inspiráció. #9

június 23, 2015

Az utóbbi pár hetem nagyon mozgalmas volt. Egyetlen nővérkém férjhez ment, így volt teendő rendesen. :D Ezért épp itt az ideje egy könnyedebb inspirációs bejegyzésnek, hiszen úgy is rég volt már . :)

Linda Hallberg
Nemrég találtam csak rá Lindára, de azóta állandóan csak a sminkjeit pinelem Pinteresten. :)

Nany's Klozet
Annyira tetszenek az ilyen lenge maxi szoknyák, de sajnos az én törpe alkatomhoz nem igazán illik. Magas, hosszú lábú lányoknak viszont kötelező darab.

Az idei nyár nagy slágere a hullámcsat. Pontosabb az azokból alkotott háromszög vagy bármilyen geometrikus alakzat. Csak pár tincset hátrafogunk és megtűzzük a kívánt formába és máris mutatós frizurát kapunk pillanatok alatt.

the nailasaurus
Az utóbbi időben csak nagyon egyszerű manikűröket készítettem, pedig már körömnyomdám is van, amivel hasonló szépséget alkothatok. Ezek a manik láttán viszont egyre inkább megjön a kedvem a pepecseléshez. :)

Kivételesen most nem a gyűrűk keltették fel az érdeklődésem, hanem ez a kerámia tálka. Már egy ideje keresgélek hasonlót, de sajnos sikertelenül. Ha tudtok jó kis lelőhelyet ne tartsátok magatokban. ;)

Csak annyit mondok nyamiii. Alig várom, hogy az itthoni fügék megérjenek.

Nektek, hogy telt az utóbbi pár hét? Mi az ami inspirál Titeket?

4 megjegyzés

  1. Jajjj de szeretem a fügét. Főleg salátában. :) Linda sminkjei csodásak. A frizura is nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én sütit akarok majd csinálni belőle. ha van valami jó recepted ne tartsd magadba. ;)

      Törlés
  2. Hú, hogy tudtad eddig elkerülni Lindát? :D Az a nő valami hihetetlen. Régóta követem, de még mindig tud valami újat mutatni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom. :) pinteresten találtam rá és tényleg valami elképesztő a csaj.

      Törlés