mozdulatlan és nap végén is ugyanolyan szép.

Maybelline Lash Sensational szempillaspirál
Már a megjelenésekor lecsaptam rá, de csak most szerettem meg igazán. Ahogy a festék kicsit sűrűsödni kezdett, annál szebb pillákat csinált. Eleinte mindig át kellett húznom a kedvenc Catrice Glamour Doll spirállal, hogy igazán szép, hosszú és dús szempilláim legyenek. Ma már felé se nézek mert a formulája szinte tökéletes. Kellőképp pigmentált, nem maszatolódik, nem pereg. Ahogy "megköt", úgy marad egész nap és a szálakat sem nehezíti el.

Avon Indulgence ajakrúzs
A Honey Flower árnyalat van meg, ami egy csodaszép nude szín. Az utóbbi időben szinte állandóan ezért nyúltam. Nagyon kellemes ez az új géles formula, ugyanakkor mégsem maszatolódik. A hidratáló összetevők pedig ápolják is az ajkainkat.

Ti miket használtatok a legtöbbször az elmúlt két hónapban?

facebook | instagram | bloglovin | magyar blogok | weheartit | pinterest | krémmánia

2 megjegyzés

  1. A spirál nálam is nagy kedvenc lett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezen nem csodálkozom, az egyik legjobb, amit hosszú idő után próbáltam. ;)

      Törlés